Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ευχή: 2014 σκαλπ

Το μόνο νέο που έφερε ο καινούργιος χρόνος είναι 2014 εγκύκλιοι, διατάξεις και κρυφοί νόμοι που ξεπηδάνε από όλες τις πλευρές. Ο πλανήτης Ελλάδα κινείται πλέον με την δύναμη του “αποφασίζω και διατάσσω” και οι κάτοικοί του μην μπορώντας να αντιδράσουν ως αρμόζει, κάθονται και περιμένουν πότε οι νομοθέτες και εκτελεστές θα πατήσουν φρένο στην τρελή πορεία που κάνουμε στο σύμπαν της ηλιθιότητας. Όμως νομοθέτες και εκτελεστές δεν πρόκειται να πατήσουν φρένο διότι το γουστάρουν πολύ αυτό που συμβαίνει. 

Με την νοοτροπία του άπλυτου πολιτικάντη έχουν πάρει την εξουσία κατά λάθος καταπατώντας κάθε ίχνος αξιοκρατίας και ανθρωπισμού σπάζοντας πλάκα κάνοντας άγρια καψόνια στους ιθαγενείς. Και να πεις πως οι ιθαγενείς έχουν κανένα τόξο ή κανένα ακόντιο να εξαπολύσουν εναντίον τους στην προσπάθεια άμυνας και υπεράσπισης της ζωής τους, κάτι θα άλλαζε. Κάποιος φόβος θα υπήρχε στην κάθε επίθεση που κάνουν οι παρακρατικοί που κυβερνούν. Αντιθέτως έχουν κυκλώσει όλον τον άμαχο βάση νόμων πληθυσμό και τον μακελεύουν με όποιο τρόπο βρουν. 

Άλλαζε ο χρόνος και όλοι οι άμαχοι πάλευαν με τα δευτερόλεπτα να κρατήσουν το 2013 λίγο περισσότερο μπας και προλάβουν να καταθέσουν πινακίδες, να έρθουν σε διακανονισμό με την εφορία και τα παρακρατικά ασφαλιστικά ταμεία ενώ η παρακρατική κυβέρνηση έβγαινε στα τηλεοπτικά κανάλια και προετοίμαζε το “Με τον καινούργιο χρόνο, θα φάτε όλοι καλά”. 

Αλήθεια, πού βρίσκονται όλα αυτά τα γλυφτρόνια  κάθε χρόνο να τους λένε μαντινάδες, κάλαντα και να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες με τους παρακρατικούς μακελάρηδες; Πού βρίσκονται τόσα δωρεάν προγράμματα με μουγκούς τραγουδιστές, ξεβράκωτες τραγουδιάρες και λαϊκογκόμενες που κουνάνε τα κάλλη τους πάνω σε τραπέζια για να βλέπει τι ζωή αφήνει πίσω του ο αυριανός αυτόχειρας; Τελικά πού διάολο βρισκόταν τόση απανθρωπιά και εξευτελισμός κρυμμένος σε τούτη την χώρα; 

Εν τω μεταξύ ο άμαχος ακόμη περιμένει μια σωτηρία από κάπου. Από δεξιά, από αριστερά, από κέντρο, από τον πλανήτη Άρη, διαπιστώνοντας ότι θα πιάσουν τόπο οι ευχές στους αρχηγούς της παράταξής τους. Τον έναν τον βαράνε με την αγριοκρεμμύδα (μπότσκα) στο κεφάλι, στον άλλον δίνουν πεσκέσια ανάλογα με τα έθιμα των γλυφτρονιών και πάει λέγοντας. Έβγαλαν τα μαγικά μαντζούνια οι ιθαγενείς να ευλογήσουν τα σπαθιά των μακελάρηδων που θα τους πάρουν τα κεφάλια. Το σφάξε με Αγά μου ν' αγιάσω σε όλο του το μεγαλείο! Ούτε ένας ιθαγενής δεν βρέθηκε που να πλησίασε τόσο κοντά αυτά τα ανδρείκελα και αντί για αγριοκρεμμύδα στο κεφάλι να τους το βαρέσει με κοτρόνα. Τέτοιες ευκαιρίες σε απευθείας μετάδοση δεν υπάρχουν κάθε μέρα. 

Φέτος δεν άλλαξε ο χρόνος, μάς άλλαξαν τα φώτα. Με 157% αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ, σε λίγο ούτε τα γλυφτρόνια δεν θα μπορούν να δουν στην τηλεόραση τον εαυτό τους ανεμίζοντας την μπότσκα στον αέρα. Με 25 ευρώ εισιτήριο στα δημόσια νοσοκομεία ακόμα και τα γλυφτρόνια που τραγούδησαν τα κάλαντα και τις μαντινάδες θα σκέφτονται να αρρωστήσουν. 
Όλοι αυτοί οι ιλουμινάτοι ιθαγενείς παλαμακιστές νομίζουν ότι επειδή ανήκουν στην φυλή των Παλαμάκι θα γλυτώσουν το σφάξιμο, αντίθετα με την φυλή των ΑϊγαμηΣιού που έχουν σίγουρο το σφάξιμο. Κομματική κούνια πού τους κούναγε! Είναι τόσο δεδομένη η παράδοση άνευ όρων στα Κομματικά Πρόσωπα, που ούτε ένα καθρεφτάκι ή χαντρούλα δεν πήραν για αντάλλαγμα.

Άντε να τελειώνουμε με τις γιορτές να αγιαστούν και τα δημόσια νερά τα Θεοφάνια να ξαναγίνουν πάλι τα γνωστά καραγκιοζιλίκια παρουσία των πεφωτισμένων αρχηγών γιατί από του χρόνου οι Παλαμάκι θα καθαγιάζουν στην ενδοχώρα τα νερά της Suez, της Nestle και της Mekorot ενώ στα λιμάνια θα θέλουν άδεια από τους Κινέζους. 

Πέρασε ο χρόνος και ούτε ένα σκαλπ δεν πήραμε λάφυρο.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]