Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η λύση με τα Σκόπια είναι μία και λέγεται "διάλυση"...

Η FYROM πρέπει να μοιραστεί στα τέσσερα, με νεκρή ζώνη 50 στρεμμάτων τετραεθνές

Η μέχρι τώρα πορεία και οι σχέσεις της FYROM με όλους της τους γείτονες, δείχνει μια κοινωνία εντελώς ανώριμη που μόνο προβλήματα λόγω μεγαλοϊδεατισμού παράγει στο εσωτερικό της, αλλά και σε όλους τους γείτονες της.

Ο διαμελισμός της FYROM -με δημοκρατικές διαδικασίες- θα είναι μια λύση προς όφελος και των κατοίκων της περιοχής, αφού έτσι θα δοθεί το δικαίωμα σε κάθε κάτοικο της FYROM να ζήσει με τους εθνικά όμοιους του.

Η διάσπαση της FYROM μεταξύ Σερβίας, Βουλγαρίας, Ελλάδας και Κοσόβου, είναι η σωστότερη λύση.

Αυτή η διάσπαση στα τέσσερα θα πρέπει να επιτρέπει την απευθείας οδική - σιδηροδρομική και εναέρια σύνδεση μεταξύ Κοσόβου - Βουλγαρίας και Σερβίας - Ελλάδας.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί δημιουργώντας μια νεκρή ζώνη - τετραεθνές- 50-100 στρεμμάτων στην περιοχή Negotino της FYROM, την οποία θα συνδιαχειρίζονται τα τέσσερα κράτη και θα λειτουργεί ως συγκοινωνιακός επίγειος και εναέριος κόμβος.

Θα έχουμε δηλαδή απευθείας σύνδεση Βουλγαρίας - Κοσόβου και απευθείας σύνδεση μεταξύ Σερβίας - Ελλάδας δια μέσου της νεκρής ζώνης αυτών των 50 - 100 στρεμμάτων.

Οι κάτοικοι της FYROM, όσοι αισθάνονταν Βούλγαροι θα ενωθούν με την Βουλγαρία, οι Αλβανοί θα πάνε με το Κόσοβο, οι γνήσιοι Σλάβοι θα πάνε με την Σερβία.

Οι απόγονοι του Αριστοτέλη και Μέγα Αλεξάνδρου, Μακεδόνες, θα ενωθούν με τα αδέλφια τους, τους Σπαρτιάτες, τους Αθηναίους, τους Κρήτες κ.α. και όλοι μαζί ενωμένοι θα συνεχίσουν την πορεία εξύψωσης του ελληνικού πνεύματος και πολιτισμού, όπως έπραξαν και οι κοινοί τους πρόγονοι, Μέγας Αλέξανδρος, Αριστοτέλης, Ολυμπία, Πλάτων, Ηρακλής κ.α. υπό την ευλογία του κοινού τους θεού του Δία.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]