Top Social Icons

Menu Right

Left Sidebar
Left Sidebar
Featured News
Right Sidebar
Right Sidebar

Η κατηγορια που επιλεξατε...

24 Οκτ 2013

Φθηνές πτήσεις από Αφρική και χαλαροί έλεγχοι από Τουρκία τροφοδοτούν τη λαθρομετανάστευση προς την Ευρώπη

Του Colin Freeman 
The Irish Independent
24 Οκτωβρίου 2013 
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

To αυξανόμενο κύμα εισροής λαθρομεταναστών στην Ευρώπη τροφοδοτείται από διάφορες αεροπορικές εταιρείες, που προμηθεύουν οικονομικά εισιτήρια σε ενδιαφερόμενους από τη Βόρεια Αφρική. Τα εισιτήρια αυτά αγγίζουν το χαμηλό κόστος των 150 ευρώ, σύμφωνα με διοικητικό υπάλληλο της υπηρεσίας φύλαξης των συνόρων της ΕΕ, Frontex.

Ο Gil Arias, υποδιευθυντής της υπηρεσίας Frontex, δήλωσε σε ανταποκριτή της λονδρέζικης εφημερίδας The Telegraph:


«Οι επίδοξοι λαθρομετανάστες αγοράζουν, με χαμηλό κόστος, ένα απλό (δηλ. χωρίς επιστροφή) εισιτήριο από το Μαρόκο και την Αλγερία προς την Τουρκία και στη συνέχεια καταφέρνουν να διεισδύσουν στην ευρωπαϊκή επικράτεια δια της εύκολης οδού: των χερσαίων συνόρων μεταξύ Τουρκίας - Ελλάδας και Τουρκίας – Βουλγαρίας.
Οι λαθρομετανάστες αυτοί επωφελούνται πλήρως από μια πρόσφατη νομοθεσία, γνωστή ως «πολιτική θεωρήσεων βίζας» από την πλευρά της Τουρκίας, η οποία, επιδιώκοντας να επεκτείνει την επιρροή της στη Μέση Ανατολή, «χαλάρωσε» τους περιορισμούς που διέπουν τις χορηγήσεις βίζας σε πολίτες από άλλες μουσουλμανικές χώρες.
Ως αποτέλεσμα, η διαδρομή των λαθρομεταναστών έχει καταστεί ταχύτερη και ασφαλέστερη από την παλαιότερη, κατά την οποία επιβιβάζονταν σε σκάφη διακινητών, που τους μετέφεραν παράνομα μέσω κάποιου σημείου της Μεσογείου σε μια ευρωπαϊκή χώρα».
Δύο τέτοια σκάφη βυθίστηκαν σχετικά πρόσφατα, στις αρχές Οκτωβρίου, στα ύδατα μεταξύ της Λιβύης και του νησιού Λαμπεντούζα της Ιταλίας, μεταξύ Σικελίας και Τυνησίας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πάνω από 500 άτομα.


«Λόγω αυτής της νέας πολιτικής θεωρήσεων βίζας από την Τουρκία για πολίτες χωρών της βόρειας Αφρικής, οι τελευταίοι πετούν προς Κωνσταντινούπολη με φθηνές πτήσεις και στη συνέχεια φθάνουν στην Ελλάδα, αλλά όπως παρατηρήθηκε πρόσφατα, και στη Βουλγαρία», δήλωσε στην Telegraph ο ανώτερος υπάλληλος της Frontex, κ. Arias, ο οποίος στο παρελθόν υπηρέτησε ως επιθεωρητής της αστυνομίας και αξιωματικός σε συνοριακά φυλάκια στην Ισπανία.

«Όταν φθάνουν εκεί, πετούν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, και μερικές φορές προσποιούνται ότι είναι είτε Παλαιστίνιοι είτε Σύριοι, προκειμένου να επιχειρήσουν να διεκδικήσουν την "ταυτότητα" του πρόσφυγα». 

Χάρτης που δείχνει την εξέλιξη της κατασκευής κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών από το 2000 έως το 2012. Στον χάρτη φαίνεται καθαρά ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ στην οποία οι λαθρομετανάστες εγκλωβίζονται και παραμένουν επ' αόριστον
Δεν υπάρχουν προς το παρόν ενδείξεις ότι οι αεροπορικές εταιρείες είναι συνένοχες στην υπόθεση της παράνομης μετανάστευσης, αλλά ο κ. Arias δηλώνει ότι η Frontex αδυνατεί να εμποδίσει την μεταφορά τέτοιων επιβατών, και κυρίως των κατόχων μαροκινών και αλγερινών διαβατηρίων. Τόνισε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη εκ των προτέρων ότι οι επιβάτες αυτοί σχεδιάζουν να περάσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα σχόλια αυτά του διοικητικού υπάλληλου της Frontex συμπίπτουν χρονικά με μια περίοδο κλιμακούμενης έντασης μεταξύ των χωρών-μελών της ΕΕ, καθώς αναζητούνται τρόποι με τους οποίους θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης και τίθεται σε δημόσιο διάλογο το ερώτημα: «Ποιες χώρες θα πρέπει να μοιραστούν το βάρος του προβλήματος»;

Στην Ελλάδα, τη χώρα της ΕΕ που έχει πληγεί όσο καμία άλλη από το φαινόμενο, η κοινή γνώμη είναι ήδη στα όριά της, και εκφράζονται φόβοι ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα και η μη αντιμετώπισή του συνέβαλε στην άνοδο του ακροδεξιού κόμματος «Χρυσή Αυγή».

Όσο για μια άλλη βαλκανική χώρα, τη Βουλγαρία, την περασμένη εβδομάδα η κυβέρνησή της ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να δαπανήσει 2,5 εκατ. ευρώ για την κατασκευή φράχτη, σε μια προσπάθεια περιορισμού του αριθμού λαθρομεταναστών που εισρέουν στη χώρα, και οι οποίοι ισχυρίζονται ότι προέρχονται από τη Συρία.

Ο φράχτης θα έχει μήκος 33 χιλιόμετρα και θα περικλείει την ορεινή περιοχή Elhovo της Βουλγαρίας, μία από τις δυσκολότερες περιοχές από άποψη δυνατότητας φρούρησης και ελέγχου, σύμφωνα με την αστυνομία, μετά την άφιξη, από τις αρχές του 2013 έως σήμερα, 6.800 λαθρομεταναστών, το 70% των οποίων δήλωσε ότι ήρθε από τη Συρία.

Η Βουλγαρία, η οποία θεωρείται το φτωχότερο μέλος της ΕΕ, έχει ζητήσει επιπλέον ενισχύσεις από τις Βρυξέλλες, προκειμένου να αντιμετωπίσει το οξύ αυτό πρόβλημα. Η αναδημοσίευση ενυπόγραφων άρθρων και μεταφράσεων του ιστολογίου επιτρέπεται μόνο με έγγραφη ενεργή αναφορά στο ιστολόγιο, ως ένδειξη σεβασμού προς τον γράφοντα, αλλά και ως αναγνώριση, έστω και δια της αντιγραφής, πως γινόμαστε καλύτεροι...


