Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η νεο-οθωμανική Ελλάδα του 21ου αιώνα

Η βούληση συγγραφής του συγκεκριμένου πονήματος προέκυψε μετά από πολύχρονη έρευνα και ενασχόληση τόσο με την σύγχρονη Τουρκική στρατηγική σκέψη όσο και με τους εν Ελλάδι φορείς και μηχανισμούς προαγωγής του Νεο-οθωμανισμού και της αναθεωρητικής Ιστοριογραφίας.

O όγκος των πληροφοριών που καταγράφονται στο εν λόγω βιβλίο είναι αποτέλεσμα πολυετούς παρακολούθησης των τεκταινομένων εν Τουρκία και μελέτης των πρωτογενών πηγών.

Το βιβλίο δεν απευθύνεται μόνο στον «μυημένο περί της Τουρκίας» Έλληνα αναγνώστη. Αντιθέτως αποτελεί την πρώτη – ενδεχομένως – απόπειρα στην Ελληνική βιβλιογραφία να παρουσιάσει με τρόπο απλό και κατανοητό στο ευρύ αναγνωστικό κοινό όλο το φάσμα των Νεο-οθωμανικών επιδιώξεων και εργαλείων. Ταυτόχρονα επιχειρεί με μεθοδικότητα να ενημερώσει τον Έλληνα πολίτη - εν μέσω Μνημονιακών συνθηκών εκτάκτου ανάγκης - περί του άμεσου κινδύνου μετατροπής της Πατρίδας μας σε Νεο-οθωμανική επαρχία – αποικία χρέους.

Για πρώτη φορά γίνεται μια λεπτομερής καταγραφή τόσο του Νεο-οθωμανικης φαντασίωσης όσο και των εργαλείων και μηχανισμών εφαρμογής στην πράξη του οράματος της «Μεγάλης Τουρκίας» του 21ου αιώνα. Παράλληλα επιχειρείται η παρουσίαση και ανάλυση των εν Ελλάδι «προθύμων» περί της δορυφοροποίησης της Πατρίδας μας στην Νεο-οθωμανική τροχιά επιρροής.

Συγγραφέας: Κώστας Πικραμένος
Tύπος: Ηλεκτρονικό Βιβλίο (e-book σε CD Rom)
Σελίδες: 233
Τιμή Διάθεσης: 16 ευρώ (με τα έξοδα αποστολής)
Εκδότης: Eταιρία Ελληνο-Γαλλικής Φιλίας & Συνεργασίας

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]