Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάγκαλος και Καρχιμάκης φαβορί για επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Πληροφοριών

Ο Καρχιμάκης μόλις απέδειξε περίτρανα σε όλους μας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εγκληματική οργάνωση: άλλο κλοπές, άλλο υποκλοπές. Να δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες, μέσα στις οποίες κρύβεται ο πασόκος.

Μην ψαρώνετε με την είδηση: Την ίδρυση Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Πληροφοριών έως το 2020, ως αντίβαρου απέναντι στην αμερικανική NSA, πρότεινε η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπος Δικαιοσύνης και Θεμελιωδών Δικαιωμάτων Βίβιαν Ρέντινγκ και ο Καρχιμάκης είναι το αντίπαλο δέος στον Πάγκαλο για την κατάληψη της θέσης του διοικητή.

Το ΠΑΣΟΚ ήταν απλώς ένας καλοδουλεμένος μηχανισμός αρπαγής της εξουσίας, λεηλασίας του δημοσίου πλούτου και εξυπηρετήσεων ημετέρων.  Δεν είναι πια και γι’ αυτό το συνδικαλιστικό τμήμα «κατέβηκε» στην Κουμουνδούρου. Πάντα όμως ήταν και είναι, ένα έξοχο φυτώριο στελεχών για επικεφαλής εγχώριων και διεθνών οργανισμών.

Ο Καρχιμάκης έμεινε στη Χαριλάου Τρικούπη. Αν είχε κάνει τη μετάβαση στον ΣΥΡΙΖΑ, θα βρισκόταν τουλάχιστον ένας βουλευτής να πει ότι έγγραφα της ΕΥΠ, υπάρχουν σε κάθε σπίτι, συνήθως κολλημένα στο ψυγείο μαζί με τους απλήρωτους λογαριασμούς.

Ποιος θα τον υπερασπιστεί τώρα; Κάθε στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη που σέβεται τον εαυτό του έχει τουλάχιστον ένα κακούργημα στην πλάτη.

Το νέο ΠΑΚ θα αναγεννηθεί στον Κορυδαλλό. Με αρχηγό επιτέλους τον Άκη, θα κερδίσει τον Δήμο και θα τραβήξει προς τη δόξα ξανά.

Στο σήμα, οι ακτίνες του πράσινου ήλιου, θα αντικατασταθούν από κάγκελα, έμπρακτο δείγμα συμπαράστασης προς τους αδίκως διωχθέντες.

Πάντα μέσα στην επικαιρότητα ο ΣΥΡΙΖΑ  λέει όχι στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, προκειμένου να μη χάνουν οι σύντροφοι τη Λειτουργία. Αγέρωχοι…

Ο Τατσόπουλος δεν πέτυχε τον σαματά που ήθελε με το κράξιμο του Γλέζου. Παράτησε λοιπόν τον Αστερίξ και μελετά σε βάθος «Λούκυ Λουκ» κι άλλους αμερικάνους ήρωες.
Ας παραδειγματιστούν στο ΥΠΟΙΚ, που δεν βάζουν μυαλό: πάλι επιστρατεύουν «Ράμπο» για τα έσοδα, ενώ οι «Ρόκυ» δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ.

Επόμενο ήταν να αποκτήσει ψυχολογικά η δασκάλα, μετά από τόσο κράξιμο στο διαδίκτυο για την αμφίεση της. Είναι βέβαιο ότι τώρα θα βρεθούν έτοιμοι πολλοί να της συμπαρασταθούν…

Μ.Ο.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δυστυχώς επιτρέψαμε σε όλο αυτό τον συρφετό να υπάρχει....και να κυβερνά.....
    Άντε τώρα να δούμε πως θα τα μαζέψουμε......
    Υπάρχει ακόμη ο ελάχιστος χρόνος, αν ξεσηκωθούμε πλέον όλοι μαζί ενωμένοι και ομονοούντες.
    Μπορούμε αν πραγματικά το θέλουμε....ΜΠΟΡΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]