Ολοταχώς για συνομοσπονδία «βαφτισμένη» σε ομοσπονδία…

Μπορεί οι καιρό να άλλαξαν και τα δεδομένα στον γεωπολιτικό περίγυρο να μεταβλήθηκαν, όμως οι πάγιοι στόχοι και οι επιμέρους επιδιώξεις της Άγκυρας στο Κυπριακό, κάθε άλλο παρά έχουν αλλάξει…
Ενώ δημοσίως δίνεται η εντύπωση διεθνούς κινητικότητας στο πρόβλημα – και έτσι είναι – αυτό που δεν μπορεί να μην παρατηρήσει ο προσεκτικός αναλυτής, είναι ότι λίγα… έως τίποτα, έχουν αλλάξει στον πάγιο στόχο της τουρκικής πλευράς, ώστε αυτό το μόρφωμα που θα προκύψει από την οποιαδήποτε λύση, θα ονομάζεται ομοσπονδία, αλλά στην ουσία θα είναι συνομοσπονδία.

Του Μιχαήλ Βασιλείου

Αυτό είναι ουσιαστικής σημασίας, καθώς μια ανάγνωση του τι σημαίνει ο καθένας τύπος κρατικής οργάνωσης, αποκαλύπτει το πόσα η κάθε πλευρά είναι διατεθειμένη να προσφέρει στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων, με τελικό στόχο την εξεύρεση πραγματικής λύσης στο πρόβλημα.

Θα θυμούνται ασφαλώς πολλοί από τους αναγνώστες του «defence-point.gr» τον όρο «χαλαρή ομοσπονδία» που είχαν εφεύρει στο παρελθόν διεθνείς διαμεσολαβητές και εμπλεκόμενοι γενικότερα στην υπόθεση, με στόχο να συσκοτίσουν το τι πραγματικά συνέβαινε. Ο όρος επέτρεπε το πολιτικώς ορθόν, την παρουσία του όρου «ομοσπονδία» που παραπέμπει σε μία διεθνή προσωπικότητα για το νέο κράτος και μία διεθνή εκπροσώπηση, με κάποιες όμως εκπτώσεις.

Και όπως έξυπνα είχε τεθεί από αρκετούς εκείνη την εποχή με τη μορφή ερωτήματος, είναι «ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ‘χαλαρής ομοσπονδίας’ και της… ‘σφιχτής συνομοσπονδίας’»; 

Εάν χρησιμοποιήσουμε τη λογική, θα αντιληφθούμε ότι σε περίπτωση υιοθέτησης μιας τέτοιας λύσης στο Κυπριακό, μετά την πάροδο ενός εύλογου – όχι ιδιαίτερα μεγάλου – χρονικού διαστήματος, θα αρχίσουν οι «εκπτώσεις» και τα μικροπροβλήματα, τα οποία η πλευρά που επιθυμεί παγίως τον σεβασμό του status quo θα παραβλέψει «προς χάριν της ειρήνης στην περιοχή», με αποτέλεσμα τη σταδιακή επικράτηση συνομοσπονδιακής κρατικής συγκρότησης, η οποία θα οδηγήσει πάλι σε τριβές, με τελικό αποτέλεσμα τις συζητήσεις ώστε οι δυο πλευρές να «χωρίσουν τα τσανάκια τους»…

Όταν έρθει η ώρα γι’ αυτή τη συζήτηση, πολύ απλά η διαπραγματευτική θέση των Τουρκοκυπρίων, δηλαδή της Τουρκίας, θα είναι πολύ διαφορετική, αφού στην πορεία θα έχουν κατοχυρωθεί πολλά, τα οποία θα αποτελέσουν «κεκτημένα» και τα οποία δεν θα μπορεί να αποφύγει η ελληνική πλευρά.

Φυσικά, τότε, στο μέλλον δηλαδή, μόνο χαμόγελα θα προκαλέσει ενδεχόμενη απόπειρα της ελληνικής (ελλαδικής και κυπριακής) πλευράς να προβάλλει την επιχειρηματολογία ότι το Κυπριακό είναι πρόβλημα «εισβολής και κατοχής».

Αυτά για την ώρα σαν προειδοποιήσεις. Διότι όλα δείχνουν ότι είμαστε εν μέσω σοβαρών μεθοδεύσεων, με «τυρί» την αξιοποίηση των υδρογονανθράκων. Τα τετελεσμένα όμως θα τα βρούμε στον δρόμο μας. Και ας μη θεωρεί κανείς ως τετελεσμένο, ότι τα πετρέλαια και το αέριο της Ανατολικής Μεσογείου θα μεταφερθεί στις δυτικές αγορές από την Ελλάδα, επειδή οι Ισραηλινοί δεν θέλουν να βλέπουν την Τουρκία ούτε ζωγραφιστή.

Ξέρουμε πολύ καλά τι λέμε. Το «λόμπι» (σε εισαγωγικά διότι αποτελείται από κρατικούς παράγοντες… για να το πούμε κομψά) που επιμένει φορτικά να συνδεθεί με αγωγό η περιοχή με την Τουρκία, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ και δεν έχει αφήσει τα όπλα κάτω…

Πηγή Defence-Point

Του Πέτρου Αργυρίου

Ο Χοντρός και ο Λιγνός, οι Βενιζέλος και Σαμαράς, αφού πήραν τη σκυτάλη στην αποδόμηση της χώρας από τον τουρίστα Παπανδρέου, τώρα πλέον, κοιτώντας κατάματα τον πολιτικό όλεθρο που συντελείται σε ότι έχει απομείνει από την κομματική τους βάση, αρχίζουν τώρα τη «διαπραγμάτευση» με όπλο τους το φανταστικό πρωτογενές πλεόνασμα.
Όλοι πρέπει να τους στηρίξουμε στην σταυροφορία τους να πείσουν την διεθνή κοινότητα για την λογιστική μπαγαποντιά.
Γιατί ειδάλλως η χώρα χρεοκοπεί. 
Τα ακούσατε; Χρεοκοπούμε.

Δεν ξέρω τι σενάρια πολιτικής φαντασίας θα επιδιώξουν οι δυό τους στο εγγύς μέλλον.
Τα δύο επικρατέστερα είναι όμως:
Α) Εσωτερική κατάρρευση της ήδη σε κώμα ελληνικής οικονομίας μαζί με χρόνια πολιτική αστάθεια.
Β) ΧΡΕΩΚΟΠΊΑ.
Αφού λοιπόν αυτά τα παλληκάρια κάναν τη χώρα Ιφιγένεια και την περάσαν σε καθεστώς ελεγχόμενης χρεωκοπίας, τώρα τα κωλόπαιδα διαπιστώνουν ότι η πολιτική δεν βγαίνει.
Αφού πρώτα τρέψαν εκατοντάδες δις καταθέσεων σε φυγή. 
Αυτοκτονήσαν χιλιάδες συμπολίτες μας. 
Φτωχοποιήσαν εκατομμύρια άλλους. 
Σκοτώσαν χιλιάδες μέσω ελλείψεων στην πρωτοβάθμια και όχι μόνο περίθαλψη.
Συγχώνευσαν νοσοκομεία και πανεπιστήμια λες και ήταν βούτυρο και μαρμ-Ελλάδα.

