Top Social Icons

Menu Right

Left Sidebar
Left Sidebar
Featured News
Right Sidebar
Right Sidebar

Η κατηγορια που επιλεξατε...

11 Ιαν 2013


Το Μνημόνιο 3 και οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου ως ανατροπή του πολιτεύματος 

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου 


«Οι νικητές δεν έκαναν καμιά χάρη στους ηττημένους. Πήραν κάποιο αντάλλαγμα για τη ζωή τους. Κι αντί να τους σκοτώσουν χωρίς όφελος, τους σκοτώνουν με κέρδος» -- Ζαν-Ζακ Ρουσσώ

Ολοκληρώναμε την ανά χείρας ανάλυση, που σχεδιάζουμε σε τρία άρθρα, για τις σπουδαιότατες πολιτειακές συνέπειες του Μνημονίου3, όταν ήρθε ο ορυμαγδός των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, που παραβιάζουν άμεσα και κραυγαλέα, όχι μόνο το άρθρο 44 του Συντάγματος, αλλά και όλο το πνεύμα του, εγκαθιστώντας πρακτικά στην Ελλάδα μια ελάχιστα συγκαλυμμένη «οικονομική» και «κοινοβουλευτική» δικτατορία. Και, μαζί, αναπόφευκτα, οι πρώτες διώξεις δικαστικών που στάθηκαν κριτικά απέναντι στη μεταβολή της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας σε όργανα των «Πιστωτών».

Η αποδόμηση του δημοκρατικού πολιτεύματος από μια κυβέρνηση-μαριονέττα, στα χέρια εχθρών του ελληνικού λαού και του ελληνικού έθνους, συνεχίζεται με τόσο επιταχυνόμενους ρυθμούς, που δεν προλαβαίνουμε να αναλύσουμε μια ενέργεια και ακολουθούν δέκα ακόμη. Η απειλή (προς το παρόν) για τις πολιτικές ελευθερίες του ελληνικού λαού είναι η μεγαλύτερη που εκδηλώθηκε στη χώρα, μετά την περίοδο της αμερικανοκίνητης χούντας. Η απειλή για το ελληνικό κράτος είναι η σοβαρότερη που εκδηλώθηκε μετά τη ναζιστική επίθεση του 1941, αν όχι την Επανάσταση του 1821.

Τα πρόσφατα μέτρα, το «Μνημόνιο 3», εξετάσθηκαν στη δημόσια συζήτηση κυρίως ως οικονομικά-κοινωνικά μέτρα – ορθώς, επισημάνθηκε ο καταστρεπτικός χαρακτήρας τους. Επί του καταστρεπτικού χαρακτήρα των μνημονίων, υπάρχει τώρα μεταξύ των οικονομολόγων διεθνώς, ο ίδιος βαθμός συναίνεσης που υφίσταται, μεταξύ των φυσικών, για τον νόμο της βαρύτητας ή τη θεωρία της σχετικότητας!

Υποτιμήθηκε στη συζήτηση μια άλλη διάσταση: η πολιτική, νομική, «πολιτειακή» και εθνική σημασία της υιοθέτησής τους. Που, από άποψη διαδικασίας και ουσίας, συνιστά βάναυση παραβίαση θεμελίων του πολιτεύματος, ειδικά των αρχών της λαϊκής κυριαρχίας και εθνικής ανεξαρτησίας, εκδήλωση ενός εξελισσόμενου, ιδιότυπου, «διαρκούς», ελληνικού και διεθνούς, «πραξικοπήματος του Χρήματος». 

 Κυβερνητικοί και τροϊκανοί κύκλοι, εν επιγνώσει της ενοχής για το έγκλημα που διαπράττουν κατά του ελληνικού λαού και της Ελληνικής Δημοκρατίας, πεπεισμένοι για τον έκνομο, αντισυνταγματικό χαρακτήρα των μέτρων που προωθούν και της διαδικασίας ψήφισης, εκφράζουν τώρα ανησυχίες για το ενδεχόμενο κατάπτωσης στα δικαστήρια.

Η τύχη των Μνημονίων/Δανειακών και της φιλοσοφίας που συνοψίζουν-υλοποιούν θα κριθεί, και δεν μπορεί να κριθεί, παρά από την έκβαση των κοινωνικών συγκρούσεων που αναπόφευκτα προκαλούν, σε Ελλάδα/Ευρώπη. Οι αποφάσεις δικαστηρίων δεν είναι αποφασιστικός παράγοντας, είναι όμως σημαντικός. Οι δικαστές θα τεθούν σύντομα προ του σημαντικότερου διλήμματος στην ιστορία τους: θα υποκύψουν στη νέα, ολοκληρωτική εξουσία της Αυτοκρατορίας, όπως ήδη προτείνει ο κ. Αθανασίου, που θέλει συνταγματικά τους βουλευτές αντιπροσώπους αρχηγών κομμάτων, γνωρίζοντας ότι οι αρχηγοί είναι υπάλληλοι αφανών κέντρων, ή θα ταχθούν, για μια φορά, όπως ελπίζουμε και πιστεύουμε, με τον Λαό και το ‘Εθνος, εν ονόματι των οποίων ασκούν την εξουσία τους; (Το ίδιο δίλημμα αντιμετωπίζει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που κινδυνεύει να ολοκληρώσει τον πολιτικό του βίο συμμετέχοντας στην κατάλυση αυτής της Δημοκρατίας).

Πιθανώς, οι δικαστές θα κληθούν τώρα να γνωμοδοτήσουν και επί της διαδικασίας ψήφισης του Μνημονίου 3, κάτι που συνήθως απέφευγαν να πράξουν – τόσο σπουδαίες είναι οι συνέπειες της διαδικασίας, που συνιστά άλλωστε και ουσία, κατά το πνεύμα του πολιτεύματος. Να επισημάνουμε ότι τα νομικά θέματα που εγείρει και οι προβλέψεις της ελληνικής συνταγματικής, ευρωπαϊκής και διεθνούς έννομης τάξης που παραβιάζει το Μνημόνιο είναι πάμπολλα. 

Η Βουλή πρέπει να νομοθετεί σεβόμενη τα εύλογα, συνταγματικά κατοχυρωμένα ανθρώπινα και κοινωνικά δικαιώματα, δεν μπορεί να θεωρούνται νόμιμα μέτρα που ισοδυναμούν με στέρηση πολιτών από στοιχειώδη μέσα προς το ζην, δηλαδή η δολοφονία κοινωνικών ομάδων ή, πολύ περισσότερο, η καταστροφή της χώρας, της δυνατότητας αναπαραγωγής της κοινωνίας, η δημιουργία συνθηκών καταναγκαστικής εξόδου των Ελλήνων από την Ελλάδα!

Το Διεθνές Γραφείο Εργασίας γνωμοδότησε ότι μέτρα που νομοθετήθηκαν στην Αθήνα συγκρούονται με θεμελιώδεις διατάξεις υποχρεωτικών διεθνών συμβάσεων. Τίθεται μια πληθώρα σοβαρών ζητημάτων ελληνικής, ευρωπαϊκής και διεθνούς έννομης τάξης, που δεν είναι όμως αντικείμενο αυτής της ανάλυσης. Θα απασχολήσουν, υποθέτουμε, τους νομικούς. Εμείς εξετάζουμε εδώ τον κεντρικό πολιτειακό μετασχηματισμό που επιφέρουν Μνημόνια-Δανειακές, τον μετασχηματισμό του κράτους που συνοδεύει και αντανακλά τον επιχειρούμενο οικονομικοκοινωνικό μετασχηματισμό της Ελλάδας.

Υπογραμμίσαμε, από τις στήλες αυτές, από την αρχή της κρίσης, ότι Μνημόνιο-Δανειακές δεν συνιστούν απλό νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων – είναι πρόγραμμα καταστροφής μιας κοινωνίας, της δημοκρατίας, του ελληνικού έθνους-κράτους. Το κράτος αυτό εμφάνιζε τεράστια προβλήματα, γι’ αυτό και έπεσε πρώτο θύμα της επίθεσης των «αγορών» στην Ευρώπη. Αλλά το πρόγραμμα «μεταρρυθμίσεων» δεν αποσκοπεί, και πάντως δεν επιτυγχάνει την ανόρθωση/αναγέννηση του κράτους – οδηγεί στην κατάλυσή του και τη «νομότυπη» μετατροπή της χώρας, με νομικά και οικονομικά μέσα, σε «αποικία χρέους». Μάλιστα, «καταστρεφόμενη αποικία χρέους», μετασχηματίζοντας τη χώρα σε χώρο, από τον οποίο αποδημεί η μερίδα Ελλήνων που μπορεί!

Δεν πρόκειται απλώς περί συγκαλυμμένου, ντε φάκτο προτεκτοράτου, όπως ήταν η Ελλάδα, μεταξύ 1945 και 1974. Είναι αυτό, αλλά είναι και αποικία. «Αποικία χρέους», γιατί ο μηχανισμός του χρέους χρησιμοποιείται πολλαπλά:

α) για να δημιουργήσει έννομα δικαιώματα επί της δημόσιας και ιδιωτικής ιδιοκτησίας των Ελλήνων, 

β) να αφαιρέσει άμεσα ή έμμεσα από εκλεγμένα όργανα την άσκηση των σπουδαιότερων λειτουργιών τους και 

γ) να διατηρήσει τη χώρα σε διαρκή κατάσταση «ημιπνιγμού», αδύναμη να υπάρξει ως αυτόνομο υποκείμενο.

Το ελληνικό πρόγραμμα έχει παγκόσμια σημασία, γιατί αντανακλά και σηματοδοτεί το αδιέξοδο και την κατάρρευση (μέσω του θριάμβου του, όπως ο καρκίνος) του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού προς όφελος του «καπιταλισμού της καταστροφής», του παραγωγικού καπιταλισμού προς όφελος μιας «φεουδαρχίας του χρήματος» και της ειδικής της έκφρασης, ενός «τοκογλυφικού ιμπεριαλισμού». Αλλά, όπως έλεγε ο Μαρξ, οι Ιδέες καθυστερούν εν σχέσει με το Είναι – πολύ περισσότερο σε «ακραίες» περιόδους ταχείας μετάβασης. Δεν θέλουμε συνήθως να παραδεχτούμε τι συμβαίνει κι έχουμε σοβαρούς λόγους να μην το θέλουμε.

Κάθε νέο σύστημα οικονομικής οργάνωσης αναζητεί και βρίσκει νέες πολιτικές μορφές και «ιδεολογίες», νέο «εποικοδόμημα», πολιτικό, νομικό και πολιτειακό σύστημα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Αν εξαιρέσουμε τις διαδικασίες επαναστάσεων/αντεπαναστάσεων, συνήθως αυτό γίνεται με συνύπαρξη, για ένα ολόκληρο διάστημα, «παλαιών» και «νέων» μορφών.

