Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εμπρός, λοιπόν, να μιλήσουμε για την φοροδιαφυγή

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, αλλά το υπουργείο… βάζει άρωμα!!!

Για να θυμούνται οι παλιοί και να γνωρίζουν οι νέοι τι είναι τα περισσότερα πρόστιμα που μετά γίνονται… ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις και για να μην νομίσουν μερικοί ότι χαριζόμαστε σε κάποιους, πρέπει απαραιτήτως να διακρίνουμε την λεγόμενη Φοροδιαφυγή από το οικονομικό Έγκλημα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ βαρύτατης μορφής και όχι φοροδιαφυγή που καταγράφουν οι κουτοπόνηρες στατιστικές του Υπουργείου, είναι η αληθινή πληγή της Ελλάδας.
2 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ καταγράφουν οι επίσημες στατιστικές από το ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ πετρελαιοειδών, 0.5 δισ. το χρόνο από τα τσιγάρα και ανυπολόγιστα δισ. από τα ποτά μπόμπες που παράγουν και διακινούν πασίγνωστοι νυν και τέως ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΑΕ!

Όμως, οι εντιμότατοι φίλοι μας στις ΕΦΟΡΙΕΣ ξέρουν το κόλπο.
Γεμίζουν ανόητες μικρο-παραβάσεις τα δελτία έλεγχου στους μικρο-ταβερνιάρηδες ενός νησιού, ενώ δίπλα εμφανίζεται καθαρός ο αρχιμαφιόζος που ξεπλένει λεφτά στο μέγκα Κλαμπ με τις κόκες και τις μπόμπες (του ΜΠΙΓΚ ΜΑΚ).
Εκεί βέβαια, τα πιάνουν χοντρά, ειδοποιούν εγκαίρως και μόλις πατήσει το συνεργείο ξαφνικά εξαφανίζονται τα βαρέλια του ΜΠΑΛΑΡΝΤΙ (όχι bacardi) που είναι η βάση των θερινών κοκτέιλς, εξαφανίζονται οι αδήλωτες γκαρσόνες στο ΙΚΑ κι εμφανίζονται κομμένες όλες οι αποδείξεις στα τραπέζια!

Μέγκα θαύμα και πάλλευκος στον έλεγχο ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ λαθρέμπορος σωματέμπορας – φοροφυγάς, αλλά όχι και ο ταβερνιάρης της ΥΔΡΑΣ και οι χωρικοί που δεν έκοψαν απόδειξη για μια τυροπιτά και μια χωριάτικη…!
Γελάει ο κόσμος για τα ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΑ πουτανομπάρ και τα μέγκα κλαμπ της κόκας και της βίζιτας που βγαίνουν καθαρά σε κάθε νησί, ενώ οι ταβερνιάρηδες σέρνονται σιδηροδέσμιοι.

Ξέρεις Γιάννη Ευκλείδη, Γιώργο γιατί αυτά τα μέγκα κλαμπς κάνουν την μισή πανελλαδική κατανάλωση ΑΜΙΤΑ χυμών κάθε βράδυ;
Που να ξέρετε ότι η κόκα ταιριάζει στην ΑΜΙΤΑ και τα τελειωμένα πρεζόνια τις τσακίζουν ως το πρωί, ενώ οι εφοριακοί βλέπουν τις... Αμίτες αλλά δεν βλέπουν την άσπρη σκόνη γύρω τους;

Αλλά εκεί οι Εφοριακοί γίνονται κότες. Κότες λειράτες! Εκεί ανοίγουν τις τσέπες να πέφτει το φακελάκι, στις δυο βίζιτες η μια δώρο και τέλος ο έλεγχος. Κομμένα όλα την ημέρα του ειδοποιημένου έλεγχου και από την επομένη στα 100 ποτά και ΑΜΙΤΕΣ μια απόδειξη που ανακυκλώνεται όλο το βράδυ!
Εννοείται ότι τους μιζαδόρους τους έχουν γραμμένους σε κρυφές κάμερες για να τους έχουν στο χέρι μια ζωή, δεδομένου ότι οι μαφιόζοι δεν είναι τίποτα παιδιά της εκκλησίας…

