Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δηλαδή, το πρόβλημά μας είναι ο... Λιάπης;

Σήμερα το ευρωκοινοβούλιο έβγαλε μία ανακοίνωση κόλαφο, μέσω της οποίας καταδικάζει το σκεπτικό και τις πρακτικές που ακολούθησε η τρόικα για την αντιμετώπιση του οικονομικού προβλήματος χωρών της Ευρώπης.

Η ανακοίνωση αυτή αποτελεί ουσιαστικό κατηγορητήριο, αφού προηγουμένως είχε γνωστοποιηθεί η λάθος πορεία αντιμετώπισης του προβλήματος, την είχε αναγνωρίσει η τρόικα, αλλά με εντολές της Μέρκελ συνεχίστηκε το πρόγραμμα θανάτωσης των Ευρωπαϊκών χωρών.

Και αντί σήμερα στην Ελλάδα να γίνεται ο μεγάλος χαμός με καταγγελία του συνόλου του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, αντί να παραιτείται σύσσωμη η κυβέρνηση, αλλά και η αντιπολίτευση (της οποίας ο λόγος είναι συντηρητικός απέναντι στην ανακοίνωση του ευρωκοινοβουλίου) του πολλά βαρύ Τσίπρα (και των λοιπών αριστερών με τις δεξιές τσέπες και τις καπιταλιστικές καταθέσεις), το σύνολο της χώρας (και φυσικά πρώτοι απ' όλους οι καλοθελητές δημοσιογράφοι) συζητάει για τον... Λιάπη!!!

Δηλαδή, το πρόβλημά μας είναι ο Λιάπης και όχι το θανατηφόρο μνημόνιο.
Το πρόβλημά μας είναι ο Λιάπης και όχι οι πολιτικοί που δεν υπερασπίστηκαν τη χώρα με βάση το διεθνές και το κοινοτικό δίκαιο.
Το πρόβλημά μας είναι ο Λιάπης και όχι ο εθελοδουλισμός των "σωτήρων" μας...!
Το καταλάβαμε ή το θέλουμε και ζωγραφιστό;

Ή μήπως θα το καταλάβουμε όταν η χώρα θανατωθεί οικονομικά και περάσει στην επόμενη καταστροφή της, την εθνική;

Παναγιωτίδης Μάρκος

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Το πρόβλημά μας είναι πως δεν συνειδητοποιούμε, ότι το σύστημα, χρησιμοποιεί κάθε ευκαιρία που θα του δοθή (ή θα κατασκευάσει), προκειμένου να δείξει τα δόντια του και να τρομοκρατήσει με τις χειροπέδες και τις φυλακίσεις.
    Όσο πιό επώνυμοι, τόσο περισσότερος παραδειγματικός εκφοβισμός.
    Η αρχή έγινε με τον Στρος Καν...
    Το ιερό δισκοπότηρο λέγεται τώρα ΦΟΡΟΙ.
    Φόροι που πλέον δεν είναι ανταποδοτικοί για την κοινωνία που τους καταβάλλει, αλλά αποδοτικοί για την αναπαραγόμενη εξουσία και τους δορυφόρους της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εαν δεν δωσουν προσανατολισμος εστιαζοντας σε ενα θεμα τα αλληθωρα ΜΜΕ ο κοσμακης δεν μπορει να αντιδρασει...ο αρθρογραφος εχει δικιο λογικα μιλαμε για μια καταστροφη...για μια πληρη αποτυχια των ολων προσπαθιων της συκυβερνησης να γαντζωθει απο το αρμα της ΕΕ και τωρα αυτη την αδειαζει...αλλα που ειναι η αντιδραση του τυπου;;;ειναι αργοστροφος;;;η κανει τον αργοστροφο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόβλημα μας ειναι ποτε θα καταλάβουμε οτι οι τηλεοράσεις ΠΡΕΠΕΙ να κλείσουν και να πεταχτούν εκει που ανήκουν .
    Ειναι φοβερό !
    Ταξιδεύουν χιλιόμετρα να βγουν στους αυτιάδες να κλέψουν .....
    Κατάντια !
    Και άλλοι κάθονται με θρησκευτική ευλάβεια και τους κοιτούν !
    Αίσχος και υποκρισία !
    Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αρχηγοί της διαπλοκης ειναι μανούλες στο αποπροσανατολισμό.!!!!
    Εχουν γνωση οι φύλακες. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

    Ο άρειος πάγος εστειλε την μήνυση του Δημήτρη Αντωνίου για εσάτη προδοσία στη Βουλη για να γίνει επιτροποή λέει να εξετάσει αν παραπεμφθούν οι ψηφίσαντες το μνημόνιο. Γι'αυτό προσπαθούν να βγάλουν εκτος νόμου κόμματα για να μειώσουν τις πιθανότητες να συσταθεί τέτοια επιτροπή. Κάπως έτσι τα βλέπω. Αποκλείεται να μην ήξεραν οτι ο Αρειος Πάγος έκανε δεκτή την αγωγή του κου Αντωνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα πατριώτη! Λίγοι ξέρουν ποιός είναι ο Αντωνίου αλλά πολλοί ξέρουν τι χρώμα βρακί φοράει κάθε τηλεοπτικώς εκδιδόμενη άσχετη. Χαμένοι από χέρι είμαστε.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]