Ανεβάσαν την ανεργία στους νέους κατά 180%. 
Φτιάξαν τη νέα ελληνική μετανάστευση. 
Καταστρέψαν τα ταμεία με το PSI. 
Χρεοκοπήσαν εκατοντάδες χιλιάδες μαγαζιά και κλείσαν ή εξορίσαν χιλιάδες εταιρίες.
Βαρέσαν πιστόλια δισεκαττομυρίων σε άλλες εταιρίες.
Φτιάξαν τη νέα τάξη των νεοάνεργων, των νεόπτωχων και των νεοάστεγων.

Υπογράψαν το PSI αδειάζοντας τα ταμεία δημοσίων οργανισμών και προκαλώντας τη μεγαλύτερη ίσως ασφαλιστική κρίση στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδας.
Α ναι. Και αφού ξαναγαμήσαν την Κύπρο μέσω του κουρέματος και την παρέδωσαν αλυσοδέσμια στις ορέξεις της διεθνούς τοκογλυφίας.

Αφού καταφέραν μόλις σε τρία, μάλιστα σε τρία χρόνια το νέο ελληνικό θαύμα, τώρα οι κουφάλες θυμήθηκαν ότι η πολιτική αυτή δεν βγαίνει και κάνουν ότι σηκώνουν μπαϊράκι μην τους πάρει και τους σηκώσει γιατί ακόμη και συμπολιτευτές τους έχουν πάθει αλλεργία στον Χοντρό και το Λιγνό.

Όλα αυτά που συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν τα έχουμε περιγράψει από την αρχή αυτής της τραγικής φαρσοκωμωδίας με τίτλο «Σώστε το χρηματοπιστωτικό, γαμήστε τις κοινωνίες».

Τώρα το σπέρμα επιστρέφει στα μούτρα τους.
Γιατί τώρα, με το τέχνασμα της επαναδιαπραγμάτευσης, όλες οι ειρωνικές ερωτήσεις που οι ίδιοι προπαγανδιστικά χρησιμοποιούσαν στην αρχή της φαρσοκωμωδίας, γυρνάνε μπούμερανγκ: Και που θα τα βρείτε τα λεφτά αν πει όχι η Τρόικα κε Σαμαρά;

Και σε αυτά τα άλυτα ερωτήματα απαντούν με το επιχείρημα του υπάκουου μαθητή ή φαντάρου:
«Κάναμε ότι μας είπαν. Είναι δίκαιο το κράτημα τους από τα α@@@δια να χαλαρώσει λίγο»
Σωπάτε καλέ. Ξεχάσατε τα προσυμφωνηθέντα;
Τη συρρίκνωση του δημοσίου;
Το ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου;
Αυτά, σύμφωνα με τις συμφωνίες που υπογράψατε πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο.
Και δεν είμαστε ούτε στο 50% αυτής της πορείας προς την κόλαση. Αυτό περιγράφουν και διεθνείς εκθέσεις.

Στο ακέραιο μάγκες. ΑΚΕΡΑΙΟ.
Αλλά που να την καταλάβετε εσείς αυτή τη λέξη: Ακέραιο, ακεραιότητα, ακούγονται ισλανδικά στα αυτιά σας.
ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.

Τι έγινε λοιπόν η μία και μοναδική πολιτική; Η μόνη πολιτική που υπογράψατε; Γιατί τώρα δε βγαίνει; Πίτσες μπλε. Η πολιτική δεν έβγαινε εξ αρχής. Ήταν κατασκευασμένη για να μη βγαίνει.

Το 2010,το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα ήταν απόλυτα εκτεθειμένο στην ελληνική οικονομία.

Το πιστόλι της χρεωκοπίας έπρεπε να είχε πέσει βαρύ στο διαπραγματευτικό τραπέζι από την ελληνική πλευρά. Με κρότο. Δυστυχώς δεν υπήρχε ελληνική πλευρά.

Αντ αυτού, το χώσατε βαθειά στο παχύ έντερο των Ελλήνων και εκεί το εκπυρσοκροτήσατε οδηγώντας τη χώρα σε μια εσωτερική αιμορραγία.

Αυτό ήταν η πολιτική της ελεγχόμενης χρεωκοπίας. 
Να σωθούν οι δανειστές με το να απορροφήσει όλη την ελληνική κρίση ο μέσος Έλληνας πολίτης.
Αυτές τις θυσίες ζητούσατε. 
Ανθρωποθυσίες. 
Και τις είχατε: Χάρη στον πολιτικό αναλφαβητισμό του Έλληνα.
Το 2010 εγώ και άλλοι λέγαμε: Λογιστικός έλεγχος χρέους, επιλεκτική στάση πληρωμών. Αν χρειαστεί και απειλή εξόδου από το ευρώ.
Αν χρειαστεί ακόμη και χρεοκοπία και άμεσος επανασχεδιασμός της ελληνικής οικονομίας. Ότι χρειαστεί για να περισώσουμε την Ελλάδα από τις συνέπειες της μακροχρόνιας πολιτικής αλητείας.
Αλλά εσείς αποφασίσατε να στήσει η Ελλάδα κώλο.

Γιατί τώρα;
Γιατί τώρα λοιπόν θυμηθήκατε τα αδιέξοδα και την αναδιαπραγμάτευση;
Όταν τότε που υπήρχαν ακόμη διαπραγματευτικά όπλα μιλούσατε με σιγουριά Πάπα για τη «μοναδική πολιτική»;

Γιατί ακριβώς, τώρα δεν υπάρχουν διαπραγματευτικά όπλα. 
Γιατί τώρα περιφέρετε το κουφάρι της Ελλάδας και λέτε να, κάναμε ότι μας ζητήσατε. Ξηγηθείτε τώρα.
Και αυτοί σας λένε. Κάτσε ρε μεγάλε. Αυτό το κουφάρι έχει ακόμη λίγη ζωή μέσα του.
Υπογράψατε να το φέρετε εντελώς νεκρό. Τέρμα για τέρμα. Έχει δρόμο ακόμη λοιπόν πριν το γδάρουμε και το κάνουμε γούνινο χαλάκι να σκουπίζουμε τα πόδια μας. Πίσω στο βυρσοδεψείο λοιπόν.

Τους τάξατε.
Πήγατε να μας βάλετε σε πόλεμο με τους Σύριους συμμάχους μας.
Δώσατε τον Ταρ στον Ομπάμα.
Δώσατε μαθήματα υπακοής στους σιωνιστές.
Γαμήσατε την Κύπρο. Για δεύτερη φορά.

Πάρτε το χαμπάρι ρε. Οι διεθνείς ελίτ σας θεωρούν απλά υπηρετικό προσωπικό. Δεν πρόκειται να αναβαθμιστείτε ότι και να δώσετε. Αυτά είναι τα άσχημα της πλήρους υποτέλειας.

Και τώρα που το πλεκτό που σας επιτρέπει να διατηρείτε την εξουσία, την όποια εξουσίας στην Ελλάδα έχει ξηλωθεί πλήρως, τώρα τι θα κάνετε;

Θα απειλήσετε με έξοδο από το Ευρώ; 
Με χρεοκοπία; 
Με το κόμμα της δραχμής;
Τα όρια της εθνικής προδοσίας τα έχετε ξεπεράσει προ πολλού. 
Τώρα ξεπερνάτε και τα όρια της εθνικής γελοιότητας.

