Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκική Σχολή προπαγάνδας...!

"Εκπαιδευτικό πρόγραμμα" από το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού, για νέους δημοσιογράφους
Συμμετοχές της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης στο πρόγραμμα TÜMEP για τα νέα μέλη του τύπου

Ολοκληρώθηκε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΜΜΕ Τουρκίας (TÜMEP) που οργανώθηκε φέτος για πρώτη φορά από την Διεύθυνση Τύπου και Ενημέρωσης της Πρωθυπουργίας. Στο πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από 2 έως 13 Δεκεμβρίου 2013 μετείχαν 16 νέοι δημοσιογράφοι από 7 βαλκανικές χώρες. Στο πρόγραμμα μετείχαν εκπροσωπώντας την τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης, η Ντιλέκ Ανταλί Οσμάν – μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD) και ο δημοσιογράφος και μέλος του BTAYTD Ιρφάν Χουσείν.

Τα νέα μέλη του τύπου από τα Βαλκάνια, είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην κρατική τηλεόραση καις το ραδιόφωνο, ενώ επισκέφτηκαν σημαντικούς φορείς του τουρκικού τύπου όπως και ιστορικά μνημεία σε Άγκυρα και Ικόνιο.

Η ομάδα από την δυτική Θράκη στις επαφές που είχαν επισκέφτηκαν στα γραφεία τους τον συντοπίτη Δυτικοθρακιώτη υπουργό Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου και τον επίσης καταγόμενο από τα Βαλκάνια βουλευτή του ΜΗΡ Λουτφί Τουρκάν. Η ομάδα της BTAYTD έγινε επίσης δεκτή από την Ένωση Τούρκων Δυτικής Θράκης που έχει έδρα την Άγκυρα, όπου συναντήθηκαν με το Δ.Σ. του συλλόγου αυτού και τον πρόεδρο του Αχμέτ Σαλίχογλου. Εκεί ευχήθηκαν επιτυχίες στην νέα διοίκηση και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την συνδιοργάνωση σχεδίων στο μέλλον.

Η ομάδα από την Δυτική Θράκη – Ντιλέκ Οσμάν και Ιρφάν Χουσείν- επισκέφτηκε το τμήμα ελληνικών της Διεύθυνσης Ξενόγλωσσου Προγράμματος του TRT, μετείχαν στο μάθημα που παραδίδει στην Σχολή Επικοινωνίας στο πανεπιστήμιο Γκαζί η δημοσιογράφος Νουρ Μπατούρ (που γνωρίζει καλά την Ελλάδα και την Δυτική Θράκη) και εκεί σχολίασαν το χτες και το σήμερα της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Το πρόγραμμα TÜMEP έληξε με την εκ μέρους του Γενικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Τύπου και Ενημέρωσης της Πρωθυπουργίας Μουράτ Καράκαγια, απόδοση πιστοποιητικών συμμετοχής.

Δ.Σ. του συλλόγου BTAYTD
Πηγή "Τουρκικά Νέα"





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]