Η μετατροπή της Ελλάδας σε «αποικία χρέους», μια επιδίωξη που ανατρέπει τον πυρήνα της συνταγματικής μας τάξης και του διαφωτιστικού προτάγματος, άρχισε με μια «νομοθεσία έκτακτης ανάγκης», «κατ’ εξαίρεση», δικαιολογημένη, υποτίθεται, από την κατάσταση της χώρας τον Μάιο 2010, την αρχική Δανειακή και το Μνημόνιο. Αν ο αρχικός «εξαναγκασμός» οδήγησε στην πρώτη υποδούλωση, η μονιμοποίησή του επιβάλλει τη σταδιακή εμπέδωση νέων ρυθμίσεων στους κανόνες και τη φιλοσοφία του δικαίου, όπως και τη μη εξέγερση των πολιτών που μετατρέπονται σε δούλους.

Σταδιακά, η κοινοβουλευτική διαδικασία επικύρωσης τείνει να γίνει όλο και πιο τυπική, θεσμοποιούνται μονιμότερες μορφές αποικιακής εξάρτησης, αντίθετες με κεντρικές προβλέψεις του πολιτεύματος, όπως οι επίτροποι σε τράπεζες και υπουργεία, το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, ο EFSF και ο ΕSM, οι «ειδικοί λογαριασμοί», που καθιστούν την αφανιζόμενη Ελλάδα απλό «όχημα» μεταβίβασης διεθνών πόρων σε διεθνείς κατόχους χρήματος, με παράλληλη μεταβολή των Ελλήνων σε δουλοπάροικους. Η κοινοβουλευτική διαδικασία χάνει την ουσία της, αρχίζουμε από την Ελλάδα την μετάβαση της Ευρώπης σε μια «δημοκρατία κατόχων χρήματος», που θυμίζει τη «δημοκρατία των ιδιοκτητών», πριν από την εφαρμογή της καθολικής ψηφοφορίας. Οι εργαζόμενοι μετατρέπονται σταδιακά σε δουλοπάροικους, οι πολίτες σε σκλάβους, οι άνθρωποι σε ανδράποδα.

Την ερχόμενη Πέμπτη, θα επιχειρήσουμε να εξετάσουμε πως η νόθευση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και του πολιτεύματος εξυπηρετεί τέτοιους σκοπούς, τις βαθιές δομικές ομοιότητες, ουσίας και διαδικασίας, ανάμεσα στο ελληνικό μνημόνιο, μείζονα κείμενα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ακόμα και το σχέδιο Ανάν για την Κύπρο. Ομοιότητα που προδίδει τον καθόλου συμπτωματικό χαρακτήρα των ρυθμίσεων και αντανακλά την κολοσσιαία, ιστορική και παγκόσμια σημασία του ελληνικού «υποδείγματος».Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια φρικτή ατζέντα υποδούλωσης, η οποία τρέχει, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως.
Αν πρόκειται να απαιτήσουμε και να προκαλέσουμε μια αλλαγή για να αποτινάξουμε την τυραννία που εφαρμόζεται μέσω του τραπεζικού συστήματος θα πρέπει να έχουμε μια σαφέστερη εικόνα του τι ακριβώς συμβαίνει.

Θα πρέπει να αλλάξει εκ βάθρων ο τρόπος που δημιουργείται το χρήμα ή αυτό που περνάει ως χρήμα.

Αν μέχρι πριν από λίγα χρόνια ρωτούσε κάποιος τον μέσο πολίτη πώς δημιουργούνται τα χρήματα θα έπαιρνε μια αόριστη απάντηση ότι το κανονίζει η κυβέρνηση.
Αλλά δεν ήταν ποτέ έτσι. Ο δημιουργός του χρήματος είναι ιδιωτικές τράπεζες, που αν αρχίσεις να κάνεις έρευνα θα ανακαλύψεις ότι ανήκουν σ’ ένα συγκεκριμένο δίκτυο ανθρώπων με διαφορετικά ονόματα. 

Οι ιδιωτικές τράπεζες δημιουργούν χρήμα στην κυριολεξία από κοπανιστό αέρα! Και μετά ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ στις κυβερνήσεις με τόκο!!!! Και αυτό αποκαλείται πίστωση!!!
Και αυτόν τον τόκο οι κυβερνήσεις τον δίνουν να τον πληρώσουν οι πολίτες μέσω της φορολογίας.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι κυβερνήσεις περνάνε νομοθεσίες που δίνουν στις τράπεζες την δυνατότητα να δανείζουν με μηδαμινά αποθεματικά, ποσά μέχρι και 10 φόρες πάνω από τα αποθεματικά τους. Φυσικά με τόκο!

Για αυτό και είναι πολύ βολικό για αυτές και προωθείται σθεναρά, να μην υπάρχει καν ρευστό χρήμα, αλλά μόνο ηλεκτρονικό. Ψηφιακές μονάδες χωρίς αντίκρισμα και χωρίς κανέναν έλεγχο. Επί των οποίων φυσικά θα πληρώνεις και τόκο.

Τώρα έρχεται το ερώτημα γιατί οι κυβερνήσεις που φτιάχνουν τους νόμους δεν φτιάχνουν δικό τους νόμισμα ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟΥΣ και δεν το κυκλοφορούν, ώστε να κάνει τη δουλειά που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να κάνει ως μονάδα ανταλλαγής;

Αν κάποιος αρχίσει να ψάχνει γιατί γίνεται αυτό θα αρχίσει να ανακαλύπτει ότι το δίκτυο ανθρώπων που εμφανίζεται με διαφορετικά ονόματα και το οποίο ελέγχει τις τράπεζες, ελέγχει και χειραγωγεί και τις κυβερνήσεις! (Αν ακούς παντού Ροθτσιλντ ή Ροκφέλερ στο τέλος θα το καταλάβεις, ενώ αν όμως ακούς Σόρος, Κρούγκμαν, Κοέν, Μπόλτον, Άκερμαν, νομίζεις ότι είναι άσχετοι μεταξύ τους. Όπως ο Νίκος Παπανδρέου με τον κουμπάρο του τον Βαρουφάκη, αν κανείς δεν σου πει ότι είνει κουμπάροι, ή Στουρνάρας με τον Παπαντωνίου που είναι ο νονός της κόρης του Στουρνάρα ή όλοι οι άλλοι που φαίνονται άσχετοι)

Αν κάποιος πάρει ένα δάνειο 40.000 ευρώ από μια τράπεζα του το περνάνε στο βιβλιάριο κι αρχίζουν να τρέχουν οι τόκοι.
Όταν ο άνθρωπος που πήρε το δάνειο πάει να το αποπληρώσει θα δώσει τις 40.000 ευρώ συν τους τόκους που ζητά η τράπεζα.
Αν δώσει απ’ αυτά 20.000 για ένα αυτοκίνητο κι ο πωλητής του αυτοκινήτου τα καταθέσει στην δική του τράπεζα, αυτή μπορεί με αυτά καβάντζα να δώσει δάνειο, με τους τόκους φυσικά, μέχρι και 10 φόρες πάνω από το ποσόν. Αν λοιπόν ακολουθήσουμε αυτό το πρώτο δάνειο των 40.000 ευρώ μέσα στο διατραπεζικό σύστημα θα το δούμε να παράγει από το απόλυτο τίποτα ιλιγγιώδη ποσά, καθώς θα κατατίθενται μέρη του σε άλλες τράπεζες κι αυτές θα τα χρησιμοποιούν για να δανείζουν δάνεια επί δανείων με τόκους, επ’ άπειρον.

Αλλά εδώ γίνεται αντιληπτή άλλη μία απάτη με δόλο μέσα στην ήδη υπάρχουσα απάτη.
Αυτό το ψεύτικο χρήμα, το ηλεκτρονικό, οι ψηφιακές μονάδες στον υπολογιστή, έστω και θεωρητικά, ιδεατά, υπάρχουν ως σύλληψη!

ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ δηλ. ΩΣ ΧΡΗΜΑ!!!!!

Άρα όλα τα χρήματα που υπάρχουν στην κυκλοφορία, είτε σε ψηφιακή είτε σε ρευστή μορφή ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ!
ΑΡΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.
Μ’ αυτόν τον τρόπο οι τράπεζες, που δεν παράγουν ουσιαστικά ΤΙΠΟΤΑ, κάνουν κατασχέσεις και βάζουν στο χέρι πραγματικό πλούτο, ΣΠΙΤΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΓΗ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Και τώρα για πρώτη φορά στην ιστορία της Ευρώπης γίνεται το μεγάλο πείραμα.
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ!!!!

Το δίκτυο που ελέγχει τους δανειστές έχει φροντίσει να εγκαταστήσει με την συγκατάθεση των χρησίμων ψηφοφόρων μπεεε στις καίριες θέσεις κυβέρνησης κι αντιπολίτευσης τα κατάλληλα άτομα για να κάνουν αυτό:

20130111-103648.jpg
Στις 10/10/11 Ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν πρωθυπουργός, Σαμαράς, σε ομιλία του στα κομματικά όργανα δήλωνε. “ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ”.
Τον κοινό στόχο της πολιτικής των “δανειστών” και των συμπολιτευομένων της αντιπολίτευσης τον διαβάζετε στην ανωτέρω δημοσίευση της Εφημερίδος της Κυβερνήσεως.

Για να έχουμε όλοι ξέκαθαρα στο νου μας ότι ένας πρωθυπουργός που παίρνει ψηφιακό δάνειο από το ΔΝΤ, ένας επόμενος πρωθουπουργός κάτοχος πτυχίου οικονομολόγου του Χάρβαρντ κι ένας αρχηγός σημερινής αντιπολίτευσης που δηλώνουν “Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ” ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ως προς την δυνατότητα αποπληρωμής χρεών που είναι καταδολιευμένα αλλά και που έχουν σχεδιαστεί ωστε να μην υπάρχει ως δημιουγία το χρήμα για να πληρωθούν, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ
Για να τελειώσουν όλα αυτά όχι μόνο πρέπει να αλλάξουμε ηγεσία συλλήβδην.