Ο άλλος τουλάχιστον, ο Πολωνολιθουανοσουηδομερικάνος ο ΓΑΠ, προνόησε και απέδρασε νωρίς. Εσείς είστε ακόμη ενώπιον εκατομμυρίων Ελλήνων. 
Και καλά το Σαμαρά τον σηκώνει ελικόπτερο, σωματικά τουλάχιστον. 
Τον Βενιζέλο πως θα τον σηκώσει;

Περιμένουμε λοιπόν το επόμενο επεισόδιο αυτής της φαρσοκωμωδίας που παίζετε στις πλάτες μας. 
Άντε να δούμε πόσο μακριά θα φτάσει η κουτοπονηριά σας απέναντι σε αυτούς που εφεύραν το παιχνίδι του χρηματοπιστωτικού. 
Άντε να δούμε τα πιόνια να κάνουν δικές τους κινήσεις. 
Πλάκα θα έχει.

Πόση πίστωση χρόνου μπορείτε να πάρετε ακόμη για να σώζετε τα τομάρια σας;
Κάτι μηνάκια ακόμη λέω εγώ. Και μέχρι τώρα σπανίως έχω διαψευστεί.

Περισσότερα για το συγγραφέα και το έργο του στο προσωπικό του ιστολόγιο

Σε καθεστώς ομηρείας βρίσκεται και ένας Ρώσος τουρίστας 

Πρακτορείο Itar TASS  
24 Οκτωβρίου 2013 
Απόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

Δαμασκός (Ιtar TASS)

Η εξτρεμιστική οργάνωση «Jaish al-Muhajireen Wal-Ansar» («Στρατός των Αποδήμων και των Υποστηρικτών»), παλαιότερα γνωστή ως «Ταξιαρχία Muhajireen», ευθύνεται για την απαγωγή ενός Ρώσου πολίτη ο οποίος διαμένει στη Συρία και εργάζεται ως μηχανικός

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το πρακτορείο ΤASS, την Tετάρτη οι ισλαμιστές ανάρτησαν στο Διαδίκτυο ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο Ρώσος πολίτης Σεργκέι Νικολάγιεβιτς Γκορμπούνοφ, να διαβάζει ένα κείμενο μπροστά σε κάμερα, μετά την απαγωγή του σε συριακό έδαφος.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε, ο Γκορμπούνοφ εμφανίζεται να απευθύνει έκκληση προς τις ρωσικές και συριακές αρχές, προκειμένου να τον ανταλλάξουν μέσω της διεθνούς οργάνωσης «Ερυθρός Σταυρός» με έναν Σαουδάραβα, τον Χαλέντ Μοχάμεντ Σουλεϊμάν, ο οποίος, σύμφωνα με το κείμενο που ανέγνωσε ο Ρώσος πολίτης, κρατείται από τις συριακές αρχές.

Mέσω του κειμένου που υποχρέωσαν τον Ρώσο μηχανικό να διαβάσει, είναι σαφές ότι οι ισλαμιστές επιχειρούν να εκβιάσουν τις συριακές αρχές, με σκοπό να απελευθερωθεί ο Σαουδάραβας, ο οποίος βρίσκεται σήμερα σε φυλακή της Χάμα.


«Αν η ανταλλαγή δεν πραγματοποιηθεί, θα με μαχαιρώσουν», ακούγεται να λέει ο Σεργκέι Γκορμπούνοφ μπροστά στην κάμερα.
Η γνησιότητα του βίντεο δεν έχει καταστεί δυνατό να επιβεβαιωθεί σε αυτή τη φάση.

Η οργάνωση «Jaish al-Muhajireen Wal-Ansar», που αποτελείται εξ ολοκλήρου από μισθοφόρους από τον ισλαμικό κόσμο, είναι γνωστή στη Συρία για τις κτηνώδεις ενέργειές της. Δραστηριοποιείται στην περιοχή του Χαλεπιού, όπου ο συριακός στρατός αυτή τη στιγμή μάχεται εναντίον των μισθοφόρων. Οι ισλαμιστές έχουν γίνει διαβόητοι για τα βίντεο που ανεβάζουν στο Διαδίκτυο, στα οποία παρουσιάζουν εκτελέσεις διαφόρων πολιτών. 

Και δεύτερος Ρώσος όμηρος

Ισλαμιστές κρατούν όμηρο και έναν άλλο Ρώσο πολίτη, τον Κονσταντίν Ζουράβλιοφ, δεινό ταξιδευτή, ο οποίος ασχολείται και με επικίνδυνα αθλήματα. 

Ο Ρώσος ταξιδευτής διέσχισε τα σύνορα Τουρκίας – Συρίας και μπήκε στο συριακό έδαφος από την Τουρκία χωρίς να διαθέτει καμία άδεια, γεγονός που συνιστά παραβίαση της συριακής νομοθεσίας, ένα αδίκημα που ενδέχεται να συνεπάγεται ποινή φυλάκισης.

Ο Ζουράβλιοφ δήλωσε ότι η Συρία αποτελεί ένα σκέλος του ταξιδιού του, ενώ απώτατος στόχος του είναι να φθάσει στη Σαχάρα.

Ωστόσο, οι ισλαμιστές οι οποίοι τον συνέλαβαν και τον κρατούν όμηρο ισχυρίζονται ότι έχουν στα χέρια τους «έναν Ρώσο κατάσκοπο». 

Η αναδημοσίευση ενυπόγραφων άρθρων και μεταφράσεων του ιστολογίου επιτρέπεται μόνο με έγγραφη ενεργή αναφορά στο ιστολόγιο, ως ένδειξη σεβασμού προς τον γράφοντα, αλλά και ως αναγνώριση, έστω και δια της αντιγραφής, πως γινόμαστε καλύτεροι...


Μας έκοψαν το εφάπαξ, μας μείωσαν τους μισθούς, μας έκοψαν τις συντάξεις, έβαλαν φόρο στα πακέτα τσιγάρου, και πάνω που μάθαμε όλοι μας να στρίβουμε τσιγάρα να και άλλη φορολογία σου λέει στα στριφτά!

Ωραία τα κατάφερε πάλι η κυβέρνηση.
Σε λίγο θα καπνίζουμε τη ρίγανη που έχουμε στο ντουλάπι!
Μην σας παραξενέψει κύριοι αν μετά από αυτό το γυρίσουμε στη μαύρη αγορά και καπνίζουμε αφορολόγητα στριφτά.
Ξέρω και μερικά μαγαζιά στο Μοναστηράκι που θα αγοράζουμε καπνό με τη σέσουλα κι ας μην ξέρουμε από που τον φέρνουν.

Θα γίνουμε Αγγλία κι Αμερική που οι κυβερνήσεις με την καταπίεση που ασκούν στους πολίτες τους οδηγούν στην παρανομία!
Αλλά εκεί θέλετε να οδηγήσετε κι εμάς!
Μας εκπαιδεύετε στην παρανομία.
Έτσι γίνεται παντού όταν οι τιμές γίνονται απαγορευτικές και δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θες!

