Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκική μυστική οργάνωση μεταφέρει όπλα στην Συρία

Τουρκική - ''μυστική''-  οργάνωση μεταφέρει όπλα στους αντάρτες στην Συρία, υπό την σκέπη της κυβέρνησης
Η εφημερίδα Yurt  αναφέρει  ότι η ειδική οργάνωση υπό την ονομασία Hilal (''Ημισέληνος'') είναι υπεύθυνη για την μεταφορά όπλων στη Συρία.Η οργάνωση, γράφει,  φαίνεται να έχει δημιουργηθεί από το κυβερνών κόμμα ΑΚΡ και πρώην μέλη της μυστικής υπηρεσίας της Στρατοχωροφυλακής (JITEM), ενώ επικεφαλής της οργάνωσης είναι ένα πρώην μέλος της JITEM, κ. Τζανικλί.
 
Παριστάνουν την ΜΙΤ
Μέλη της Hilal παρίσταναν τους αξιωματούχους της μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ, αναφέρει η εφημερίδα Yurt. Ο Γιουνούς Τσακμάκ, που συνόδευε τα φορτηγά που μετέφεραν όπλα στη Συρία, παρουσιάστηκε ως μέλος της ΜΙΤ όταν τα φορτηγά εντοπίστηκαν στα Άδανα.
 
Με φορτηγά, ασθενοφόρα και μουλάρια
Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Τσακμάκ δημιούργησε στρατιωτικό καταυλισμό στον νομό Τοκάτ προκειμένου να παρέχει εκπαίδευση στους μαχητές που στέλνονται στη Συρία, ενώ φαίνεται να βρίσκεται και πίσω από την βομβιστική επίθεση στο Υπουργείο Αμύνης της Συρίας.

Τα όπλα φαίνεται ότι μεταφέρονται στο Ρεϊχανλί με φορτηγάενώ για τον ίδιο σκοπό χρησιμοποιούνται ...ασθενοφόρα και ...μουλάρια. 

Πηγή OnAlert


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]