Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο σχεδιασμένος ψυχολογικός καταναγκασμός του Έλληνα

Εάν κλείσεις έναν άνθρωπο στην απομόνωση και του λες πόσο καλά περνάνε όλοι οι άλλοι που είναι έξω από αυτήν, τότε δημιουργείς στον άνθρωπο αυτό ένα ψυχικό νόσημα, δηλαδή δημιουργείς έναν ψυχικά ασθενή.

Δείτε τώρα την περίπτωση της Ελλάδας και τι έχουν κατορθώσει με το μνημόνιο...

Βέβαια στην περίπτωση της Ελλάδας, που είναι ένα τεράστιας έκτασης ψυχολογικό πείραμα (ελέγχου μαζών), ακολουθείται και μία παραπέρα τακτική: ο έγκλειστος, με την τακτική του ζεστού - κρύου, δηλαδή με την μερική ενημέρωση και κάποιων άλλων που περνάνε άσχημα (όχι όσο ο "έγκλειστος" Έλληνας), του δημιουργείς ψυχολογικές ισχυρότατες αναταράξεις, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ψυχασθένειας με έντονα δείγματα επιβολής ψευδαισθήσεων, ενώ ταυτόχρονα τον υποβάλεις πνευματικά και ψυχικά, αφού η περιορισμένη εμφάνιση του "καλύτερου τρόπου ζωής" λειτουργεί σαν τιμωρία στον... ανυπάκουο ασθενή.

Τι δεν καταλάβαμε από αυτό;
Το ότι είμαστε πειραματόζωα;
Το ότι σχεδιασμένα και συστηματικά αποσκοπούν στο να μεταβάλουν την ψυχοσύνθεσή μας, αλλά και να καταβάλουν την ψυχικές αντιστάσεις μας, καθυποτάσσοντάς μας οριστικά και αμετάβλητα και μετατρέποντάς μας επί της ουσίας σε άβουλα (και πλήρως υποταγμένα σε αυτούς αλλά χωρίς ορατές αλυσίδες) όντα;

Και γιατί, άραγε, τα κάνουν όλα αυτά; Τι επιδιώκουν πραγματικά;
Η απάντηση βρίσκεται σε δύο πράγματα που έχουν κοινό παρονομαστή, δηλαδή την ισχύ...
Στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, που θέλει αεθνικά κράτη και...
Στην κατοχή -δια της κλοπής με συναίνεση του ιδιοκτήτη- του συνόλου του ενεργειακού πλούτου της χώρας...
Ενδεχομένως το πείραμα να απαιτεί και την εξολόθρευση -με παραδειγματική τιμωρία- του θύματος, για να περάσει το σχετικό μήνυμα και στα υπόλοιπα κράτη...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Και όλα αυτά επειδή αγοράζαμε τα πανάκριβα προιόντα τους, ένεκα που εκβιαστικά παίρναμε τα όπλα τους, γιατί ταξιδεύαμε και τα ακουμπούσαμε στις πόλεις τους, λόγω που πουλούσαμε τις μονοπωλιακές επιχειρήσεις μας στα συμφέροντα τους, καθότι σπουδάζαμε στα πανεπιστήμια τους, διότι υπογράφαμε ότι μας έλεγαν και τους δώσαμε αποκλειστικό δικαίωμα να μην επιτρέπεται να εμπλακούν στην εξόφληση του ρυθμισμένου χρέους μας τρίτοι, δεμένες κατ' αποκλειστικότητα υποθέσεις!
    Υπέροχοι εταίροι, υπέροχες καταστάσεις.
    Ζήτωσαν αι Ηνωμέναι Ευρώπαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δε σκύψεις, κανένας δεν ανεβαίνει στην πλάτη σου. Έχει και ο καταναγκασμός όρια, πρέπει να είσαι ολότελα ζώο αν δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]