Πρέπει να πάρουμε την ευθύνη μας για όσα επιτρέψαμε να συμβούν επειδή θέλαμε να ασχοληθεί κάποιος άλλος και νομίζαμε ότι η δουλειά μας είναι να δίνουμε λευκή επιταγή μέσω ψήφου κι ότι ημασταν πολύ λιγοι για να ξέρουμε και να ζητάμε. Ενώ ο οικονομολόγος του χάρβαρντ που ξέρει μας πρόκοψε…

Πρέπει να αναθεωρήσουμε τι εννοούμε κυβέρνηση σ’ αυτήν την χώρα, τι της επιτρέπουμε να κάνει και τι όχι και πρέπει να απαγορεύσουμε πλέον σε κυβερνήσεις να δανείζονται από ιδιωτικές τράπεζες επί ποινή καρατόμησης

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΧΡΕΟΥΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΤΟΚΑ.
Χέρι στα πετρελαιοφόρα οικόπεδα της κυπριακής ΑΟΖ βάζει το Βερολίνο με σχέδιο απόλυτης εξαθλίωσης και φτώχειας στην Κύπρο

Του Βελισσάριου Δραγάτση

Σε πολιτική ταπείνωση καταδικάζουν τον Κύπριο Πρόεδρο κ. Δημήτρη Χριστόφια και τον κυπριακό Ελληνισμό οι ηρεκλειδείς της γερμανικής ηγεμονίας στην Ε.Ε. Εκβιάζουν ώστε να εξασφαλίσουν κυριαρχικά δικαιώματα της Μεγαλονήσου με τις ίδιες εκβιαστικές μεθόδους που ακολούθησαν στην περίπτωση της Αθήνας. 


Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.Δημήτρης Χριστόφιας φαίνεται ότι αναλώνεται με την παρακολούθηση πολιτικών αντιπάλων του και προσπαθεί να απαντά πολιτικά στην κριτική του κ. Γιώργου Λιλλήκα, ενώ στην πραγματικότητα η βουλιμία της γερμανικής καγκελαρίας είναι το μείζον πρόβλημα. 

Όπως εξηγούν έγκυροι διπλωματικοί παρατηρητές, η καγκελάριος κ. Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται σε πλήρη συνεννόηση με τους αντιπροέδρους της κυβέρνησής της, του κ.κ. Βόλφγκαγκ Σόιμπλε και Φίλιπ Ρέσλερ, ώστε να ακολουθήσουν την ίδια αυστηρή και εθνικώς επιζήμια για την Κύπρο τακτική σχετικώς με το «πρόβλημα χρέους». Η αλήθεια πίσω από τις λέξεις και τα τηλεγραφήματα είναι τελείως διαφορετική.

Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Γερμανίας που δεν κατάφεραν να πάρουν θέση όταν ανακινήθηκε το θέμα των πετρελαιοφόρων οικοπέδων στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου καθοδηγούν την ηγεσία του Βερολίνου. Όχι μόνο η κ. Μέρκελ αλλά οι ηγεσίες όλων των γερμανικών κομμάτων φαίνεται να συμφωνούν πως όσο εύκολα η Ελλάδα τέθηκε υπό τη σφαίρα επιρροής της χώρας τους, τόσο εύκολο θα είναι και με την περίπτωση της Κύπρου, δεδομένης και της συμπεριφοράς του κ. Χριστόφια.

Γι’ αυτό έρχεται τώρα η γερμανική κυβέρνηση και εκβιάζει πως θα βοηθήσει «υπό προϋποθέσεις» στην προσπάθεια «διάσωσης» της κυπριακής οικονομίας. Ήδη μεγάλες επιχειρήσεις από τον τομέα της ενέργειας έχουν αρχίσει να κάνουν μελέτες προβλεψιμότητας αν συμφέρει ή όχι σε δραστηριότητες εκμεταλλεύσεως υδρογονανθράκων στην ανατολική Μεσόγειο.

Εκθέσεις διπλωματών και πρακτόρων

Στο κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών έχει γίνει πλήρης μελέτη των αναλύσεων πληροφοριών και των εκθέσεων από τις μυστικές υπηρεσίες και τους διπλωματικούς αναλυτές. Γι’ αυτό και η κυβέρνηση της Λευκωσίας ήταν προετοιμασμένη όταν η καγκελάριος κ. Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι «δεν γίνεται να υπάρξουν ειδικές συνθήκες για τη διάσωση της Κύπρου». 

Διαβάστε τι είπε λέξη προς λέξη ο διαβασμένος και προετοιμασμένος κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου κ. Στέφανος Στεφάνου. «Είναι φανερό πως υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τα διάφορα θέματα που εγείρονται από ορισμένες χώρες» δήλωσε κι έσπευσε να κάνει τη σύνδεση της περιπέτειας που τράβηξε η Ελλάδα σχολιάζοντας ότι και η δανειακή σύμβαση της Κύπρου γίνεται πεδίο αντιπαραθέσεων στη γερμανική προεκλογική εκστρατεία.

Για να μην υπάρχουν και ασάφειες, ο κ. Στεφάνου εξήγησε: «Η Κύπρος δεν ζήτησε ειδική μεταχείριση από την Ευρώπη για τη δανειακή σύμβαση. Αυτό που ζητήσαμε είναι η εφαρμογή της κοινοτικής αλληλεγγύης έναντι μιας χώρας που είναι παραδεκτό από όλους ότι είναι θύμα μιας ευρωπαϊκής απόφασης για κούρεμα του ελληνικού χρέους».

Στοιχεία της Κομισιόν

Να σημειώσουμε πάντως, ότι τα ύπουλα χτυπήματα των παραδοσιακώς φιλότουρκων Γερμανών εναντίον του κυπριακού Ελληνισμού στο όνομα της δήθεν ευημερίας έναντι των υπολοίπων Ευρωπαίων αποδίδουν. Στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επισημαίνουν ότι κυκλοφορεί έκθεση που εμφανίζει ότι στην Κύπρο έχει συντελεστεί μία από τις μεγαλύτερες μειώσεις εισοδήματος στην Ευρώπη.

Στη διετία 2009 – 2011, το διαθέσιμο ακαθάριστο εισόδημα των νοικοκυριών μειώθηκε κατά 7% ενώ το 8% των Κυπρίων αντιμετώπιζε δυσκολίες στην αποπληρωμή του στεγαστικού δανείου ή την καταβολή του ενοικίου της οικίας του, κατά το 2011.

Η ανεργία στην Κύπρο πιάνει πρωτοφανή ποσοστά. Το 2011 οι μακροχρόνια άνεργοι αντιπροσώπευαν το 20,9% του συνόλου των ανέργων, ποσοστό σαφώς χαμηλότερο από τον μέσο όρο της ΕΕ (42,7%) αλλά πολύ σημαντικό για τα δεδομένα του νησιού. Με το δεδομένο δεν υπάρχουν αισιόδοξες ενδείξεις για το 2013…

Πηγή newsbomb.gr
Βίοι παράλληλοι ή ίδιες πολιτικές και πολιτικοί; Απλή σύμπτωση ή κάποιοι από την γείτονα Τουρκία πήρανε ιδέες για να "καθαρίσουν" τις δικές τους βρωμοδουλειές; Όπως και να έχει, φαίνεται πως τα ηλεκτρονικά αρχεία που αφορούσαν το περιβόητο σχέδιο εισβολής της Τουρκίας στην Ελλάδα και ταυτόχρονο πραξικόπημα στο εσωτερικό της Τουρκίας, το γνωστό και ως "Βαριοπούλα", έχουν "βγάλει φτερά" και δημιουργούνται νέα προβλήματα, που όμως σκεπάζουν μεγάλες και σκοτεινές τρύπες της συγκεκριμένης υπόθεσης, η οποία ακόμη "ταλανίζει" (πάντα προς το συμφέρον του Ερντογάν) την Τουρκία.

Έτσι, σύμφωνα με χθεσινή του ανακοίνωση, το τουρκικό Γενικό Επιτελείο αρνήθηκε την ύπαρξη πρωτότυπου ψηφιακού ντοκουμέντου με σχέδια για το πραξικόπημα στην υπόθεση “Balyoz” (Βαριοπούλα). 
Σημειώνεται ότι, το 10ο Δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε στις 7 Ιανουαρίου ότι τα επιχειρήματα της υπεράσπισης των υπόπτων -πως δηλαδή οι αποδείξεις εναντίον τους ήταν κατασκευασμένες– δεν ευσταθούσαν, καθώς το Γενικό Επιτελείο είχε ήδη ενημερώσει ότι κατείχε πρωτότυπα ντοκουμέντα, σε ηλεκτρονική μορφή. Τα στοιχεία αυτά, σύμφωνα με το Δικαστήριο, κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια επιδρομής των αστυνομικών αρχών.
  
Σε γραπτή δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του, το Γενικό Επιτελείο αρνήθηκε όλα τα παραπάνω, αναφέροντας ότι δεν κατέχει κανένα αρχείο σχετικό με την υπόθεση και πως τα ντοκουμέντα που κατασχέθηκαν από τον ύποπτο Hakan Büyük κρατήθηκαν στις σχετικές μονάδες. Καθώς το κατηγορητήριο βασίζονταν σε πολύ μεγάλο βαθμό στην ύπαρξη ηλεκτρονικών αρχείων, είναι «περίεργη» η εξαφάνιση και η «έλλειψη συντονισμού» ανάμεσα στο Δικαστήριο και στο Γενικό Επιτελείο.

Γράφει ο Αντώνης Ι. Γρυπαίος
Διεθνολόγος

Στο παρόν άρθρο χρησιμοποιούμε αυστηρή και σκληρή γλώσσα, διότι το απαιτούν τα γεγονότα που τρέχουν, και απειλούν την ασφάλεια και ακεραιότητα της πατρίδας. Απειλούν την εθνική μας Κυριαρχία!
Θα προσπαθήσουμε με απλή γλώσσα να αναλύσουμε τα Εθνικά μας θέματα. Υπενθυμίζω ότι σήμερα τελούμε υπό Γερμανική διοίκηση και κατοχή, διοικούμεθα από τα Μνημόνια που υπέγραψαν δοσίλογοι και εφιάλτες πολιτικοί. Διοικούμεθα από τους Γερμανούς κ.κ. Ράϊχενμπαχ στη κυβέρνηση και Φούχτελο στη τοπική αυτοδιοίκηση.

Μας έχουν επιβάλλει ξένη κατοχή, με ντόπιους συνεργούς δοσίλογους πολιτικούς. Τους αποκαλούμε δοσίλογους εκ του αποτελέσματος, αφού κατάστρεψαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, οικονομικά και εθνικά.
Τους αποκαλούμε δοσίλογους διότι συνεργάζονται με τον εχθρό.

