Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στη “Βουλή των άβουλων” το Nobel υποκρισίας

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης

Στη σκηνή της Ελληνικής “Βουλής τών άβουλων”, παίζεται αυτές τις μέρες με εξαιρετική επιτυχία το έργο τού Συστήματος, “ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ”.

• Η υπόθεση: Σε μία χώρα που έχει παραδώσει “άνευ όρων” τη διαχείριση τής Εθνικής της Οικονομίας (δηλαδή την ίδια την αιματοκερδισμένη Αυτοδιάθεσή της) σε τρίτους (τους “δανειστές” της που τα, αντίθετα με τα Ελληνικά λαϊκά, συμφέροντα τους εκφράζονται από την “Τρόϊκα”) γεγονός που το γνωρίζουν και το αναγνωρίζουν όλοι οι βουλευτές όλων των κομμάτων, πέφτει ως αντιπολιτευτική βόμβα η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ!

• Σύσσωμο το πολιτικό σύστημα, “τα δίνει όλα” επί σκηνής για να παίξει όσο γίνεται πειστικότερα τον αντιφατικό και άχαρο ρόλο του
προδομένου προδότη, που είναι ταυτόχρονα θύτης και θύμα, που είναι ταυτόχρονα βιαστής και βιαζόμενος, ελεύθερος και σκλάβος. Έτσι, έχουμε:

1. Την “Βουλή των άβουλων”, που κάνει πως αποφασίζει, ενώ αποφασίζει η Τρόϊκα και αυτή (η “Βουλή”) θέτει τη μεγάλη του κράτους σφραγίδα στις αποφάσεις της Τρόϊκα, νομιμοποιώντας τες σαν αποφάσεις του (εκπροσωπουμένου από τη “Βουλή”) λαού,

2. Την “Κυβέρνηση των ανδρεικέλων” που κάνει πως κυβερνά, εκτελώντας τους νόμους, δηλαδή τους όρους που υπαγορεύει η Τρόϊκα και ψηφίζει η “Βουλή”

3. Την “Αντιπολίτευση”, που κάνει πως αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση για να στεριώσει στη θέση της την κυβέρνηση για τους έξη επόμενους μήνες (και καθοριστικούς για την “πώληση σε τιμή ευκαιρίας”, της χώρας ολόκληρης, μαζί με τους κατοίκους της)!

• Δηλαδή, όλο το έργο “ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ”, το μόνο που παράγει είναι ένα παραπειστικό θέαμα λαϊκού αποπροσανατολισμού, που το μόνο σίγουρο που προσφέρει, είναι:

1. Στους πρωταγωνιστές (κόμματα και πολιτικό προσωπικό τους): την παράταση της παρουσίας τους στην πολιτική σκηνή και την (ως εκ τούτου) παράταση της μισθοδοσίας τους.

2. Στους (αφανείς αλλά πραγματικούς) ιδιοκτήτες της θεατρικής σκηνής (τους οικονομικούς επικυρίαρχους): την αδιάλειπτη και ανεμπόδιστη συνέχιση του “προγράμματος εξυγείανσης”, δηλαδή της προσχεδιασμένης λεηλασίας τού (εξαιρετικά μεγάλου) δημόσιου πλούτου της χώρας.

3. Στους θεατές (τον Ελληνικό λαό, όσο θα παραμένει καθηλωμένος στην καρέκλα του θεατή της εκτέλεσής του): την πλήρη εξαθλίωση τής υποτέλειάς του σε ξένες δυνάμεις που, συλήβδην, ονομάζονται “οι δανειστές”. Η εξαθλίωση αυτή, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοσχερή εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας από τους επικυρίαρχους…

Κυρίες και κύριοι, ΚΑΛΗ ΘΕΑΣΗ…
Και τη Δευτέρα, όλοι στις Εφορίες και τις Τράπεζες, για να πληρώσετε το εισιτήριο της παράστασης…
Μπορεί να είναι ακριβό, αλλά αξίζει τα λεφτά του…
Το κόμμα να είναι καλά!!!



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]