Εννοείται, επίσης, ότι οι μαφιόζοι δεν είναι τίποτα αφελείς να εκθέτουν το εαυτό τους στον άμεσο κίνδυνο κι αν παρ ελπίδα γίνει και καμιά στραβή.
Αχυράνθρωποι, ταλαίπωροι φτωχοί, μεροκαματιάρηδες, χωρίς περιουσιακά στοιχεία, οι κατά το κοινώς λεγόμενων ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΗΔΕΣ, αναλαμβάνουν με το αζημίωτο (αλλά και με την πιστόλα στον κρόταφο) όλες τις ποινικές ευθύνες έναντι της Εφορίας.
Έτσι οι εντιμότατοι κύριοι πρωταθλητές του ξεπλύματος μαύρου χρήματος μαζί με τους γνωστούς ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ Αυτοκινητάδες - τοκογλύφους - δημάρχους τοπικούς παράγοντες - ΤΗΛΕ αστέρες του σόου μπιζ, αλλά και της ΤΗΛΕ-ΔΙΚΗΓΟΡΙΑΣ, συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους, αλλάζοντας ΕΠΩΝΥΜΙΑ κι αυτοφωράκια και πάει λέγοντας η δουλειά και στην υγεία του κορόιδου...

Φοροφυγάδες οι μικροί αθώοι, οι Ναρκέμποροι, Λαθρέμποροι μπόμπας, Σωματέμποροι με τις μπαργούμαν που βγάζουν στην βίζιτα και προπαντός... καθαροί στις στατιστικές του Υπουργείου!
Αυτές τις μ@λακείες βγάζουν οι στημένες στατιστικές του Υπουργείου, άσχετοι καθηγητάδες που δεν ξέρετε τι γίνεται στην πιάτσα.

Φυσικά, οι λαδιάρηδες των Υπουργείων σώζουν το κεφάλι τους κάθε φορά πετώντας στις συσκέψεις τις μαϊμού στατιστικές, κοροϊδεύοντας έλληνες και ξένους γραφειοκράτες και ακαδημαϊκούς.
Σκόπιμα καλλιεργούν την σύγχυση μεταξύ των δυο, για να συγκαλύπτουν τους κρατικοδίαιτους οικονομικούς εγκληματίες που τους αναμιγνύουν με τους μικρο- φοροφυγάδες για να πέφτουν οι μεγάλοι στα μαλακά και να γλιτώνουν οι μιζαδόροι του Δημόσιου.

Από που κι ως που όλες οι διατάξεις βάζουν μαζί τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια ρε λαδιάρηδες του Υπουργείου;
Τι σχέση έχουν τα αυταπόδεικτα πλαστά τιμολόγια με πλαστά ΑΦΜ με τα φερόμενα ως εικονικά;

Τα πλαστά τιμολόγια είναι βαρύτατο ΕΓΚΛΗΜΑ, με πλαστογραφία απάτη εις βάρος του δημοσίου, που φανερώνει εγκληματικό χαρακτήρα με ροπή προς το κοινό ποινικό έγκλημα.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ και όχι απλός φοροφυγάς, είναι ο κομπιναδόρος που αυτονοήτως έχει διαπράξει τα μισά εγκλήματα του ποινικού κώδικα για να φτάσει στην τέλεση της κακουργηματικής αυτής πράξεως.

Όσο για τα εικονικά και τα φερόμενα ως εικονικά, πλην εξόφθαλμων περιπτώσεων, οποιοσδήποτε ελεγκτής μπορεί εύκολα να θεωρήσει κατά την κρίση του τα μισά τιμολόγια έτσι. Ακόμα κι αν δεν μπορέσει να το αποδείξει ως όφειλε, αν ήταν ορθό το νομοθετικό πλαίσιο.

Όχι ισόβια, αλλά την ποινή του θανάτου (την αληθινή) θα έπρεπε να επισύρει η έκδοση πλαστών τιμολογίων που τώρα πέφτει στα μαλακά συγχεόμενη εσκεμμένα και εντέχνως συνδεόμενη με τα λεγόμενα εικονικά τιμολόγια.