Ο Σαμαράς προστάζει τους συνεργάτες του, «Να κάτσουμε στα τέσσερα στις προσταγές της τρόϊκα». (δηλώσεις πολιτικών στη T.V.) Τέτοιους κυβερνήτες έχουμε! Ποίαν έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων; Πιόνια και Μαριονέτες των Γερμανών και της Ν.Τ.Π. οι πολιτικοί μας.
Με Σημιτάκια, Jeffrey, Παπούλιες, Σαμαράκια, Βουβουζέλους, Ντόρες, και Ιερώνυμους, και όλο αυτό το κακό συναπάντημα, είναι ποτέ δυνατόν να προκόψει αυτή η χώρα;

Στους εφιάλτες και δοσίλογους πολιτικούς και άλλα αρπακτικά λέμε. Είσαστε εκείνοι «οι φίλοι», που μας καρφώνουν στη πλάτη, και σφίγγουν το σχοινί στο λαιμό μας, οι ίδιοι που βρίσκεστε πίσω από τα δάνεια και τα μνημόνια της τρόϊκα, είσαστε πίσω από την εσωτερική μας διάσπαση, πίσω από τις ορδές των εισβολέων Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, οι ίδιοι που χρηματοδοτείτε για χρόνια κάποιους άλλους δοσίλογους εθνοπατέρες που μας έθαψαν. Οι ίδιοι που χρησιμοποιείτε τους κουκουλοφόρους αντιεξουσιαστές για να θάβεται την αντίδραση του τίμιου Έλληνα πολίτη. Οι ίδιοι που δανείζετε τους τραπεζίτες, αλλά τα παίρνετε χρεώνοντας εμάς το πόπολο.
Οι ίδιοι που μας ψεκάζετε με χημικά, για να μένουμε σε καταστολή!

Στις ημέρες μας «άκρα του τάφου σιωπή» επικρατεί από τους δοσίλογους πολιτικούς γύρω από τα Εθνικά μας θέματα. Ακόμη και στη προεκλογική περίοδο αποφεύγουν να ενημερώσουν το Λαό, και εκφέρουν αερολογίες, «περί ανέμων και υδάτων», διότι έτσι έχουν διαταχθεί να πράξουν από τα αφεντικά τους, της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

Οι πολιτικοί συνεχώς ασχολούνται με τα οικονομικά θέματα, τη πιθανή χρεοκοπία, τη διαφθορά, τα «στικάκια», και με τα οικονομικά σκάνδαλα, για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Λαού, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Δικαιοσύνης, και της πνευματικής ηγεσίας του τόπου, κρατώντας έτσι αυτούς σε νάρκωση και μακριά από τα εθνικά μας θέματα.
Τρομοκρατούν έτσι το Λαό με τους μισθούς και τις συντάξεις, ώστε κανείς να μην ασχολείται πλέον με τα Εθνικά μας θέματα που βράζουν, και έχουν καταστεί λίαν επικίνδυνα για την ασφάλεια και ακεραιότητα της πατρίδας μας. Η Εθνική μας Κυριαρχία, ο ακρωτηριασμός, και διαμελισμός της πατρίδας, είναι προ των πυλών, και οι δοσίλογοι πολιτικοί, με τα ΜΜΕ, «πέρα βρέχει», συμπεριφέρονται λες και η Ελλάς είναι δικό τους χωράφι. (Βλέπε δηλώσεις των γειτόνων Ερντογάν, Νταβούτογλου, Μπερίσα, και Γκρούεφσκι.)

Εκ του αποτελέσματος μπορούμε να πούμε ότι τεχνηέντως μας χρεοκόπησαν, (Ν.Τ.Π.), για να μας πάρουν τη Γη μας, τη πατρίδα μας. Τα εθνικά μας θέματα (τα οποία «Εκείνοι» δημιούργησαν), είναι ως γνωστόν, η Θράκη, η Μακεδονία, η Ήπειρος, η Κύπρος, το Αιγαίο με τα νησιά μας, ο ορυκτός πλούτος με την Α.Ο.Ζ. η λαθρομετανάστευση, η διαφθορά, και η οικονομία.

Αρχίζουμε με την οικονομία, διότι κάθε στιγμή οι πολιτικοί με τα ΜΜΕ, ασχολούνται με αυτή, και σε τέτοιο βαθμό που όλοι οι Έλληνες έχουν λεπτομερώς ενημερωθεί, και τρομοκρατηθεί. Ήδη από τα ΜΜΕ πληροφορούμεθα ότι η κυρία Μέρκελ, θα διαγράψει το χρέος της Ελλάδας μετά τις Γερμανικές εκλογές. Φωνάζουμε διαρκώς με όλες μας τις δυνάμεις, στους εφιάλτες πολιτικούς να διαγράψουν το χρέος, να εφαρμόσουν το διεθνή νόμο της Σεισάχθειας, αλλά δεν τολμούν.
Το οικονομικό πρόβλημα, η φτώχεια του τόπου, η ύφεση στην οικονομία, και η κρίση, έγιναν για το λαουτζίκο ή πόπολο, τα λαμόγια δεν τα αγγίζει η κρίση. Τα λαμόγια καλοπερνούν.

Έκαναν μόνο εσωτερική υποτίμηση, αντί να κάνουν στάση εξωτερικών και ΜΟΝΟ πληρωμών. Δεν τολμούν να βλάψουν τα συμφέροντα του Ρότσιλντ, και προτίμησαν να θυσιάσουν τον Ελληνικό λαό…
Τόσο δειλοί, πιόνια, και μαριονέτες είναι, του μεγάλου αφεντικού.
Περιμένουμε από τους ξένους ηγέτες να μας σώσουν για το συμφέρον τους, και με το αζημίωτο. Τα δύο Αμερικανικά κόμματα εξουσίας συμφώνησαν να επιβάλλουν βαριά φορολογία στα υψηλά εισοδήματα, (άνω των $400.000), για να αποφύγουν μέτρα λιτότητας στα χαμηλά λαϊκά εισοδήματα, ενώ οι δικοί μας άχρηστοι, δοσίλογοι, και επικίνδυνοι πολιτικοί πράττουν ακριβώς το αντίθετο.
Ήδη ευρισκόμεθα εν όψει ιστορικών εξελίξεων στη παγκόσμια οικονομία. Οι ΗΠΑ ευρίσκονται προ χρεοκοπίας, και λαμβάνουν έκτακτα μέτρα με αύξηση φόρων στους πλουσίους, για να αποφύγουν λιτότητα στο λαό, που προκαλεί ύφεση!! Τα ΜΜΕ μας πληροφορούν για ιστορικές εξελίξεις, ευρισκόμεθα εν όψει κολοσσιαίας οικονομικής ένωσης ΗΠΑ και Ε.Ε. αντίβαρο της ένωσης των κρατών BRICS, και Ευρασιατικής ένωσης, και οι δικοί μας πολιτικοί «κοιμούνται με τα τσαρούχια» που λέει ο λαός.

Ήδη κάψανε ένα ισχυρό ατού. Ένα δυνατό χαρτί που πρόσφεραν οι Κινέζοι στην Ελλάδα, για να το παίξει στο παιχνίδι με τους δανειστές της Τρόϊκα. Αυτό το χαρτί-ατού έλεγε, «ο Κινέζος πρωθυπουργός ξεκαθάρισε πριν από ένα μήνα στη Καγκελάριο της Γερμανίας ότι, αν η Ευρωζώνη δεν κρατήσει την Ελλάδα στους κόλπους της, τότε η Κίνα θα πουλήσει αμέσως όλα τα ευρωπαϊκά χρεόγραφα που κατέχει», με ότι αυτό συνεπάγεται για τη Γερμανική –και όχι μόνο- οικονομία.

Έτσι έγινε η μεταστροφή στη στάση της κυρίας Μέρκελ απέναντι στην Ελλάδα. Αυτά δημοσιεύει το Γερμανικό πολιτικό περιοδικό STERN. Το «ατού» αυτό μένει αναξιοποίητο από τους ανίκανους και δοσίλογους, «Έλληνες» πολιτικούς, από ολιγωρία, υποταγή και υποτέλεια στα μεγάλα αφεντικά της Ν.Τ.Π. (Βλέπε σκάνδαλο λίστας Λαγκάρντ, όπου προσπαθούν πάση θυσία να καλύψουν τους διάφορους δοσίλογους Jeffrey και πολιτικούς Βουβουζέλους). Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας είναι άξιοι μόνο για το κάτωθι πεντάπτυχο.
Μισθοί Βουλγαρίας, Συντάξεις Αλβανίας, Φόροι Σουηδίας, Τιμές Βερολίνου, και μυαλό Πιγκουϊνου.
Μόνο γι’ αυτά τα μέτρα είναι ικανοί οι δοσίλογοι πολιτικοί!

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες δήλωσε, «Με ρωτάτε γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη κλέψανε;; Διότι κλέψανε!
Δεν τους τιμωρήσαμε εμείς, αλλά οι θεσμοί. Μου λένε, «γιατί άφησες να μπεί φυλακή ο υπουργός άμυνας, και δεν τον κάλυψες;» Μα… γιατί έκλεψε! Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, τη πίστη του λαού στη κυβέρνηση. Πρόδωσαν το Λαό, τη Δημοκρατία, το Στρατό, τη Πατρίδα, το Έθνος. Τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη! Αν τους αφήσεις θα διαφθείρουν και άλλους. Γι αυτό φυλακίστηκαν. Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα δημόσια ταμεία. Κρατάμε τη Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, και τη μαφία των Σιωνιστικών τραπεζών μακριά από τα πόδια μας». Αυτά μακάρι να έκαναν τα δικά μας πολιτικά λαμόγια!

Στις κρίσιμες αυτές στιγμές, που οι ξενοκίνητες δυνάμεις (Τρόϊκα, και Ν.Τ.Π.), καταπατούν κάθε έννοια Δικαίου, ο λαός περιμένει από την Ελληνική Δικαιοσύνη, να σταθεί αλύγιστη στο καθήκον που ορκίστηκε να υπηρετεί. Δεν θέλουμε δικαστές όργανα των δοσίλογων πολιτικών των Jeffrey No:1 και Jeffrey No:2.
Ο λαός περιμένει από τον κάθε Έλληνα δικαστή να αναδειχθεί σε ένα νέο ήρωα Πολυζωϊδη και Τσερτσέτη, να τιμωρήσουν τους προδότες πολιτικούς, τους καταστροφείς της πατρίδας. Έλληνες ενωμένοι ποτέ νικημένοι.

Τα Εθνικά μας θέματα, από ανύπαρκτα που ήταν, τα δημιούργησε η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, για τα δικά της συμφέροντα, και οι εφιάλτες τα απεδέχθησαν, αφού έχουν να κάνουν με χαζοψηφοφόρους.
Για τους Έλληνες δεν υπήρχε θέμα αμφιβολίας για τμήματα και περιφέρειες της Ελληνικής επικράτειας και Κυριαρχίας.

