Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποθρασύνονται οι λαθρο-εισβολείς σε ολόκληρη την Ευρώπη

Βέλγιο: «Οι Βέλγοι που δεν τους αρέσει η πολυπολιτισμικότητα θα πρέπει να μεταναστεύσουν!», λέει ο πρόεδρος της Αραβικής Λίγκας... 

Οι ντόπιοι που δεν μπορούν να προσαρμοστούν στην πολυπολιτισμική πραγματικότητα θα πρέπει να μεταναστεύσουν. 
Ποιος τα λέει αυτά; 
Τα λόγια αυτά είναι του ηγέτη της AEL (Arabic European League) της Αμβέρσας, Dyab Abou Jahjah, στο τελευταίο τεύχος του ολλανδικού περιοδικού ‘Society Quarterly’.

Οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί οι οποίοι δεν μπορούν να ζήσουν σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία μέσα στη δική τους χώρα, πρέπει να αποχωρήσουν, λέει ο Jahjah (φώτο). [Ο 42χρονος Jahjah γεννήθηκε στο Λίβανο, ήρθε στο Βέλγιο στην ηλικία των 19 ετών για μια "καλύτερη ζωή", σπούδασε σε καθολικό πανεπιστήμιο, δηλώνει σοσιαλιστής, "μοντέρνος μουσουλμάνος", ενώ όταν ήρθε στο Βέλγιο υποστήριξε ότι ήταν μέλος της Χεζμπολάχ, κάτι που αποδείχτηκε ψέμα].

«Όλα έχουν έρθει πάνω κάτω», ανταποκρίνεται ο Βέλγος ηθικός φιλόσοφος Etienne Vermeersch. Σύμφωνα με τον ίδιο, η αποστολή του Abou Jahjah είναι να περάσει το Ισλάμ στην Ευρώπη, αλλά λέει αντιφατικά πράγματα.



Οι μουσουλμάνοι με το πρόσχημα της θρησκευτικής ελευθερίας, προωθούν την δική τους ατζέντα και σύντομα θα έχουμε πολλά προβλήματα με αυτό, προβλέπει ο καθηγητής Ισλαμικών Σπουδών Urbain Vermeulen. Μέσα σε τζαμιά σε Ολλανδία και Βέλγιο κυκλοφορούν βιβλία που μιλάνε για τον «ιερό πόλεμο» (τζιχάντ), την κακοποίηση των γυναικών, τον λιθοβολισμό, το μίσος για τους ομοφυλόφιλους κλπ.


Η Κρατική Ασφάλεια γνωρίζει πολύ καλά αυτά που κηρύττονται στα τζαμιά, λέει ο επικεφαλής της Κρατικής Ασφάλειας της χώρας.



Σχόλιο ιστολογίου: Στην Ελλάδα, η λαθροκυβέρνηση του μνημονίου, με τον φερόμενο ως πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, έχοντας απωλέσει προ πολλού την επαφή με την πραγματικότητα και έχοντας παραδώσει τον χειρισμό των εθνικών συμφερόντων, την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία της χώρας, σε πολιτικούς ξένων χωρών και σε τραπεζίτες, αποφασίζει να χτίσει τζαμί στην Αθήνα, για να σωρεύσει νέο πλήθος προβλημάτων -στα ήδη υπάρχοντα- της χώρας. Μόνο που, τα επερχόμενα προβλήματα θα έχουν μία τρομακτική συγκρουσιακή διάσταση, η οποία δεν θα οφείλεται στους γηγενείς πολίτες της χώρας, αλλά στο ύφος, το ήθος και τον τρόπο λειτουργίας του ισλάμ και εκείνων που πιστεύουν ακράδαντα στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης, αν χρειαστεί και μέσω της... βίας. 
Οι ελληνόφωνοι απάτριδες κυβερνώντες την Ελλάδα, θεωρούν πως προφανώς μέχρι το συγκεκριμένο πρόβλημα να αποκτήσει την κρίσιμη μάζα κατά την οποία θα εκδηλωθεί με απίστευτη βία, οι ίδιοι δεν θα βρίσκονται στους θώκους της εξουσίας και ως εκ τούτου δεν έχουν κανένα θέμα ανησυχίας, για τους ίδιους... Μήπως, όπως θα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται πάρα πολύ σοβαρά πως θα βρίσκονται στο έλεος της Ελληνικής Δικαιοσύνης, έχοντας να αντιμετωπίσουν κατηγορίες που ξεκινούν με το "εσχάτη" και τελειώνουν με την "προδοσία";

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Οι κυνοβουλευτικοι διάλεξαν μετεριζι με το σκοτάδι και το χάος .
    Προσκυνούν το χρήμα και ΤΙΠΟΤΑ άλλο .
    Γνωστή η ...τύχη τους .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]