Για μία φορά σκεφτείτε και τους έλληνες πολίτες…
Φόροι … Φόροι… 
Όχι άλλοι φόροι στα στριφτά τσιγάρα μας…!

Πάνος Ιωακείμ


Γράφει ο Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Διεθνολόγος

Κρούομεν το κώδωνα του κινδύνου για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος.
Οι φωτογραφίες και τα video που κυκλοφόρησαν στα διάφορα ΜΜΕ, κάνουν τους Έλληνες να τρομάζουν για τα γεγονότα που θα βιώσει ο Έλληνας στο μέλλον . Οι πολιτικοί, και η Δικαιοσύνη, δεν ενδιαφέρονται για τη ζωή που θα ζήσουν τα παιδιά τους και τα εγγονάκια τους στο λίαν προσεχές μέλλον. Η Ευρώπη μαζί με την Ελλάδα θα ζήσουν τον εφιάλτη του Ισλάμ σε λίγα χρόνια εάν δεν ληφθούν γρήγορα αποφάσεις. Βλέπε τα γεγονότα λαθρομετανάστευσης στην Ιταλία, περιοχή Σικελίας, νήσου Λαμπεδούσας.

Δυστυχώς δεν υπάρχει νομοθεσία που να ορίζει ποσόστωση λαθρομεταναστών-μεταναστών σε αναλογία με τους γηγενείς.
Η Ν.Τ.Π. βασιζόμενη στη μη ύπαρξη σχετικής νομοθεσίας, επέβαλλαν τη συνθήκη Δουβλίνο 2 για τους δικούς τους στόχους και σκοπούς.
Ισχύει ο εκάστοτε κατά τόπους και κράτη, μεταναστευτικός νόμος.
Οι εφιάλτες πολιτικοί έχουν κάνει νόμους «με το τσουβάλι» λέει ο λαός, ένα νόμο για ποσόστωση των παράνομων μεταναστών δεν ξέρουν να κάνουν, για να προστατέψουν τον Ελληνισμό!!!

Με τη διεθνή συνθήκη Δουβλίνο 2 η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία έκανε τα κράτη Βαβέλ. Μας έκαναν σαν «τα μούτρα τους», λέει ο λαός.
Ήδη η Αθήνα Ισλαμοκρατείται σε περιοχές που κάποτε ήταν κόσμημα για τη πρωτεύουσα, όπως περιοχές Αγίου Παντελεήμονα, Κυψέλη, Πατήσια, αλλά και αρχαιολογικές περιοχές της πρωτεύουσας, όπως Βοτανικός, Μοναστηράκι, περιοχή Δημαρχείου Αθηνών, κ.λ.π.

Ήδη οι ανόητοι και ανθέλληνες πολιτικοί σκοπεύουν να χτίσουν Μουσουλμανικό Ισλαμικό Τέμενος στο Βοτανικό, για να ολοκληρωθεί η καταστροφή της πρωτεύουσας του Ελληνισμού, και να γίνει η Αθήνα Καράτσι, Ισλαμαμπάντ, και Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ στη Σαουδική Αραβία, και άλλες Ισλαμικές χώρες απαγορεύεται το χτίσιμο χριστιανικών εκκλησιών. Ο διεθνής νόμος περί αμοιβαιότητας, λειτουργεί μονομερώς εις βάρος των Ελλήνων.
Αυτές είναι οι εντολές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!
Από το τέμενος αυτό θα ξεκινούν κάθε Παρασκευή τα στίφη των Ισλαμιστών, και θα κάνουν την Αθήνα και την Ελλάδα, κόλαση.

Αφού οι πολιτικοί εκτελούν εντολές της Ν.Τ.Π. τουλάχιστον η δικαιοσύνη και οι δικαστικοί που προέρχονται από τον Ελληνικό Λαό, οφείλουν να αντιδράσουν, αφού έχουν μεγάλη ευθύνη για την ύπαρξη του Ελληνισμού. Να βασίσουν τις αποφάσεις τους, στην ύπαρξη της πατρίδας, και του Ελληνισμού.
Ήλθαν εδώ παράνομα!!!

Ως γνωστόν οι Μουσουλμάνοι πολλαπλασιάζονται αλματωδώς, ενώ στους Έλληνες παρατηρείται υπογεννητικότητα, εν όψει αυτού του γεγονότος, σύντομα οι Μουσουλμάνοι Ισλαμιστές, θα γίνουν πλειοψηφία στο τόπο μας, και θα εκλέγουν αυτοί τη Κυβέρνηση του τόπου που δεν θα λέγεται πλέον Ελλάς, αλλά Yunanistan, ή κάτι άλλο.

Οι Ευρωπαίοι ιδόντες τον κίνδυνο, διά της συνθήκης Δουβλίνο 2 μετέβαλλαν την Ελλάδα σε χώρα-αποθήκη λαθρομεταναστών.
Πρέπει άμεσα να αποχωρήσουμε από τη συνθήκη Δουβλίνο 2 , και πρέπει η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών να γίνει σύντομα, διότι οι πολιτικοί μας είναι υποταγμένοι στις εντολές της Ν.Τ.Π.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα ΜΜΕ μετά τις πρόσφατες αντιρατσιστικές συγκεντρώσεις των λαθρομεταναστών στην Αθήνα, στα προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, και στην Ομόνοια, είναι εφιαλτικές, και δείχνουν ξεκάθαρα το βάθος του προβλήματος.
Λαθρομετανάστες που παραβίασαν τα σύνορα της χώρας και ήρθαν παράνομα σε αυτήν, με θράσος υψώνουν πανό και αποκαλούν τον Έλληνα πολίτη που πληρώνει φόρους για την επιβίωσή τους, φασίστα, και ρατσιστή, επειδή αγαπάει τη πατρίδα του.

Το μήνυμα που πρέπει να δοθεί σε όλους αυτούς τους προδότες πολιτικούς που πουλάνε προοδευτισμό, κατεντολή των ξένων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, είναι ότι η Ελλάς δεν θα γίνει Πακιστάν, Μπαγκλαντές, και Ουζουμπούρου.
Έλληνες Δικαστές, η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας σε λίγα χρόνια θα είναι γεγονός, εάν δεν πάρετε δικαστικά μέτρα γρήγορα.

Υπάρχουν προσφυγές Ελληνικών πατριωτικών οργανώσεων γι αυτό το θέμα, βοηθήστε και εσείς στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Ελληνισμού. Υπέστημεν παράνομη εισβολή και κατοχή ξένων στη χώρα μας. Με αυτή τη νομολογία μπορείτε να προστατέψετε τον Ελληνισμό, και να απορρίψετε τη κατασκευή Τεμένους στην Αθήνα!!!
Η εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη άρχισε, μέσω Ιταλίας και Ελλάδος.

Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία μας διαιρεί, και μας υπονομεύει εθνικά. Αυτά ας τα δούνε οι απανταχού πολιτικοί-προοδευτικοί λάτρεις της πολυ-πολιτισμικότητας και του πολυφυλετισμού που μας λένε ότι πρέπει να δεχθούμε την εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη , και στη πατρίδα μας, γιατί είναι θύματα του καπιταλισμού, και είναι σωστό από ανθρωπιστικής άποψης. Στη πραγματικότητα παίζοντάς το ανθρωπιστές, σκάβουμε το λάκκο μας, διότι έτσι θα χάσουμε τη γλώσσα μας, την ιστορία μας, το πολιτισμό μας, τη θρησκεία μας.

Θα κάνουνε το Παρθενώνα και τα άλλα αρχαιολογικά μνημεία μας Ισλαμικά τεμένη και τζαμιά.
Τέτοιο πολιτισμό θέλετε για τα εγγονάκια σας;
Θα εξαφανίσουν-σαν πλειοψηφία-, το ΟΜΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ, του Ελληνισμού.

Ο Θεός κατά τη δημιουργία έπλασε τους ανθρώπους επί της Γης, και τους διαίρεσε σε, «Λαοί, φυλαί, χρώμα, γλώσσαι, τα Θεία μεγαλεία», ψάλλει η Αγία ημών εκκλησία την ημέρα της εορτής της Πεντηκοστής. Δεν μπορούμε εμείς να πάμε κόντρα στη δημιουργία του Θεού, επειδή το θέλουν οι Σατανάδες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας Δικτατορίας. Ο Πύργος της Βαβέλ έγινε πραγματικότητα!!!
Σήμερα οι εφιάλτες πολιτικοί ετοιμάζονται να δώσουν πολιτικά δικαιώματα και ψήφο στους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες!!!

Η Ισλαμοποίηση και εισβολή της Ελλάδος είναι εσχάτη προδοσία. Άραγε οι δικαστικοί θα ακολουθήσουν τους πολιτικούς, και θα νομιμοποιήσουν την εσχάτη προδοσία; ή θα την καταδικάσουν;
Η Ισλαμοποίηση της χώρας γίνεται για να αρπάξουν τα αρπακτικά της οικουμένης τον ορυκτό και ενεργειακό πλούτο της Ελλάδος, τεμαχίζοντας τη χώρα μας, και διαμελίζοντας αυτήν σε κομμάτια.
Ήδη Θράκη και Μακεδονία, ευρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο.
Εμείς θα επιτρέψουμε αυτό το έγκλημα κατά της πατρίδας μας;

Το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης ειδικά όσον αφορά τη χώρα μας, από τα αφρικανικά και ασιατικά στίφη Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, έχει καταστεί εφιαλτικό. Η πατρίδα μας υφίσταται εισβολή, και ουδεμία αρχή την προστατεύει. Είμεθα στο έλεος των Κοσμοκρατόρων της ΝΤΠ

Η κυβέρνηση υπακούοντας στις εντολές των ξένων της παγκόσμιας υπερ-κυβέρνησης των Παντοκρατόρων, κωφεύει και υπακούει στην υποδούλωση των Ελλήνων. Εμείς ο προδομένος Λαός, θα το επιτρέψουμε;
Η πραγματικότητα θέλει εκατομμύρια Ισλαμοφασίστες, πολεκάπηλους μισθοφόρους της παγκόσμιας δικτατορίας, να έχουν στρατοπεδεύσει στη χώρα μας, για να κάνουν την Ελλάδα, σαν τη Συρία, όταν διαταχθούν. Αυτό είναι αντι-Συνταγματικό!!!
Οι Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες είναι όλοι τους νέοι βαρυποινίτες στις χώρες τους, και όχι τεχνίτες, μάστορες, γιατροί, μηχανικοί, κλπ. και είναι αποθηκευμένοι σε αυτή τη γωνιά της Γης, για ώρα ανάγκης της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π..

Οι Ισλαμοφασίστες έρχονται εδώ με τη δικαιολογία του πολιτικού ασύλου, και οι αφελείς πολιτικοί μας το προσφέρουν αφειδώς, ενώ πρόκειται για εισβολή στη πατρίδα μας.
Οι Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες είναι ο μισθοφορικός στρατός της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Ο ΣΟΡΟΣ τους χτίζει σπίτια στην Ελλάδα με χρήματα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Οι Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες είναι ο στρατός σωτηρίας της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Οι Ισλαμιστές φανατικοί λαθρομετανάστες είναι «Η Λεγεώνα των Ξένων» για τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, στρατοπεδευμένοι στην Ελλάδα.

Έλληνες ξυπνήστε!!! Η αποστολή εκρηκτικού υλικού, και όπλων, (βλέπε Containers στις προβλήτες του λιμένος Πειραιώς-ΜΜΕ) , και ανθρώπινου πολεμικού δυναμικού συνεχίζεται. Το υλικό ανθρώπινο, ή όπλα, αποθηκεύεται στην Ελλάδα, με εντολές των Κοσμοκρατόρων. Τώρα με τη χώρα μας εξαθλιωμένη το έργο τους γίνεται ευκολότερο. Γι αυτό χρεοκόπησαν τη χώρα, και εξαθλίωσαν τους Έλληνες, για να μας καταλάβουν εύκολα.
Με τη ψήφο στους λαθρομετανάστες θα εκλέγουν αυτοί την εκάστοτε νέα «Ελληνική» κυβέρνηση, που δεν θα είναι πια Ελληνική!

Γι αυτό διώχνουν τη νεολαία μας στη μετανάστευση, για να εγκατασταθούν εδώ οι λαθρομετανάστες, με σκοπό το διαμελισμό της χώρας, και την αρπαγή του ενεργειακού πλούτου.

Η Γερμανία ενδιαφέρεται να μη πληρώσει το Γερμανικό κατοχικό δάνειο, και τις πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις, γιαυτό συνηγορεί στην εγκατάσταση εδώ των Ισλαμοφασιστών λαθρομεταναστών, για να μη διεκδικήσουν ποτέ όσα μας χρωστάει.
Εν τω μεταξύ ο Έλληνας πληρώνει τοκοχρεολύσια δανείων.
Επάνω σε όλα αυτά μπορούν να στηριχθούν οι ανώτατοι δικαστικοί, και να απαγορεύσουν τη λαθρομετανάστευση και τα Τεμένη…
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία έχει και αυτή τους δικούς της στόχους και σκοπούς, αφού ο Ελληνισμός με την ιστορία του και το πολιτισμό του, στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά τους.

Απευθυνόμενος στους Έλληνες Δικαστικούς τους λέγω, οι λαθρομετανάστες που κυκλοφορούν στη χώρα μας, πληθυσμιακά ανέρχονται στον αριθμό του ημίσεως των Ελλήνων , ή και περισσότερο και πολλαπλασιάζονται, «σαν τα κουνέλια» λέει ο Λαός.
Πράγμα πολύ επικίνδυνο για την ασφάλεια και ύπαρξη της Ελλάδος.
Είναι δε όλοι τους νεαρά μάχιμα άτομα, στην υπηρεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Βλέπε «Αραβική Άνοιξη» σε Λιβύη, Συρία, Αίγυπτο, κ.λ.π.