Όλες οι περιφέρειες αποτελούν το Ελληνικό κράτος σε Γη, Θάλασσα, και Αέρα. Όμως η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. άλλα πρεσβεύει. Υπέσκαψαν τις σχέσεις καλής γειτονίας με τους από Βορρά και Ανατολάς γείτονές μας.
Ετούτοι ενθαρυνθέντες διά της παντοδυναμίας των διεθνών ταραξιών, άρχισαν να ζητάνε και να απαιτούν κομμάτια της πατρίδας μας, ως δήθεν δικά τους.
Οι Τούρκοι με τον Ερντογάν ζητάνε, υποσκάπτουν και υποβλέπουν την Ελληνική Δυτική Θράκη, με το Αιγαίο και τα νησιά, αλλά και τον ορυκτό μας πλούτο που κρύβεται μέσα στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα, και στην Ελληνική Α.Ο.Ζ., και από δώ μεριά «αγρόν ηγόρασαν», και «τσιμουδιά» που λέει ο λαός.
Οι Σκοπιανοί με τον γενίτσαρο Γκρούεφσκι, θέλουν την Ελληνική Μακεδονία για να μεγαλώσουν τη δική τους πατρίδα τα Σκόπια-Βαρντάσκα, και να βγούν στο Αιγαίο, και από εδώ μεριά «τσιμουδιά».
Οι Αλβανοί με το Μπερίσα ζητάνε τη νότιο Ήπειρο, (τη λένε Τσαμουριά). Εκεί που μας χρώσταγαν, τη Βόρειο Ήπειρο, τώρα θέλουν και ζητάνε τη Νότιο Ήπειρο, για να ιδρύσουν τη Μεγάλη Αλβανία, επειδή κάποτε στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, κατοικούσε εκεί μια μικρή μειονότητα Αλβανών τσάμηδων, δοσιλόγων και συνεργατών των Ναζί, που πολεμούσαν τους Δυτικούς, και από δώ μεριά «τσιμουδιά»…

Εντύπωση προκαλεί η συμπεριφορά των Σιωνιστών Δυτικών, που θέλουν να υποστηρίξουν τους τσάμηδες, πρώην εχθρούς των, και συνεργάτες των Ναζί. Ενώ οι Έλληνες έγιναν ολοκαύτωμα για τη Σιωνιστική Δύση. Μπροστά σε όλες αυτές τις απαιτήσεις των αρπακτικών γειτόνων μας, οι δοσίλογοι πολιτικοί τηρούν σιγήν ιχθύος, ή κοινώς «ποιούν την νύσσα » ή «τσιμουδιά».

Ο Ερντογάν γαβγίζει σαν σκύλος για τη Θράκη, το Αιγαίο με τα νησιά, σε πείσμα των συμφωνιών της Λοζάννης, και οι εδώ δοσίλογοι πολιτικοί «αγρόν ηγόρασαν».
Ο γενίτσαρος (πρώην Έλληνας) Γκρούεφσκι παραχαράζει την Ιστορία, για να αποκτήσει τη Μακεδονία μας, και οι εφιάλτες πολιτικοί έχουν αφήσει τη τύχη της Μακεδονίας μας, στη Σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση, δηλαδή αφήνουν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα.
Ο Μπερίσα ουρλιάζει σαν λύκος, και ζητάει Αλβανική επικράτεια μέχρι τη Πρέβεζα, και ουδείς από δώ μεριά του απαντά, ουδείς συγκινείται, τα δικά μας πιόνια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. «πέρα βρέχει». Σε κανέναν από τους εχθρικούς γείτονες δεν απαντάνε, παίζουν το διπλωματικό παιχνίδι της σιωπής, και υποτέλειας, διότι έτσι διατάσσονται να πράξουν από τα μεγάλα αφεντικά της Ν.Τ.Π.
Επιτέλους κόφτε τους το θράσος, τσακίστε τους, όπως έκαναν οι πρόγονοί μας στους Βαλκανικούς πολέμους, αλλά και αρχαιότερον.
Εδώ υπενθυμίζουμε ένα ποίημα του Κωστή Παλαμά, για τη περίπτωση.
«Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς, μήτε λεβέντες η Όσσα,
ραγιάδες έχεις μάνα Γη, σκυφτούς για το χαράτσι,
κούφιοι κι οκνοί περιγελούν τη θεία τραχιά γλώσσα,
των Ευρωπαίων περίγελα, και των αρχαίων παλιάτσοι.»

Στο Κυπριακό δεν αναφερόμαστε διότι έχει χυθεί πολύ μελάνι ενημέρωσης. Το Κυπριακό το έλυσαν οι Κοσμοκράτορες διά της βίας των όπλων, επιβάλλοντας την άθλια λύση της Διχοτόμησης του νησιού.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί κρατούν το φάκελο της Κύπρου ερμητικά κλειστό, για να μη μάθει ο λαός τη μεγάλη προδοσία…

Στη Θράκη οι Τούρκοι μυρίστηκαν ορυκτό πλούτο, χρυσό σε Γη, και πετρέλαια στη Θάλασσα, θέλουν περισσότερη υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ στο Αιγαίο, γι αυτό υποσκάπτουν με τα προξενεία τους την εσωτερική ασφάλεια της χώρας μας, της Θράκης μας, δημιουργώντας εθνοφυλετικά προβλήματα, επειδή ελέγχουν τη «Μουσουλμανική μειονότητα» στη Θράκη μας, και οι δοσίλογοι των Αθηνών «τσιμουδιά».
Το Τουρκικό προξενείο σε Ξάνθη και Κομοτηνή οργιάζει, και οι «Έλληνες» δοσίλογοι και προδότες πολιτικοί ασκούν υψηλή διπλωματία της καρπαζιάς. Θα τολμούσαμε ποτέ εμείς με τα προξενεία μας σε Κων/πολη και Σμύρνη, να υποσκάψουμε την ασφάλεια της Τουρκίας;

Οι Τούρκοι βρήκανε τους εδώ εφιάλτες και δοσίλογους πολιτικούς της υποτέλειας, και διαβρώνουν τη κυριαρχία μας.
Η Θράκη μας σήμερα ζει στη σκιά του Μουσουλμανισμού.
Όπως γράφει το περιοδικό «CRASH» το Τουρκικό προξενείο Κομοτηνής είναι μια υπηρεσία με περίπου 20 άτομα προσωπικό, με 20 εκ. ευρώ διαθέσιμα, και με 3.500 περίπου αμειβόμενους, ενώ η υπηρεσία του Ελληνικού υπουργείου εξωτερικών αποψιλώθηκε από προσωπικό, στέγνωσε από κονδύλια, και απαξιώθηκε από τους αφελείς του κεντρικού ΥΠ.ΕΞ. των Αθηνών. Οι Μουσουλμάνοι της Ελληνικής Θράκης, μισθοδοτούνται από τη μητέρα Τουρκία πατρίδα, ενώ οι δικοί μας δοσίλογοι πολιτικοί κοιμούνται όρθιοι, ή εκτελούν διαταγές.
Μουφτήδες και Ιμάμηδες αποτελούν το κύριο φορέα της τουρκικής προπαγάνδας στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Οι Τούρκοι διεκδικούν στην Ελληνική Θράκη να εκλέγουν τους μουφτήδες, κάτι που δεν συμβαίνει ούτε στη Τουρκία.

Ο Γενικός συντονιστής-κυβερνήτης της Ελληνικής Θράκης, είναι σήμερα ο Γερμανός Φούχτελ, ο οποίος προωθεί τα Τουρκο-Γερμανικά συμφέροντα στη Θράκη, μέσω της Ελεύθερης Οικονομικής Ζώνης, (Ε.Ο.Ζ.), χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η θέληση και τα συμφέροντα της Ελληνικής πλειοψηφίας των κατοίκων. Οι Τούρκοι δίνουν δάνεια μέσω της Τουρκικής τράπεζας Ziraat Bank προς Έλληνες αγρότες της Δυτικής Θράκης, με απώτερο σκοπό να τους πάρουν τη Γη τους, αφού τα δάνεια δίδονται με εγγύηση Ελληνική Γη, και οι εδώ δοσίλογοι πολιτικοί έδωσαν την άδεια.

Στο λεγόμενο Μακεδονικό πρόβλημα, οι Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. θέλουν να δημιουργήσουν τη Μεγάλη Μακεδονία, τη «Μακεδονία του Αιγαίου» όπως λένε, γι’ αυτό βάζουν το γενίτσαρο Γκρούεφσκι να απειλεί σαν λύκος ωρυόμενος, τη Μακεδονία μας. Θέλουν να ενώσουν το κρατίδιο των Σκοπίων,- Βαρντάσκα, αυτό το μόρφωμα, με την Μεγάλη Ελληνική Μακεδονία, και το μικρό κομμάτι της Βουλγαρίας τη «Μακεδονία του Πιρίν», όπως τη λένε οι Βούλγαροι, ώστε να ιδρύσουν τη Μεγάλη Μακεδονία με πρωτεύουσα τη Θεσ/νίκη, με κυβέρνηση εκλεκτών της Ν.Τ.Π. ,«Ελλήνων» δοσιλόγων και Σκοπιανών, και οι εδώ δοσίλογοι πολιτικοί, τσιμουδιά, «Από τη πόλη έρχομαι» λέει ο λαός.

Ασκούν βλέπετε υψηλή διπλωματία τρομάρα τους, σαν τη διπλωματία του Jeffrey με το Δρούτσα, μπουμπούκι και αυτό των Σιωνιστών (ΝΤΠ) Παντοκρατόρων. Ο Jeffrey με τους κηπουρούς του για υπουργούς, κατάστρεψαν την Ελλάδα. Διέπραξαν εθνικές προδοσίες καραμπινάτες, (λαθρομετανάστες, Ίμια, κ.λ.π.) στα εθνικά θέματα, και στην οικονομία ΔΝΤ, Μνημόνια, και χρεοκοπία, σαν πράκτορες και πιόνια της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Όπως γράφουν και λένε τα ΜΜΕ, οι εφιάλτες πολιτικοί, νοίκιασαν το μεγάλο Ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία ΠΑΛΑΣ» σε Τούρκους επιχειρηματίες, και τις μαρίνες Γλυφάδας και Λέσβου.
Τόσο μυαλό έχουν. Γίνονται έτσι πρόδρομοι διαμελισμού της χώρας. Παραδίδουν τα πάντα στον εχθρό Τούρκο. Θαυμάστε κόσμε ποιότητα και επίπεδο πολιτικών! Τη παρακμή των πολιτικών ακολουθούν όλοι οι τομείς του δημοσίου, γιαυτό δίνουν τα λιμάνια και μεγάλα ξενοδοχεία της χώρας στους Τούρκους χωρίς να αισχύνονται!

