Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ειδική Βραδιά Πολιτισμού

Ο Διονύσης Χατζηδάκης, Δήμαρχος του Παλαιού Φαλήρου και η Υπεύθυνη των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Βίκυ Ανδρικοπούλου μας καλούν, να «ανεβούμε» όλοι μαζί με το «ΑΣΑΝΣΕΡ»,
το καινούργιο "ψυχιστόρημα" του Δημήτρη Ιατρόπουλου που θα παρουσιαστεί την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014,στις 7 το βράδυ, στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος).

Η Βίκυ θα συντονίσει αυτή την ξεχωριστή βραδιά, όπου Ομιλητής για το βιβλίο αλλά και για τον Ιατρόπουλο, θα είναι ο Πρύτανης της ελληνικής δημοσιογραφίας Χρήστος Πασαλάρης..

Η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Καρακατσάνη, μαζί με την σύντροφο του Δημήτρη και ζωγράφο Κατερίνα Καραγιάννη-Ιατροπούλου, θα διαβάσουν κείμενα από το «ΑΣΑΝΣΕΡ» καθώς και γνώμες και σχόλια για τον Ιατρόπουλο από προσωπικότητες των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Κλασσικά τραγούδια του Ποιητή θα ερμηνεύσει η Χορωδία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου υπό την διεύθυνση της Αρχιμουσικού Κατερίνας Βασιλάκου.

Τέλος ο Μιχάλης Τριανταφύλλου, συνοδεύει όλη την βραδιά μας, με κινηματογραφημένες σκηνές απ τη ζωή και το έργο του δημοφιλούς Ποιητή και φίλου μας.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]