Η πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά, απεδείχθη Αραβική Άνοιξη για την Ελλάδα!
Οι εφιάλτες πολιτικοί επέτρεψαν την ανεμπόδιστον είσοδον στη πατρίδα μας όλων αυτών των μαχητών μισθοφόρων της παγκόσμιας πανσπερμίας.
Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα Πύργο της Βαβέλ. Έλληνες Δικαστές, για πληροφορία σας, οι λαθρομετανάστες είναι ο στρατός σωτηρίας, και οι μισθοφόροι της Λεγεώνας των Ξένων, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Είναι ο μισθοφορικός στρατός του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και είναι όλοι τους μαχητές και εκπαιδευμένοι στα πάσης φύσεως όπλα.
Είναι οι άγριες νεαρές φάτσες όπως τους βλέπουμε να κυκλοφορούν στους δρόμους όλων των Ελληνικών πόλεων, ντυμένοι με άσπρες κελεμπίες, και με μαύρες γενειάδες. Είναι οι άγριες φάτσες όπως τους βλέπουμε στα στρατόπεδα «φιλοξενίας».
Είναι οι άγριες φάτσες που κρατούν γιαταγάνια, σπαθιά, και μαχαίρια, όπως τους βλέπουμε στις φωτογραφίες των εφημερίδων, και στα VIDEO του διαδικτύου στο YOUTUBE.
Είναι οι άγριες φάτσες με τα πολυβόλα στα χέρια, όπως τους βλέπουμε στις εικόνες στη T.V. που έρχονται από τη Συρία.

Έτσι θέλετε να καταντήσει και η Ελλάδα μας;

Είναι η νέα «Λεγεώνα των Ξένων» της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Βρήκαν επάγγελμα του πολεμιστή, και πολεμούν για χρήματα, για να υποδουλώσουν, σκλαβώσουν, και εξαφανίσουν τον Ελληνισμό.

Έλληνες δικαστές του ΣτΕ, λυπηθείτε τα εγγονάκια σας…

Οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες είναι το αντάρτικο πόλεων, προς ανατροπή και εξαφάνιση Κρατών. Βλέπε γεγονότα στη Συρία.
Σήμερα το παίζουν ζητιάνοι, και ζητούν την ελεημοσύνη μας, και αύριο θα μας σφάζουν με εντολή των «συμμάχων» του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ!

Οι λαθρομετανάστες είναι ο μισθοφορικός στρατός του ΝΑΤΟ, των Σιωνιστικών ΗΠΑ, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, που αποβλέπει στην υποδούλωση όλων των Εθνών, και Κρατών του πλανήτη.
Είναι οι γνωστοί Ισλαμοφασίστες, οι άγριες φάτσες που κόβουν κεφάλια, όπως τους βλέπουμε στις τηλεοπτικές εικόνες της T.V. να πολεμούν στους δρόμους των πόλεων της ΣΥΡΙΑΣ.
Είναι αυτοί που έκοψαν τα κεφάλια των Ορθοδόξων Ελλήνων Μητροπολιτών και Επισκόπων στη Συρία!!!
Αυτοί οι Ισλαμοφασίστες που στρατοπεδεύουν στη χώρα μας, όταν έλθει η σειρά μας, θα εξοπλιστούν από τις Σιωνιστικές δυνάμεις, και θα αρχίσουν να δολοφονούν στις πόλεις της Ελλάδος, αθώους πολίτες, Στρατιωτικούς, Μητροπολίτες, και Δικαστικούς.

Έλληνες Πατριώτες ξυπνήστε, και αντιδράστε, πριν είναι αργά !!!
Θα δημιουργήσουν «εμφύλιο» πόλεμο μέσα στη χώρα μας, όπως λένε τα δυτικά ΜΜΕ, όπως κάνουν τώρα στη Συρία, και τον ονομάζουν «εμφύλιο».
Οι έξαλλοι λαθρομετανάστες να σεβαστούν τη χώρα μας, τη χώρα που τους φιλοξενεί.
Το αποτέλεσμα της φιλοξενίας αυτής, θα είναι να καταληφθεί η πατρίδα μας από τις δυνάμεις εκείνες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, όπως συνέβη στη Λιβύη-Συρία, και να εξαλειφθεί από προσώπου Γης ο Ελληνισμός, ή μάλλον θα επιβιώνει σαν μετανάστες σε άλλες δυτικές χώρες. Θα γίνουμε Έθνος της διασποράς, όπως άλλοτε οι Εβραίοι.
Στο Ισραήλ απαγορεύονται Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, μόνον εμάς βρήκανε κορόϊδα!!!

Σκοπός η αρπαγή της χώρας μας, για τον ενεργειακό της πλούτο, και για Γεωπολιτικούς, και Γεωστρατηγικούς σκοπούς, που η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία επιθυμεί.
Οι Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες κατά τη διάρκεια του «εμφυλίου» μέσα στους δρόμους των Ελληνικών πόλεων, θα ονομασθούν «Ελληνικός απελευθερωτικός Στρατός», από τις Δυτικές Σιωνιστικές δυνάμεις της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, όπως συμβαίνει τώρα στη Συρία, και θα σκοτώνουν εσάς τους Έλληνες Δικαστικούς, και τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, και παν υγιές εθνικό Ελληνικό στοιχείο, διότι εσείς είσθε το εμπόδιο στη κατάληψη της πατρίδος μας, και εμπόδιο στα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Τούτων δοθέντων λάβετε τα μέτρα σας, διότι οι εφιάλτες και αφελείς πολιτικοί από αφέλεια, επιπολαιότητα, προδοσία, και αφοσίωση στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. συνηγορούν στα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Εμείς οι Έλληνες δεν θέλουμε να πεθάνουμε στους δρόμους της Αθήνας, από σφαίρες και την μάχαιραν των Ισλαμοφασιστών κατόχων της χώρας μας, όπως πεθαίνουν σήμερα οι Σύριοι. Πάντως ο πρώτος στόχος των Ισλαμοφασιστών είσθε εσείς οι Δικαστικοί, οι Μητροπολίτες, και οι Αξιωματικοί των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Λάβετε τα μέτρα σας πριν είναι αργά για όλους μας…
Η Ελλάδα, η χώρα του φωτός, του πολιτισμού, και της Ιστορίας, αλλά και ο Ελληνισμός, πρέπει να ζήσουν Εκπέμπω σήμα Εθνικού Κινδύνου, S.O.S. για τη πατρίδα και τον Ελληνισμό.

Σαν επιστέγασμα όλων αυτών σήμερα οι προδότες πολιτικοί χτίζουν μεγάλο Ισλαμικό Τέμενος σε ιστορικό χώρο, στους εισβολείς και κατόχους-κατακτητές της χώρας, με έξοδα των υποζυγίων φορολογουμένων Ελλήνων. Έλληνες Δικαστές ξυπνήστε και αντιδράστε!!!
Λυπηθείτε τα εγγονάκια σας. Τα εγγονάκια σας βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο!!!

Οι ηγήτορες και η Ιεραρχία της Ορθοδόξου Χριστιανικής Εκκλησίας της Ελλάδος, αδιαφορούν (Βλέπε Παύλο Σιατίστης, και άλλους), παραμένοντες μακάριοι μπροστά σε αυτό το δράμα της πατρίδας, και δεν αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάς σήμερα Ισλαμοποιείται, αποχριστιανίζεται , και παραδίδεται «εις το σταυρωθήναι», από τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία, στο Μουσουλμανισμό και Ισλαμισμό, τους σταυρωτές του Ελληνισμού.