Η ανωτάτη Ελληνική Δικαιοσύνη διστάζει να επέμβει, κάτω από το παράνομο νόμο περί ευθύνης υπουργών και ασυλίας των πολιτικών.
Οι ένοπλες δυνάμεις διστάζουν να τολμήσουν για τη προστασία της πατρίδος από εσωτερικό εχθρό, τους εφιάλτες πολιτικούς. Ουδείς αρμόδιος συγκινείται να συλλάβει τους προδότες, επειδή νομιμοποιήθηκαν με τη ψήφο αφελών απληροφόρητων ψηφοφόρων!

Η μόνη διπλωματία που γνωρίζουν οι δοσίλογοι πολιτικοί, είναι να κοιμίζουν τον Ελληνικό Λαό, αποσπώντας τη προσοχή του στα οικονομικά προβλήματα επιβίωσης.
Οι Κοσμοκράτορες άρχισαν το παιχνίδι με το όνομα της Μακεδονίας, πρώτος ο Εβραιο-Κροάτης Τίτο ονόμασε αυτή τη νότια επαρχία της τότε Γιουγκοσλαβίας «Μακεδονία», ακολούθησε το όνομα «Σλαβο-Μακεδονία» και «Σλαβομακεδόνες», στα σύγχρονα χρόνια έβαλαν έναν ΑμερικανοΕβραίο διπλωμάτη σαν διαπραγματευτή, και έριξαν στο τραπέζι διάφορα ονόματα, όπως «Δημοκρατία των Σκοπίων», δεν άρεσε στους Σκοπιανούς, πήγαν στο «Δημοκρατία του Βαρδάρη», πήγαν στο όνομα «Βαρντάσκα», (όπως ελέγετο το κομμάτι αυτό της πάλαι ποτέ νότιας Γιουγκοσλαβίας), και επειδή δεν άρεσαν στους Σκοπιανούς, τελικά δώσανε το όνομα «FYROM» που σημαίνει πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, επειδή εμπεριέχει τη πόλη Μοναστήρι της Ελληνικής Μακεδονίας.
Τώρα θέλουν οι της Ν.Τ.Π. να δώσουν όνομα σύνθετο με Γεωγραφικό προσδιορισμό, όπως «Βόρεια Μακεδονία», «Άνω Μακεδονία», «Νέα Μακεδονία» κ.λ.π. (πράγμα που απεδέχθη η Ντόρα και Jeffrey σαν ΥΠ.ΕΞ., Θαυμάστε κόσμε επίπεδο-ποιότητα ΥΠ.ΕΞ.)
για να καταλήξουν, όπως ζητάνε οι Σκοπιανοί, στο σκέτο «Δημοκρατία της Μακεδονίας», όμως οι διεθνείς ανιστόρητοι λαοί, θα τους αποκαλούν με το σκέτο, «Μακεδονία», όπως θέλουν οι Σκοπιανοί.
Οι Σλάβοι Σκοπιανοί με την υποστήριξη της Σιωνιστικής παγκόσμιας επικυριαρχίας, επιμένουν στο σκέτο όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας», λες και όλη η Μακεδονία του Φιλίππου και του Αλεξάνδρου τους ανήκει. Μάλλον οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του Ρότσιλντ, Σόρος, και Ροκφέλερ τη θεωρούν δική τους, Ελληνικής αντιστάσεως μη ούσης…
Αφού οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι επιτύχουν το ποθούμενο, τότε θα διώξουν τους Σλάβους Σκοπιανούς, για να εγκαταστήσουν εκεί την ελίτ του «περιούσιου Λαού του Θεού», λόγω ιδανικού κλίματος και ορυκτού πλούτου, τους δε Σλάβους Σκοπιανούς θα τους έχουν σαν δούλους, για τις βαριές εργασίες.

Γι αυτό οι «περιούσιοι» αγοράζουν ό,τι ακίνητο πουλιέται στη Θεσσαλονίκη, παραλιακό και γύρω από το λευκό πύργο.
Οι αφελείς Σκοπιανοί παίζουν το παιχνίδι των Σιωνιστών Εξουσιαστών.
Το θράσος των Σκοπιανών είναι μεγάλο, ενώ τα Σκόπια κατέχουν ένα μικρό τμήμα της όλης Ελληνικής Μακεδονίας, της περιοχής του Μοναστηρίου, θέλουν όλη την Ελληνική Μακεδονία δική τους, διότι έτσι τους ξεσήκωσαν και τους προστάζουν να κάνουν οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι Κοσμοκράτορες.
Βρήκαν προστάτες, νταβατζήδες, και πάτρωνες, και τα κάνουν αυτά, με χωροφύλακα το Τούρκο, δεν καταλαβαίνουν ότι όταν πάψουν να τους χρειάζονται, θα βρεθούνε στα αζήτητα, πίσω στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, για να θυμηθούν ότι είναι Σλάβοι. Η Εθνική τους ταυτότητα είναι Σλάβοι, και αποτελούν ένα συνονθύλευμα Αλβανών-Σλάβων-Βουλγάρων-Αθιγγάνων, κ.λ.π. φυλών της Βαλκανικής. Δεν είναι Μακεδόνες, αυτό αποδεικνύεται από τη γλώσσα τους, την Ιστορία, και το πολιτισμό τους.

Είναι απλοί βιαστές και παραχαράκτες της Ιστορίας και του πολιτισμού.
Όταν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες άρουν την προς αυτούς στήριξη, θα καταρρεύσουν μέσα σε μια ώρα.
Όπως λένε τα διεθνή ΜΜΕ, αυτό το μόρφωμα των Σκοπίων σήμερα είναι φέουδο του Σόρος για τις επιχειρήσεις του, για άλλες διεθνείς Σιωνιστικές λαμογιές, για στρατιωτικές βάσεις του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και για τα πάσης φύσεως συμφέροντα των Επικυρίαρχων του πλανήτη Γη.

Όταν η Αγγλία θέλησε να πάρει το όνομα «Μεγάλη Βρετανία», η Γαλλία αντέδρασε έντονα στα διεθνή φόρα, διότι με το όνομα Βρετανία υπάρχει η βόρειος επαρχία της Γαλλίας, κατόπιν αυτού η Αγγλία έλαβε το όνομα «Ηνωμένο Βασίλειο». Επάνω σε αυτό το δεδικασμένο της διεθνούς δικαιοσύνης, και του ΟΗΕ, μπορούν να στηριχθούν οι εφιάλτες πολιτικοί μας, και να δώσουν τη μάχη στο εθνικό μας θέμα της Μακεδονίας, και να το κερδίσουν.

Ήδη άρχισαν μυστικές ενταξιακές διαπραγματεύσεις των Σκοπίων με την Ε.Ε. με εντολή της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, για την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. με το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», με ότι αυτό συνεπάγεται, και ότι ήθελε προκύψει…

Αυτό ήταν το αντικείμενο των πρόσφατων συνομιλιών του Σαμαρά, με τη κυρία Μέρκελ, αλλά τι μπορεί να κάνει και αυτή; αφού οι Γερμανοί πολιτικοί είναι και αυτοί πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, όπως όλοι οι πολιτικοί ηγέτες της Ε.Ε.
Τρώνε και αυτοί καρπαζιά, από το Ρότσιλντ…

Στην Αθήνα βρέθηκε ο διαπραγματευτής του Σιωνιστικού Ο.Η.Ε. Αμερικανοεβραίος ΝΙΜΙΤΣ, για να προωθήσει τις διαπραγματεύσεις, και οι αχυράνθρωποι της Ν.Τ.Π. πολιτικοί έχουν πανικοβληθεί με τις εξελίξεις. Μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια με τα «στικάκια» και το σκάνδαλο Λαγκάρντ, για να περάσουν τα Σκόπια στην Ε.Ε. με το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».
Τίποτε δεν έγινε τυχαίο σε αυτή τη χώρα, από τη χρεοκοπία, μέχρι τη λαθρομετανάστευση, ήταν όλα προγραμματισμένα από τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. και βρέθηκαν δοσίλογοι και προδότες πολιτικοί που τα υλοποίησαν.

Οι Σλάβοι-Σκοπιανοί εμφανίστηκαν στην Ελληνικότατη αυτή περιοχή μόλις τον 6ον μ.Χ. αιώνα, και έχουν το απύθμενο θράσος να εμφανίζονται στα διεθνή φόρα σαν δήθεν απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, πλαστογραφώντας και κλέβοντας την ιστορία μας, διεκδικώντας προαιώνια πατρογονικά μας εδάφη, διότι έτσι το θέλουν οι ανιστόρητοι και αγράμματοι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.

Τελευταία εμφανίστηκε «νέο φρούτο» στη περιοχή απαιτώντας Ελληνικά εδάφη, οι Αλβανοί που τους σώσαμε από τη πείνα, με μίσος αφάνταστο κατά των Ελλήνων, ενώ χαρακτηριστικά της φυλής τους είναι το θράσος, οι ληστείες, οι δολοφονίες Ελλήνων, και η αχαριστία.
Οι Αλβανοί σήμερα ζητάνε τη «Τσαμουριά», όπως λένε το νομό Θεσπρωτίας, μέχρι τη Πρέβεζα, αλλά ζητάνε και το νομό Ιωαννίνων, δηλαδή όλη τη νότιο Ήπειρο. Τέτοιο θράσος!
Άρχισαν και αυτοί να διεκδικούν τη μισή Ελλάδα πατρίδα μας!

Οι δε Τούρκοι ζητάνε το μισό Αιγαίο με τα Ελληνικά νησιά, λόγω των πετρελαίων. Οι Τούρκοι απαιτούν συνεκμετάλλευση των πετρελαίων του Αιγαίου, και απειλούν ακόμη και με πόλεμο την Ελλάδα!
Όπως γράφει ο τούρκικος τύπος, πάμε για κρίση με ότι αυτό συνεπάγεται, σε περίπτωση που χαράξουμε την Ελληνική Α.Ο.Ζ.
Ο Νταβούτογλου δήλωσε μη τολμήσετε να οριοθετήσετε την Ελληνική Α.Ο.Ζ. δηλαδή μας απειλεί με πόλεμο, επειδή διεκδικούμε Ελληνική θαλασσινή επικράτεια! Και από εδώ μεριά οι μεγάλοι πολιτικοί και διπλωμάτες, σιωπή και «τσιμουδιά», ακολουθούν βλέπετε υψηλή διπλωματία, της οσφυοκαμψίας και γονυκλισίας!

