Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σίμωσε η ανάσταση του Ελληνισμού

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος 

Φουντώνουν οι φλόγες μα και οι προσδοκίες τής πανώριας και ευλογημένης Ελληνικής Φυλής ταυτόχρονα. Καιρός κάθαρσης και καθαγιασμού σήμανε σε ολάκερη τη χώρα. Για να γενούμε και πάλι πλέριο και μεστό ελληνικό κράτος, ασφαλές για όλες τις ελληνικές ψυχές και φρούριο Πίστης απόρθητο.

Ελλάς αυτοκρατόρισσα και κοσμοπλάστρα και πολιτισμού εργαστήρι μέγα. Παιδιά δικά σου εμείς, θα γκρεμίσουμε τώρα τούς υβριστές και τούς κλέφτες και τούς προδότες. Αυτούς που λέγουνε με ελληνική λαλιά μα με ψυχή και αίμα ξένο και με στόμα θράσους απύλωτο να πληρώσουνε τα φοροκλεπτικά χαράτσια των πεινούντων όσοι ακόμη δεν έχουν πεινάσει! Να σηκώσουν το βάρος όχι οι ανεύθυνοι ριψάσπιδες, αλλά οι μεροκαματιάρηδες που ματώνουν και ιδρώνουν να κρατηθούν όρθιοι!

Ω τής αναισχυντίας βέβηλο βήμα, να μάς ζητούνε να πληρώσουμε τα λογιστικά τεχνάσματα που στήσανε οι έμποροι των εθνών, αυτά που χρωστάνε οι λακέδες τους πολιτικάντηδες. Μάς ζητούν δηλαδή, μοιραίοι και βουβοί, να αποδεχτούμε το θάνατο το δικό μας, των Ελλήνων που αυτοκτονήσανε και δολοφονήθηκαν από μνημόνια και πολυπολιτισμό. Να δεχτούμε το θάνατο τού Έθνους μας!!! Και την ίδια στιγμή οι διεθνείς τοκογλύφοι λένε στους πολιτικούς τους υπαλλήλους να μην δώσουν από εδώ και εμπρός καμία νέα σύνταξη!!! Ζητούνε το αίμα ολάκερου τού ελληνικού λαού!!!

Ποιος να στηρίξει ποιον ρε αγύρτες; Ποιον δουλεύετε ντόπιοι και παγκόσμιοι νεοταξίτες; Αυτούς που ζητάτε να μείνουν άστεγοι. Αυτούς που λέτε πως το ψευτορωμέϊκο πρέπει να βρει καταλύματα για να τούς στεγάσει. Αυτούς που διαλύονται εργασίες και όνειρα. Στην Πατρίδα που προσφέρετε μέσω τής Τουρκίας στην Παγκοσμιοποίηση.  

Αλλά αυτοί οι πρώην ραγιάδες ξύπνησαν. Η Λαϊκή και Εθνικιστική Φρουρά Πιστών Ελλήνων κίνησε για να αναστήσει την Φυσική Ελλάδα. Είμαστε οι Πολεμιστές και οι Απόστολοι τού Ελληνισμού. Αποφασισμένοι να μην σας αφήσουμε να σηκώσετε στην Γη των Αγίων και των Ηρώων ξένους ναούς παλιών και νέων κατακτητών, εκεί που οι ένδοξοι πρόγονοί μας χύσανε το Αίμα τους για να τούς διώξουν. Κανένα Τζαμί και πουθενά στην Πατρίδα μας.

Τα δε εγκλήματα των βαρβάρων δεν παραγράφονται ποτέ. Το Δίκαιο τής Φυλής νικάει πάντα και τα προσκυνοχάρτια και τις ψευτοφιλίες και τις παγκοσμιοποιήσεις. Βαλθήκανε οι νεοκοτζαμπάσηδες μέσα στον καιρό τής θλίψης και τής απιστίας να δώσουνε άφεση τάχα αμαρτιών στο βρώμικο μαχαίρι τού Τούρκου. Αυτού που ζητάει μαζί με κάποιους Άραβες συνεργάτες του Τζαμί.

