Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αριστεροί λοχίες στα χαρακώματα της εξουσίας

Να τελειώνει η ιστορία. Επισπεύστε την στιγμή που ο Σύριζα και τα κεντροαριστερά υβρίδια τύπου Κίνησης 58 (με τις ευλογίες Σούλτς, Σβόμποντα) θα πάρουν την διακυβέρνηση της χώρας. 
Βάλτε το σχέδιο “Κεντροαριστερή Κυβέρνηση” σε λειτουργία γρήγορα, γιατί όσο πιο γρήγορα θα πάρουν στα χέρια τους τα ηνία της χώρας οι θεωρητικοί της ζωής τόσο πιο γρήγορα θα σπάσει το φράγμα και θα μας πάρει όλους ο διάολος. 


Βγάλτε το ανάχωμα από την θέση που το έχετε και ανεβάστε το στον θρόνο γιατί μόνο έτσι δεν θα υπάρχει η τάφρος που θα χωρίζει την εξουσία από τον λαό αλλά και το πραγματικό λαό από το βολεμένο λαό. 

Βάλτε σε λειτουργία το τελικό σχέδιο που έχετε στα χαρτιά σας εδώ και χρόνια για να έρθει μετά το αναπόφευκτο. Μόνο έτσι το 60% του πληθυσμού που τώρα λούζεται θα μπει στην θέση του 40% που καίγεται. 
Να γίνει όλο ένα 100% από τη μια μεριά και μια καθαρή ευρωχουντική κυβέρνηση από την άλλη. 
Να ξεκαθαρίσει το τοπίο διότι ο εγκέφαλος μας έχει μπλοκάρει με όσα ακούμε και όσα βλέπουμε να παίζονται για μας χωρίς εμάς. 

Εφόσον ο μέσος όρος των μελών του κόμματος του Σύριζα είναι ηλικίας 50 χρονών με μισθό 2,000 ευρώ τον μήνα (σύμφωνα με την επιτροπή Σχεδιασμού της Κουμουνδούρου) που δεν βλέπουν τηλεόραση γενικά, αλλά συμμετέχουν σε όλα τα πάνελ, το πράγμα ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά. 

Οι βολεμένοι της ζωής που θέλουν να αλλάξουν προς το καλύτερο την ζωή των Ελλήνων, δεν είναι τίποτε άλλο από βολεμένοι όλων των εποχών που απλά θέλουν μερτικό στην εξουσία για άλλη μια φορά. 
Δώστε τους τα κλειδιά να μπούνε στο κάστρο και αυτοί έτσι ώστε να αφήσουν αφύλακτη την τάφρο που μας χωρίζει με τους καπηλευτές των ζωών μας. 

Δεν γίνεται, ρε παιδιά, να είναι στην ίδια πλευρά της μάχης αυτοί που βάλλονται από τον εχθρό με αυτούς που πληρώνονται από τον εχθρό. 

Δώστε τους ώθηση να πάνε εκεί που ανήκουν. Ή θα τους πετάξουν από τις πολεμίστρες ή θα τους βάλουν δίπλα στους σακατεμένους μάχιμους Έλληνες να πάρουν έστω και για την επιβίωσή τους θέση επίθεσης. 

Δεν θα αντέξει για ακόμα πολύ η άναρχη άμυνα που ασυνείδητα κρατάει ο καθένας ή ωθούμενος από τα τελικά ψήγματα αξιοπρέπειας. Δεν σώζεται πια ο λαός ούτε με το να κατέβει στο δρόμο, ούτε με το να κάνει καταλήψεις, ούτε με το να ωρύεται σε δημοσιογραφικά πάνελ όποτε αυτά θέλουν να έχουν και λίγο σασπένς για να ανεβάσουν τον ρυθμό της κάθε δημοσιογραφικής εκπομπής. 

Αυτά τα συστήματα επίθεσης είναι σχεδιασμένα, μελετημένα και βαλμένα σε λειτουργία από το ίδιο το σύστημα. Είναι όπλα που δίνουν στον λαό αλλά έχουν μπλοκάρει το σύστημα πυροδότησης που θα τα κάνουν επικίνδυνα για τον κατασκευαστή και προμηθευτή. 

Εν ολίγοις είναι οι βόμβες που φαίνεται ότι θα ρίξουν το σύστημα και θα δώσουν λύση στα προβλήματά σου αλλά έχει αφαιρεθεί ο πυροκροτητής. Φωνάζεις, απειλείς, διεκδικείς γιατί σου έχουν δώσει άσφαιρα. Γι αυτό τους βλέπεις να κάθονται στο 1 μέτρο απέναντί σου και να το παίζουν μάγκες χασκογελώντας. Ξέρουν ότι και την περόνη ασφαλείας να τραβήξεις το αποτέλεσμα θα είναι για άλλη μια φορά να μείνεις με την επανάσταση στο χέρι. 

Βάλτο καλά στο κεφάλι σου ότι όταν ξεκίνησε αυτός ο πόλεμος για το ποια θέση θα πάρει το κάθε κόμμα και το κάθε κομματίδιο στην εισβολή που έγινε ήταν σχεδιασμένο από τους επιτελάρχες. 

Δεν έγινε τίποτε τυχαία, δεν ειπώθηκε τίποτε που να μην είχε δοκιμαστεί στα κέντρα εξουσίας και δεν δόθηκε κανένα όπλο στον άμαχο πληθυσμό που να μην είχε δικλείδες ασφαλείας. 

Και δεν είναι μόνο τα όπλα, δες και τους επιτελείς που σε οδηγούν στην στημένη μάχη της “σωτηρίας”. Από τους αρχηγούς μέχρι τους λοχίες. Σου φαίνονται αυτά τα μούτρα, διαθέτοντας αυτά τα μυαλά, ότι είναι ικανά να κάνουν τίποτε άλλο από το να εκτελούν σκύβοντας, εντολές - διαταγές; 
Ψάξε λοιπόν να βρεις ποιοι είναι αυτοί που δίνουν διαταγές. 
Επειδή ακόμα υπάρχουν οι αισιόδοξοι και ρομαντικοί που δεν θέλουν να πιστέψουν ότι τους πούλησαν κανονικά οι σωτήρες τους, ας γίνει το γρηγορότερο δυνατόν η αλλαγή των αχυράνθρωπων στην διακυβέρνηση της χώρας, ας μπει το προτελευταίο σχέδιο των επιτελαρχών σε λειτουργία για να οδηγηθούμε επιτέλους, έστω και αποδεκατισμένοι, στη νέα πραγματικότητα η οποία για τους θεωρητικούς της ζωής είναι ακόμα αόρατη. 

Να μπουν στην δικιά σου θέση δηλαδή, που βλέπεις τον εχθρό, που αντιμετωπίζεις τις απώλειες σου και έχεις μείνει μόνος στο ταμπούρι χωρίς πολεμοφόδια.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]