Βρήκαν δοσίλογους πολιτικούς, αχυρανθρώπους της Ν.Τ.Π. και τα κάνουν αυτά.! Αυτά όλα γίνονται διότι υπάρχουν αδιάφοροι και απληροφόρητοι Έλληνες που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι σήμερα είναι η Μακεδονία, αύριο η Θράκη, μεθαύριο τα Δωδεκάνησα, η Κρήτη, η Ήπειρος, τελικά δεν θα μείνει τίποτε από τη πατρίδα μας.
Ήδη οι Τούρκοι φθάνουν κατά το δοκούν έξω από το Πειραιά, και αγοράζουν την ακτή της Γλυφάδας-Βουλιαγμένης, και οι δικοί μας σφυρίζουν αδιάφορα.
Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες σχεδιάζουν σμίκρυνση της Ελλάδας με πρόφαση τους λαθρομετανάστες του Ισλάμ.

Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, οι δοσίλογοι πολιτικοί αποδυναμώνουν και αφοπλίζουν τις ένοπλες δυνάμεις, με απαίτηση της τρόϊκα, όταν οι Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. προγραμματίζουν διαμελισμό της χώρας.
Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. προγραμματίζει Κοσοβοποίηση περιφερειών της πατρίδας μας, και τα ανδρείκελα οι πολιτικοί «τσιμουδιά» στο λαό!

Οι αγνοί Έλληνες πατριώτες αντιδρούν, αλλά παρουσιάζονται από το ντόπιο Σιωνιστικό κατεστημένο σαν ακροδεξιοί, Εθνικιστές, ρατσιστές, τρομοκράτες, και ότι άλλο αρνητικό δύναται κανείς να φανταστεί, ενώ αυτοί είναι απάτριδες, υπάλληλοι και πιόνια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

Έτσι παρουσίαζαν και το Κολοκοτρώνη, το Διονύσιο Σολωμό, τον Ανδρούτσο, το Καραϊσκάκη, και γενικά όλους τους ήρωες του ’21.
Είναι οι ίδιοι πολιτικοί αχυράνθρωποι που εφαρμόζουν τα Σιωνιστικά πρωτόκολλα, κατ’ επιταγή των μεγάλων αφεντικών της Οικουμένης.

Το περιοδικό «CRASH» δημοσιεύει συνέντευξη ενός διάσημου Αμερικανού αναλυτή, μαθητή του Μίλτον Φρίντμαν, της Σχολής του Σικάγου, ο οποίος λέει, «Έλληνες είστε νεκροί, απλώς δεν σας έχουν θάψει ακόμη», και συμπληρώνει λέγοντας, «Αν τα SPREADS, και τα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS), δεν είχαν εκτοξευθεί εξαιτίας της απάτης της Goldman Sachs, σήμερα η Ελλάδα θα είχε πλεόνασμα».
Στο βιβλίο του περιγράφει την Ελλάδα σαν τόπο εγκλήματος, και αναφέρει, η παγκόσμια ελίτ ενοχοποιεί τα θύματα σαν τους Έλληνες, γιατί δεν μπορείς να πείσεις τα θύματα να πληρώσουν, εκτός εάν αποδεχθούν πως φταίνε σε κάτι.
Επίσης αναφέρει ότι οι Έλληνες ήταν θύματα μιας απάτης, για να τους πάρουν τη πατρίδα τους. Η Ελλάδα δηλώνει είναι τόπος εγκλήματος, και οι Έλληνες καλούνται να πληρώσουν το έγκλημα της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, και των «Ελλήνων» πολιτικών. Η Σιωνιστική τράπεζα Goldman Sachs δηλώνει, «Ποία Ελλάδα; Μόνο το πετρέλαιο μας νοιάζει!».
Όσα χρήματα πληρώνουμε σήμερα στην εφορία, πηγαίνουν κατευθείαν στις τράπεζες του Ρότσιλντ, της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης.

Έλληνες θα ανεχθείτε ακόμη αυτήν την απόλυτη υποδούλωση; Οι Σιωνιστές μας οδηγούν κατευθείαν στη κόλαση της Ν.Τ.Π. της νέας εποχής, στη κόλαση της Σιωνιστικής Παγκόσμιας Δικτατορίας.

Οι δοσίλογοι πολιτικοί ηγέτες έχουν υπογράψει τη παράδοση της Ελλάδας, μέσω κρυφών μνημονίων με παρανοϊκές απαιτήσεις, σε μια δικτατορία που δεν έχει ποτέ γνωρίσει ο πλανήτης.

Μετά την οικονομική καταστροφή, κανείς δεν γνωρίζει «τι τέξεται η επιούσα», τι θα γίνει με τα εθνικά θέματα.
Που ήταν όλοι αυτοί όταν η Ελλάδα έδινε το πολιτισμό στο πλανήτη;
Γιατί μας φέρονται με τόση αχαριστία;

Aπευθυνόμενος στον Έλληνα ψηφοφόρο του λέω,
«Τώρα κλαις! Γιατί κλαίς; Συ δεν ήσουν που ψήφιζες χτές;
Κλείνουμε με ένα ποίημα του Διονυσίου Σολωμού.
«Δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ κι αγαπημένε,
Πάντα ευκολόπιστε, και πάντα προδομένε.»

Η Biohellenika, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία υποστήριξης αυτόλογων κυτταρικών θεραπειών και κρυοσυντήρησης θεραπευτικών κυττάρων, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ανάπτυξής της, ζητά να προσλάβει 10 νέους συνεργάτες, χωρίς προϋπηρεσία για την κάλυψη επτά νέων θέσεων στο τμήμα ενημέρωσης-εξυπηρέτησης πελατών και στις ειδικότητες ΤΕΙ Μαιευτικής ή Βιολόγων ή Βιοτεχνολόγων ή παραπλήσιας ειδικότητας, μίας νέας θέσης πτυχιούχου διοίκησης επιχειρήσεων ή οικονομικών, ή νομικών επιστημών, μίας νέας θέσης πτυχιούχου ΤΕΙ ή ΙΕΚ Μάρκετινγκ-διαφήμισης και μίας νέας θέσης πτυχιούχου ΤΕΙ πληροφορικής-ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η εταιρεία παρέχει εκπαίδευση ανάλογα με την θέση στα εξειδικευμένα αντικείμενα της.

Παρακαλώ στείλτε βιογραφικά σημειώματα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2013, στο info@biohellenika.gr ή καταθέστε τα στη γραμματεία της εταιρείας Γεωργικής Σχολής 65 Θεσσαλονίκη τηλ 2310 474282. 
Οι προσλήψεις θα γίνουν τον Φεβρουάριο μετά από συνεντεύξεις των ατόμων που θα επιλεγούν.
Γράφει ο Μενέλαος Τασιόπουλος 

Φέτος τον χειμώνα η τρόικα και η κυβέρνηση συνασπισμού αποφάσισαν ότι θα μαζέψουν τους φόρους από το πετρέλαιο θέρμανσης, αφήνοντας τους Ελληνες στην παγωνιά. Υπολείπονται, παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις, τουλάχιστον 500.000.000 ευρώ έσοδα με τη μέθοδο αυτή. Αυτό όμως δεν παίζει ρόλο. Ούτε φυσικά ότι τα μέτρα δεν επηρεάζουν το λαθρεμπόριο.

Τον Απρίλιο, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα, θα ψηφιστεί ιδιώνυμος νόμος υπεράνω όλων των σε ισχύ νόμων. Βάσει αυτού, για όλους όσοι χρωστούν 1.000 ευρώ στην Εφορία θα προβλέπεται άμεση φυλάκιση και δήμευση της κινητής (και καταθέσεις) και ακίνητης περιουσίας τους.

Από το 2013 ισχύει ήδη ο μηχανισμός αυτόματης διόρθωσης των αποκλίσεων του Προϋπολογισμού από τα συμφωνηθέντα με την τρόικα και την ευρωπαϊκή υπερδομή.

Στη βάση του μηχανισμού αυτού θα λαμβάνονται οριζόντια και άμεσα εισπρακτικά μέτρα εις βάρος μισθών και συντάξεων ή με επιπλέον φορολογία, όπως αύξηση του ΦΠΑ και έκτακτος κεφαλικός φόρος, προκειμένου να καλύπτονται οι αποκλίσεις.

Αν συνυπολογίσουμε ότι η ύφεση και τα πλήγματα από τα επισήμως διακηρυγμένα ως «αποτυχημένη συνταγή» Μνημόνια, στη λειτουργία της εσωτερικής αγοράς στην Ελλάδα, διευρύνουν τα χάσματα μεταξύ υπεραισιόδοξων προβλέψεων και στόχων στον Προϋπολογισμό, αυτά θα καλύπτονται από όλο και μεγαλύτερα «πλιάτσικα» στα εισοδήματα και στην περιουσία της μεγαλύτερης μάζας των Ελλήνων.

«Χτίστε φυλακές και δημεύστε περιουσίες» είναι το μήνυμα της Ευρώπης και το καθεστώς διοίκησης υλοποιεί, με κοινοβουλευτικούς και εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς, τις εντολές. Αυτό σημαίνει ότι τα όποια «χτυπήματα» στην «ελληνική διαπλοκή», στον επαίσχυντο, εξωθεσμικό σύνδεσμο μεταξύ πολιτικής, τραπεζών, επιχειρήσεων (στη βάση τους κρατικοδίαιτων), μίντια, διεθνούς παράγοντα, «μαύρων ταμείων», μυστικών υπηρεσιών και λόμπι, θα συνοδευτούν από μια νέα επίθεση, στον πυρήνα του εθνικού κράτους των Ελλήνων. Δηλαδή στη δημόσια και στις ιδιωτικές περιουσίες.

Θα είναι στην ουσία μια αναστροφή της διανομής κλήρου στο μετεπαναστατικό εθνικό κράτος της τεράστιας εκκλησιαστικής περιουσίας και των λατιφουντίων των αγάδων, στη βάση της οποίας αποκτήθηκε περιουσία από τους γηγενείς, αλλά και τους πρόσφυγες που προστέθηκαν μετά τη Μικρασία ή τους διωγμούς από τους Νεότουρκους στον Πόντο.