Βεβαίως-βεβαίως είναι κοινό μυστικό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι κανείς ιδιώτης, όσο μαφιόζος κι αν είναι, δεν μπορούσε να εκδώσει πλαστά τιμολόγια χωρίς την συνεργεία ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ!
Υπάρχει κάποιος που νομίζει κάτι διαφορετικό;
Εδώ σταματά το θέμα και κλείνει στους μισούς της εγκληματικής συμμορίας;
Οι άλλοι μισοί τι γίνονται; Τους ξεχνάμε;
Οι Εφοριακοί που έδιναν τα πλαστά ΑΦΜ και οι άλλοι, οι ελεγκτές, που έκαναν τα στραβά μάτια τόσο καιρό λες και ήταν αόμματοι;
Αυτοί όχι μόνο δεν πιάνονται και δεν τιμωρούνται αλλά συμμετέχουν και στις επιτροπές για την πάταξη της... φοροδιαφυγής!

Καλά κρασιά άπειροι καθηγητάδες Μπάρμπα Γιάννηδες Ευκλείδηδες και Γιωργάκηδες, που νομίζετε ότι με αυτούς τους μηχανισμούς θα συλλάβετε ποτέ την φοροδιαφυγή ή… ακόμα πιο πολύ το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!
Οι συλλήψεις πρέπει να αρχίσουν από το Υπουργείο κι αν βρεθεί έστω κι ένας αθώος, τότε κλείστε όλη την Ελλάδα στη φυλακή.

Μίζες και διαφθορά σε υψηλό επίπεδο υπήρχαν από την εποχή των Φαραώ.
Μίζες, διαφθορά σε κάθε επίπεδο της δημόσιας διοίκησης, υπάρχουν μόνο στον τριτοκοσμικό κρατισμό τύπου Πακιστάν - Αιγύπτου – ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.
Βέβαια, στο Πακιστάν και στην Αίγυπτο παίρνανε 200-300 δολάρια κι όχι 4-5.000 εύρο το μήνα και 300.000 ευρώ εφάπαξ.
Κρατικός μηχανισμός με ΚΟΣΤΟΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ και ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ, μόνο στην Ελλάδα του 1980-2010 έγινε κι ας το ψάξει όποιος καραγκιόζης εργατολόγος και σοσιαλισταράς θέλει.
Πάμε για ένα οικογενειακό ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ κι ένα άνοιγμα λογαριασμών για τα τελευταία 30 χρόνια σε όσους θήτευσαν στο θρυλικό Υπουργείο του ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ;
Να γελάσει ο κάθε πικραμένος και να βρεθεί το μισό χρέος;

Προσοχή στην ΟΜΕΡΤΑ, γιατί αρχίζει και σπάει επικίνδυνα για μερικούς!
Αμ δεν είναι μια η Πόρσε που... ξεχάστηκε να δηλωθεί!
Ομολογεί ότι "σήκωσε" €2,2 εκατ. ο εφοριακός-φαντομάς…

Άντε, λοιπόν, «κοπελιές». Κόψτε το δούλεμα και κάντε καμία δουλειά…

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μα δεν θέλουν να πιάσουν τους φοροφυγάδες ....
    Δεν ειναι ηλίθιοι και αυτα ολα που διαβάσαμε τα ξέρουν και μαλιστα τα ξέρουν απο πρωτο χέρι .
    Την Πατριδα διαλύουν επειδη ετσι πρέπει να κάνουν λόγω ....ανωτέρω διαταγών .
    Δεν βάζουν Στρουναρια και ρεντικολα , πχ Παπακωνσταντίνου , τυχαίως στις θέσεις κλειδιά .
    Σχέδιο υπακούουν και το σχέδιο ειναι η ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ .
    Ξυπναμε ....αρθρογράφοι και σχολιαστές ......
    Γρηγορουμε .
    Όλοι ασχολούνται με τις τρίχες του σχοινιου , αλλα όχι με την θηλιά του και τους ήδη κρεμασμένους .
    Τυχαία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]