Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι κυνηγοί κεφαλών

Ρε πού φτάσαμε! Να μας απειλεί ο υπαλληλίσκος γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Θεοχάρης!
Θα κρίνει αυτό το γκρίζο μίσθαρνο όργανο της εξουσίας για το αν έχεις να πληρώσεις τα χαράτσια που επιβάλλουν τα αφεντικά του ή όχι.
Κι όλες αυτές τις απειλές να τις πετάει μέσω ΜΜΕ μία μέρα μετά την παραδοχή του αφεντικού του, Σόιμπλε, ότι τα κράτη δεν έφταιξαν ποτέ για την κρίση και ότι τα κράτη πληρώνουν τα λάθη των τραπεζών.
Μετά από τα στοιχεία του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, ο Θεοχάρης μας απειλεί ότι αν δεν πληρώσουμε, εμείς τα ζώα, τα λάθη των τραπεζών, θα είναι αμείλικτος. Θα στείλει τους εφοριακούς να κάνουν σαφάρι, να σκοτώσουν τα ζώα της ελληνικής σαβάνας και να πάνε πεσκέσι τα κεφάλια τους στα πόδια του Θεοχάρη να τα κρεμάσει στον τοίχο του Υπουργείου ως λάφυρα.

Έτσι μας αντιμετωπίζουν, ως ζώα. Χωρίς καμία φιλοζωική οργάνωση να μας προστατεύει από τους κυνηγούς κεφαλών που θα ξαμολήσει το υπουργείο Οικονομικών.
Να τρομοκρατηθούμε;
Να αρχίζουμε να λερώνουμε τα βρακιά μας μετά την εντολή των εντόπιων υπαλληλίσκων της Τρόικα;
Να βρούμε θάμνο και σπηλιά να κρυφτούμε όταν θα μπαίνουν οι ράμπο της εφορίας σε μαγαζιά και στις οικονομίες των τραπεζικών μας λογαριασμών, όποιες κι αν έχουμε, για να μας τσεκάρουν μη και κάναμε κάτι κρυφό από τον Μπαμπούλα;
Τι είμαστε τέλος πάντων για όλους αυτούς;
Το ηλεκτρονικό παιχνίδι που με ένα πάτημα του κουμπιού μας τινάζουν τις ζωές στον αέρα και οι εκτελεστές παίρνουν μπόνους;

Τι ωραία τα φτιάξατε, ρε μάγκες, τα πράγματα!
Έχετε κλείσει μέσα σε 3 χρόνια πάνω από 8,000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις…
Έχετε στείλει στην ανεργία 1,500,000 ιδιωτικούς υπαλλήλους…
Έχετε στείλει σε αυτοχειρία άγνωστο αριθμό κατεστραμμένων ελεύθερων επαγγελματιών και απολυμένων ιδιωτικών υπαλλήλων και τώρα απειλείτε από πάνω ότι θα “φάτε” κι άλλους!!!

Χρεώνεται ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας αυτή την στιγμή, ξεπουλάτε όλη την δημόσια περιουσία που αποκτήθηκε από τους φόρους Ελλήνων για να πληρώνετε τους μισθούς των κρατικών υπαλλήλων που βγαίνουν για σαφάρι. Τους δίνετε εντολές και τα στρατιωτάκια, που έχουν κάνει την ντροπή δουλειά τους, δεν έχουν κανένα ίχνος τσίπας πάνω τους.

“Εκτελώ εντολές”.
Δεν εκτελείς εντολές, ρε!
Εκτελείς ανθρώπους και το κάνεις με μεγάλη άνεση και τελικά, όπως αποδεικνύουν οι πράξεις σου και η προκλητικότητά σου τα τελευταία 5 χρόνια, το κάνεις και με μεγάλη ευχαρίστηση.
Ηδονίζεσαι όταν “παίρνεις κεφάλια”.
Ακριβώς όπως ηδονιζόταν και ο γερμανοτσολιάς πριν 73 χρόνια όταν άναβε τσιγάρο απολαμβάνοντας το τίναγμα που έκανε το κορμί του πατριώτη στην κρεμάλα.
Εκείνος εκτελούσε εντολές, πολλές φορές και άνευ αμοιβής, χορταίνοντας απλά το κτήνος μέσα του.
Εσύ πληρώνεσαι και με τα λεφτά των κατεστραμμένων Ελλήνων από πάνω. Το κύτταρο του προγόνου σου έχει εξελιχθεί και έφθασε στο αποκορύφωμα της αποκτήνωσης μέσα από τις δικές σου πράξεις και “τις εντολές που εκτελείς”... με σίγουρο μισθό.

Επειδή κρατάει τις υπομονές της μία μερίδα Ελλήνων που με νύχια και με δόντια το παλεύουν ακόμα, νομίζετε ότι δεν αρχίζει η τίγρη που κρύβουν μέσα τους να σάς κοιτά λοξά;
Την ίδια τίγρη ρημάζατε με ελέγχους και απειλές υπέρ του Κράτους επί δεκαετίες.
Αλλά τώρα άλλαξε το αφεντικό. Το αφεντικό δεν είναι το ελληνικό κράτος κι εσείς δεν είστε λειτουργοί του ελληνικού κράτους.
Είστε κυνηγοί που σας ξαμολάν τα διεθνή κοράκια για σαφάρι.
Τέτοια προαγωγή πού να την φανταζόσασταν!

Αν είχατε έστω και ίχνος ελληνικού κυττάρου μέσα σας θα είχατε ρίξει το θηρίο.
Όπως ανακατεύατε τα νούμερα τόσα χρόνια φτιάχνοντας αμύθητες περιουσίες με τον "ιδρώτα σας", θα μπορούσατε να τα ανακατέψετε και τώρα.
Να γδάρετε όσους έγδαραν την χώρα και την έφθασαν εδώ και να βρίσκετε στο σαφάρι σας πάντα καθαρούς τους συμπολίτες σας που το παλεύουν αξιοπρεπώς. 

Αλλά είπαμε! Ο γερμανοτσολιάς ποτέ δεν πεθαίνει απλά αλλάζει αφεντικό.
Άντε τώρα τράβα να γεμίσεις πετρέλαιο τον λέβητα μη και κρυώσει το βολεμένο κωλαράκι σου, την ώρα που στο διπλανό διαμέρισμα ξεπαγιάζει η οικογένεια που θα αποκεφαλίσεις αύριο.

Πηγή Στον Τοίχο

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Συμφωνώ με όσα λέτε...Θα ήθελα να μπορούσατε να προτείνετε και κάποιες λύσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λύσεις σε τι; Στο ψευδοπρόβλημα που μας πάσσαραν εντέχνως;

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]