Αυτό που επιθυμεί το γερμανικό imperium και επιχειρείται να προκύψει με πρώτο πεδίο εφαρμογής την Ελλάδα, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Εστω και αν στη βάση αυτή επιτυγχανόταν η συγκρότηση ενός νεότευκτου ευρωπαϊκού υπερκράτους-αυτοκρατορίας. Η Ευρώπη αυτή θα ήταν, τηρουμένων των αναλογιών, μια νέα ιδέα Σοβιετικής Ενωσης, γύρω από τη Γερμανία πλέον και όχι τη Ρωσία, χωρίς τη «μεσολάβηση» μιας επανάστασης των Μπολσεβίκων. Αλλωστε ιστορικά και η πρώτη Σοβιετική Ενωση μια ιδέα της γερμανικής ελίτ ήταν και όχι ένα τυχαίο γεγονός στην Ιστορία.

Οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Το προφανές είναι ότι οι λαοί και τα έθνη τους δεν μπορούν να επιτρέψουν μια αυτοκρατορική υπερδομή, με τους τεχνοκράτες ως αριστοκρατία, επιστροφή στα λατιφούντια, στους δουλοπάροικους και στην «πλέμπα» για τους πολίτες. Μια επανάληψη του Μεσαίωνα στη Δύση.

«Καίγοντας» όνειρα απλών ανθρώπων δεν μπορείς πλέον να χτίσεις… αυτοκρατορίες. Η ευημερία και η ιδιοκτησία είναι εμπεδωμένες έννοιες και συνθήκες πραγματικότητας. Μη αναστρέψιμες, σε καιρό ειρήνης. Με τη διαδικασία της θερμής σύρραξης αντίστοιχα επίσης δεν προκύπτει, αν συνυπολογίσουμε την κατάληξη έπειτα από δύο Παγκόσμιους Πολέμους τον προηγούμενο αιώνα…
Χίλιες και μία λίστες!
Χάσαμε τη λίστα, STOP. Μέσα ήτανε και η θεία.
Αγαπημένη μου εξαδέλφη, ευχαριστώ που είσαι αθώα! Καλύτερα πλουσία και τιμία, παρά πτωχή και παραπλανημένη.
Σε ευχαριστώ, ω Εταιρεία! (-ωπ! αυτό είναι από άλλη λίστα!)
Καλημέρα σας, κυρίες και κύριοι! Μαύρη είναι η λίστα στα βουνά! Μαλλιά κουβάρια γίναμε πλέον με τα στικάκια και τα στικάκια γίνανε στρινγκάκια - κάτι σαν φύλλα συκής που πωλούνται στην Ομόνοια, εδώ τα καλά στικάκια, έχω είκοσι πέντε, πάρε πέντε και σου δίνω δώρο δύο - μύλος! Η μόνη λύσις πλέον (εκτός απ’ τη διαρκή λύση των Βαρβάρων) που μας απομένει, έτσι όπως τα κάναμε, είναι να μας ξαναστείλουν οι Φράγκοι απ’ τη Φραγκιά το περιώνυμο σιντάκι, μόνον που αυτήν τη φορά πρέπει να συνοδεύεται από ετοιμοπόλεμη ταξιαρχία βετεράνων της Λεγεώνας των Ξένων.
Με την παράκληση ουδείς εκ των Λεγεωναρίων να ομιλεί ελληνικά, διότι πάλι κάπου θα γίνει η ζημιά.
Επίσης, παράκληση: όταν παραληφθεί αβλαβές το σιντί, να παραδοθεί ιδίοις χερσίν στον κ. Σαμαρά, ώστε να αποδειχτεί η αθωότης Βενιζέλου.
Οχι, δεν έχουμε τρελαθεί, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Μπενύτο να μας αποσφυρίξει - πλην όμως ο άνθρωπος έχει φθάσει στο σημείο να παναγυρίζει για τις πολιτικές του ευθύνες λες κι αυτές είναι συγχωροχάρτι για τις ποινικές.
Ομως, οι πολιτικές ευθύνες για έναν πολιτικό είναι συχνά βαρύτερες απ’ τις ποινικές - είτε έχει τέτοιες, είτε όχι.
 Κι όπως προσφυώς σχολίαζε χθες απ’ τη συχνότητα του Real FM ο εκλεκτός συνάδελφος κ. Λυγερός, οι πανηγυρισμοί για πολιτικές ευθύνες ξενίζουν, αλλά δεν πρέπει να ξενίζει το σπάσιμο του χωροχρονοσυνεχούς! Διότι το ρωμαίικο δαιμόνιο το κατάφερε κι αυτό: αντιγράψαμε σιντάκι πριν να το δημιουργήσει ο πλάστης του!
Αν δεν καλέσει ο Πατριάρχης Οικουμενική Σύνοδο να λύσει αυτό το κβαντικό μυστήριο του χωροχρονικού διακτινισμού της λίστας Παπακωνσταντίνου - Μπενύτο - Τέσλα, θα μείνουμε εκτεθειμένοι μπροστά στα μάτια της επιστήμης - έβαλε ο διαβολάκος την ουρά του πάλι κι έγινε η λίστα πιο μεγάλη! Εξ ου και το άλλο λουμπενότροπο άσμα, πέντε λίστες στον Περαία μπήκανε σε έναν τεκέ (πράγμα που τις «συνδέει» με τη βίλα Αμαλία) κι είπε μία απ’ την παρέα πα-να-πιούμε-ναργιλέ.
Ε, άμα κάνεις κεφάλι, χάνεις τον λογαριασμό, δεν κόβεις απόδειξη και σε πάει μετά μέσα ο κυρ Στουρνάρας για διαφυγόντα κέρδη απ’ τη Μέρκελ. Γιαβόλ.
Viva λίστα Λαγκάρντ, viva βίλα Αμαλία, έχετε γεια βρυσούλες, κακούργα ιδιωτικοποίηση του νερού - το μέλλον θα έχει πολλή ξηρασία.
  
Αν βρίσκομαι σε παραλήρημα; Οχι! απλώς έχω μπει «στον αυτόματο μηχανισμό διόρθωσης» όσων πίστευα ώς τώρα.
Διότι, εκτός από το ότι η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα όταν βγούμε απ’ το Μνημόνιο, πίστευα επίσης και ότι τα scripta manent - τρίχες! Μόλις τα διαβάσει ο Μπενύτο τα scripta τρελαίνονται και δεν λένε πλέον ό,τι έγραφαν, αλλά ό,τι λέει ο Μπενύτο πως λένε, διότι αυτό είναι και η πραγματικότης: ένα παλίμψηστο που γράφει, ξύνει και ξαναγράφει ο εθνικός μας ρήτωρ, ο ένας και μοναδικός τσόζεν ουάν, ώσπου να πάρει το σκρίπτουμ μια μορφή τέλεια, κάτι σαν αναδυομένη Αφροδίτη, σαν ωδή στη ροδοδάχτυλη Μέρκελ, σαν προσευχή στον Κοσμοσείστη Παντοκράτορα να μας απαλλάξει από κάθε ρυπαρό σκάνδαλο και αρπαβούτα πειρασμό, αμήν! (και, καλού - κακού, γιαβόλ!)
Ταύτα για σήμερα, αγαπημένα μου ναυτάκια κι ευγενικές μου καπετάνισσες - είναι η πτώσις μας καλά οργανωμένη, ασφαλής, τίποτα το τραγικό - «ο θάνατος της ελληνικής τραγωδίας» όπως θα έλεγε για μια φορά κι ο Νίτσε, καγχάζοντας επιτέλους εκ του ασφαλούς για τις αναπόφευκτες πατροκτονίες...
Του Στάθη από enikos
Ο συριακός λαός υποφέρει από μία επίθεση που δέχεται από ισλαμοφασίστες, μισθοφόρους και επαγγελματίες τρομοκράτες, οι οποίοι εκπαιδεύονται, εξοπλίζονται και λειτουργούν με εντολές και της Άγκυρας.

Οι ευαισθησίες των αριστεροκουλτουριάρηδων του πλανήτη, συνάδουν απολύτως με τα συμφέροντα της δύσης και ακολουθούν την γραμμή προπαγάνδας των δυτικών ΜΜΕ, τη στιγμή που οι σφαγές αμάχων έχουν γίνει καθημερινότητα σε μία χώρα της Μέσης Ανατολής η οποία αποτελούσε υπόδειγμα συμβίωσης χριστιανών και μουσουλμάνων. 

Η Άγκυρα, προστάτιδα του κάθε τρομοκράτη, εργαλείο της κάθε επίθεσης των δυτικών συμφερόντων σε λαούς της ανατολής, αναδεικνύεται και σε αποθήκη του πλιάτσικου που δέχεται η Συρία. Και αυτό δεν είναι μία εμπαθής δική μας κατηγορία, αλλά καταγεγραμμένο γεγονός, το οποίο αποτελεί όνειδος και για το οποίο θα έπρεπε (συν όλα τα άλλα εγκλήματα της Τουρκίας) να αποτελέσει λόγο για την απαρχή της εφαρμογής ενός απόλυτου αποκλεισμού εκ μέρους των κρατών της δύσης προς το καθεστώς Ερντογάν.

Έτσι, σύμφωνα με επιστολή που έστειλε το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας προς τον Γ.Γ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν και προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αναφέρεται πως ¨Πάνω από 1000 βιομηχανίες στο Χαλέπι λεηλατήθηκαν και τα κλαπέντα περιουσιακά στοιχεία μεταφέρθηκαν στην Τουρκία εν γνώσει και συνεργεία της τουρκικής κυβέρνησης¨.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως ¨Πρόκειται για μια πράξη τόσο πειρατική όσο και παράνομη. Πρόκειται για πράξη που στοχοποιεί τα μέσα συντήρησης του συριακού λαού¨.
Το Συριακό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει πως πρόκειται για πράξη που πρέπει να αντιμετωπιστεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ και καλεί την Τουρκία να επιστρέψει τα λεηλατηθέντα στους νόμιμους κατόχους και να αποζημιώσει αυτούς που υπέστησαν ζημίες σε αυτά τα περιστατικά.
Ο πρόεδρος των Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Συρίας Φαρίς Σιχαμπί σε επιστολή του που έστειλε την Τρίτη προς το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας ανέφερε πως οι ένοπλες ομάδες έκλεψαν από το Χαλέπι γερανούς, οχήματα, μηχανήματα, εξοπλισμό και πρώτες ύλες. Ο Σιχαμπί έγραφε πως τα κλαπέντα περιουσιακά στοιχεία μεταφέρθηκαν στην Τουρκία μέσω των συνοριακών εισόδων που ελέγχονται από τις ένοπλες ομάδες της αντιπολίτευσης.

Εφ. Χουριέτ 10/1/2013

Κωνσταντίνος

Πληροφορίες Τουρκικά Νέα