Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσίπρας: Να αφήσουμε πίσω το παρηκασμένο πολιτικό κατεστημένο

Ο Αλέξης Τσίπρας άκουσε σήμερα τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από τους μικρούς φιλοξενούμενους του ιδρύματος Χατζηκώνστα. Κατόπιν, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πέρα από τις ευχές στον καθένα και στην καθεμιά ξεχωριστά για καλή χρονιά, υγεία και δύναμη, θα ήθελα, σήμερα, να απευθύνω κι ένα μήνυμα ενότητας, αισιοδοξίας και ελπίδας.

Γιατί το 2014 η ελπίδα θα είναι ξανά στα δικά μας τα χέρια, στα χέρια του λαού, στα χέρια του καθενός και της καθεμιάς.

Από ευχές χορτάσαμε.

Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε τη βούλησή μας πράξη.

Να αφήσουμε πίσω μας το παρηκμασμένο πολιτικό κατεστημένο που μας οδήγησε στην χρεωκοπία, το κατεστημένο της διαπλοκής, της διαφθοράς και να ανοίξουμε νέους δρόμους.

Το 2014 αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για να αφήσουμε πίσω μας το γερασμένο πολιτικό σκηνικό, τα μνημόνια της καταστροφής και να ξεκινήσουμε τη νέα μεγάλη συλλογική προσπάθεια να ξαναφέρουμε τη δικαιοσύνη, την προκοπή και την ελπίδα σε αυτόν τον τόπο.

Είμαι αισιόδοξος ότι αυτή τη χρονιά θα γίνουν πράξη οι επιθυμίες ενός ταλαιπωρημένου λαού που εδώ και τρία χρόνια ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις, μέσα στην ανθρωπιστική κρίση.

Χρειάζεται αισιοδοξία, χρειάζεται αλληλεγγύη, χρειάζεται να συμπαρασταθούμε στους διπλανούς μας που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, να σφίξουμε τα δόντια και συλλογικά να πάμε μπροστά γυρίζοντας σελίδα».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]