Και ήρθε ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών, ο νεοοθωμανιστής Νταβούτογλου στην Αθήνα, αφού πρώτα λέει ζήτησε να μην τιμωρούνται όσοι αρνιούνται τις Γενοκτονίες των Ελλήνων που κάμανε οι Τουρκομογγόλοι. Ζήτησε ο θρασύς άρπαγας ελληνικών εδαφών να προσαρμοστεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στην υποταγή των Ελλήνων σε ξένες εικασίες και «δικαιώματα» και στο κυνήγι των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά να μην απαγορεύει την ασέλγεια στο Ελληνικό Αίμα και την Ελληνική Συλλογική Μνήμη.

Η Τουρκία δίνει πλήρη πολιτική κάλυψη με τον τρόπο αυτό στους γραικύλους πολιτικάντηδες που μιλάνε για συνωστισμούς και για ανύπαρκτες τάχα ελληνικές πληγές. Δίνει πλήρη κάλυψη μαζί με τούς νενέκους σε κείνους που ανακαλύπτουν ψευδή εγκλήματα στους Απελευθερωτές τού Γένους μας, όπως τον Κολοκοτρώνη. Συναντιούνται στις αντιλήψεις με τον ψευτοπεριούσιο εμποράκο των εθνών. Ζητούν επιμόνως να μην τιμούμε τις Γενοκτονίες και γράφουν ψεύτικη ιστορία για να μολύνουν τις ψυχές τού λαού και των παιδιών μας.

Η Άγκυρα ονοματίζει τα νησιά τού Αιγαίου Μας, την Θράκη και την Κύπρο τουρκικά εδάφη. Ο Ερντογάν έφτασε να κάνει γεωγραφικούς ακροβατισμούς εντάσσοντας τη Θεσσαλονίκη μας, την οποία θέλει και ο Παγκοσμιοποιητής Τύραννος, στη Θράκη μας. Βλέπει ο Βάρβαρος τουρκική την πόλη τού Αγίου Δημητρίου μέσα στις γενικές βλέψεις του για τον ελληνικό βορρά.

Πολεμικά πλοία, πολεμικά αεροπλάνα, τουρκικές διοικήσεις στην Κύπρο, νεοταξικά αφεντικά στα περάσματα και τα πλούτη μας. Όμως στο βάθος ξεπροβάλλει το Μέγα Ποθούμενο. Η Αγιά Σοφιά μας βλέπει και μάς αναμένει. Ακούει τα αστραπόβροντα των καιρών και ξέρει πως σίμωσε η ώρα τού Ελληνισμού. Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς γύμνωσε το σπαθί του και ετοιμάζεται να τεθεί επικεφαλής τού Ελληνικού Στρατού.

Το Ελληνικό Γένος ακούει τον Ρώσο να λέει πως τα ρωσικά όπλα δεν θα αφήσουν τον Τούρκο να εισβάλλει στα ελληνικά νησιά. Η ηγεσία τού ρωσικού υπουργείου αμύνης αναφέρθηκε στα Ίμια, στα ρωσικά αποβατικά σκάφη Ζουμπρ που έχει ο Στρατός μας και στην αντιαεροπορική μας άμυνα. Οι επίδοξοι κατακτητές Ανατολής και Εσπερίας λοιπόν θα βρουν ό,τι τούς αξίζει.

Δεν μας τρομάζουν οι μπόρες. Γιατί η Ελλάς δεν θα μείνει πολλές ακόμη μέρες στα χέρια της ελληνόφωνης αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας και των γυρολόγων δοσατζήδων. Έναν λογαριασμό έχουμε να ξοφλήσουμε. Να οργώσουμε την Ελληνική Γη και να δρέψουμε τους καρπούς της. Και το όργωμα αυτό εκτείνεται από τις πόλεις και τα χωριά μας έως τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες.

Το είπε ο Θεός. Το επανέλαβαν οι Άγιοι Πατέρες μας. Το σαλπίζουν οι Ήρωες που φύγανε και πάντα εδώ είναι η ψυχή τους. Η Αυτοκρατορική, Ορθόδοξη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς έρχεται ορμητική μέσα από εκτυφλωτικό φως.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]