Τα σχέδια των ηγητόρων της Ν.Τ.Π. είναι φέρνοντας εδώ εκατομμύρια νεαρούς Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες να καταργήσουν, να εξαφανίσουν, και να πεθάνουν την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, διότι θεωρούν τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία εμπόδια στα κοσμοκρατορικά σχέδιά τους, εμπόδια στη Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση και Ν.Τ.Π.
Οι Μητροπολίτες μας «θεώνται τα γενόμενα» αδιάφοροι, δεν καταλαβαίνουν ότι θα έχουν τη τύχη των επισκόπων της Συρίας.
Πρώτη που θα πληρώσει με την ύπαρξή της είναι η Ορθοδοξία.

Γι αυτό ο Σημίτης, -κατά κόσμον Ααρών Αβούρι- όπως γράφουν και λένε τα ΜΜΕ, κατήργησε το θρήσκευμα από τις ταυτότητες των Ελλήνων.
Τώρα μας ζητάνε τον Αντι-Ρατσιστικό νόμο, ενώ άλλη είναι η απόφαση του Ο.Η.Ε. Οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές.
Η απόφαση προ ετών του Ο.Η.Ε. λέει, «ZIONISM IS A RACISM». Δηλαδή η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία είναι οι Ρατσιστές.

Με την επικράτηση του Ισλαμισμού στην Ελλάδα, η Ορθοδοξία θα σβήσει, και οι Δεσποτάδες μας «πέρα βρέχει», και αν πεις για τον προκαθήμενο της Ορθοδοξίας, αυτός είναι δικός τους, δεν αντιδρά καθόλου, έχει ποτισθεί με το αμίλητο νερό, λέει ο Λαός.

Οι Μητροπολίτες επαναπαύονται στη μακαριότητά τους, και στις ανέσεις του Μητροπολιτικού Μεγάρου, και των πολυτελών γραφείων με τους θρόνους, λες και η εξουσία τους θα είναι δια βίου, αφού θα έρθουν οι Ισλαμοφασίστες να τους την πάρουν.

Τα ίδια θα κάνουν και με τους ανώτατους Δικαστικούς.
Όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες, -το πόπολο- ποιούμεν έκκληση προς τους Μητροπολίτες μας, να αφυπνισθούν, να γίνουν νέοι Χριστόδουλοι και να ηγηθούν του Ελληνικού Λαού, να κατέβουν όλοι μαζί στις πλατείες των πόλεων, εάν θέλουν να σώσουν τον Ελληνισμό, το Χριστιανισμό, και την Ορθοδοξία. Μη κοιτάτε το Πάπα, και τους Καρδιναλίους της Καθολικής Εκκλησίας, αυτοί είναι δικοί τους…
Αυτό το οφείλουν στην Ιστορία, στο Χριστιανισμό, στην Ελλάδα, στην Ορθοδοξία, αλλά και στις νέες γενεές των Ελλήνων που χάνονται.

Τι θρησκεία και τι πατρίδα θα παραδώσουμε στα εγγονάκια μας;
Χτίζοντας Ισλαμικά Τεμένη, και Μουσουλμανικά Τζαμιά;
Απευθυνόμενος στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος τους λέω:
Αδράξτε την ευκαιρία να εξελιχθείτε σε λαϊκούς ηγέτες, όπως ο Παπαφλέσσας, ο Αθανάσιος Διάκος, ο Χριστόδουλος, και άλλοι κληρικοί.
Τώρα που ο Λαός μας ξύπνησε και ζητάει ηγέτες, οι ηγέτες λείπουν.
Ο Λαός μας ξύπνησε, και χωρίς καμία οργανωτική δομή, ασύνδετοι μεταξύ μας, κατακερματισμένοι σε κομματίδια και οργανώσεις, περιπλανώμεθα σαν βάρκα στο τρικυμισμένο ωκεανό, με κίνδυνο να χαρακτηρισθούμε από τους εχθρούς, εγκληματικές οργανώσεις, αφού ο αντι-ρατσιστικός νόμος των Σιωνιστών, κρέμεται επί της κεφαλής μας. Γιαυτό οι Σιωνιστές ζητούν επιμόνως τον αντι-Ρατσιστικό νόμο, για να προλάβουν να σκλαβώσουν τον Έλληνα!!!

Σεβασμιώτατοι, και Ανώτατοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, τεθείτε επικεφαλής του λαού, για να νομιμοποιηθεί η κίνηση σωτηρίας της χώρας. Αδράξτε την ευκαιρία, όσοι ικανοί, να οδηγήσετε το Λαό στα πεπρωμένα του, μην ακούτε τους ραγιάδες των Παντοκρατόρων.
Αδράξτε την ευκαιρία για τη σωτηρία της πατρίδας, γιατί κοντά στην Ελλάδα , θα σωθεί και η Ορθοδοξία.
Αδράξτε την ευκαιρία δεδομένου ότι τους σημερινούς πολιτικούς ηγέτες ο Λαός μας τους έχει απορρίψει συλλήβδην, και ευρίσκεται σε αναζήτηση ηγεσίας. Ο Ναός της δημοκρατίας, το Κοινοβούλιο, απεδείχθη ανίκανο να κυβερνήσει τη χώρα, χρειάζεται ανανέωση δια του βαπτίσματος στη λαϊκή κολυμβήθρα, τις κάλπες.

Σεβασμιώτατοι επαναστατήστε, σαν το Παπαφλέσσα!!!!
Ανώτατοι Δικαστικοί επαναστατήστε σαν τον Πολυζωϊδη και Τσερτσέτη.
Οι πολιτικοί εξαπάτησαν το λαό, άλλα υποσχέθηκαν, και άλλα κάνουν.
Ακούστε τα μηνύματα που στέλνουν οι αγανακτισμένοι πολίτες.

Φαίνεται όμως ότι οι ηγέτες της Εκκλησίας μας, έχουν κλείσει τα αυτιά τους, και αυτό είναι ότι χειρότερο για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.
Λαός, Μητροπολίτες, Δικαστικοί, και Στρατός, ενωμένοι, μπορούμε να ανατρέψουμε τους προδότες πολιτικούς, και να σώσουμε την Ελλάδα!!! 
Οι δοσίλογοι και εφιάλτες πολιτικοί, σας φοβούνται και σας τρέμουν, αυτό δεν το έχετε αντιληφθεί.

Άγιοι Πατέρες, ομονοούντες τέτοιο ρόλο σας ζητούμε να παίξετε, μη παραμένετε άλλο διχασμένοι, αδιάφοροι, και σιωπηλοί, διότι οι καιροί ου μενετοί, και η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία θεριεύει…
Σώστε μας από τον Ισλαμισμό, με τα Τεμένη, και τα Τζαμιά!!!
Απευθυνόμενος στους ανώτατους δικαστικούς τους λέγω, «μην επιτρέψετε την Ισλαμοποίηση της πατρίδος, χτίζοντας Τεμένη».

Επικοινωνία με τον συντάκτη