Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο θίασος που μας ξεπούλησε και οι δολοφονίες

Να απαλλαγούμε από τους «σωτήρες»

Γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου 

Δεν μπορεί κανείς να μου βγάλει από το μυαλό ότι η εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο νεαρών υποστηρικτών της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής είναι μέρος ενός υπόγειου «εμφύλιου πολέμου» που οφείλεται αποκλειστικά στο Μνημόνιο, στη φτώχεια και τη μιζέρια που οδήγησαν τον ελληνικό λαό οι πολιτικοί ταγοί του τόπου.

Ας προσευχηθούμε μόνο να μην εκδηλωθεί ανοικτά αυτός ο εμφύλιος, ιδιαίτερα σε μια κοινωνία που βράζει από δίκαιη αγανάκτηση για το μεγάλο κακό που τη βρήκε από τις 10 Μαΐου του 2010, όταν η τότε κυβέρνηση του «Τσιγγάνου* της ελληνικής πολιτικής», Γιώργου Παπανδρέου οδήγησε την Ελλάδα στον σκληρό μηχανισμό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος -καθ’ ομολογίαν του- της ΧΑ ήταν μια βίαιη και άκρως προκλητική ενέργεια από μια οργάνωση η οποία αποδεικνύεται ότι λειτουργεί με τους άγραφους νόμους της σικελιανής μαφίας. Πέραν της κτηνώδους ιδεολογίας τους, τα ηγετικά της στελέχη συμμετείχαν και σε εγκληματικές πράξεις.

Η βία φέρνει αντιβία, αλληλοκατηγορούνταν ο Μακάριος και ο Γρίβας από το 1971 έως που προκάλεσαν την καταστροφή της Κύπρου. Και η αλήθεια είναι ότι όταν χτυπάς, πρέπει να περιμένεις να σε χτυπήσουν. Δύο νέα παιδιά χάθηκαν παρασυρμένα από τον Μιχαλολιάκο και τους υποτακτικούς του, οι οποίοι δεν δίνουν ούτε ένα γρόσι για τις ανθρώπινες ζωές. Θύματα αναζητούσαν για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους, και οι αδίστακτοι εκτελεστές, ρίχνοντας νερό στον μύλο τους, τα πρόσφεραν…

Η Ελλάδα πρέπει να απαγκιστρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από τον ζυγό που επέβαλαν οι λεγόμενοι «διασώστες» μας. Και πρέπει να τερματιστεί πάραυτα αυτός ο θίασος που εμφανίζεται ανά τρίμηνο επί σκηνής, για να μας θυμίζει ότι στις 10 Μαΐου έβαλαν υποθήκη, πούλησαν εμάς και άλλες δυο γενιές στους δανειστές…

* Ο χαρακτηρισμός οφείλεται στο αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι από την ημέρα της εξαναγκαστικής του παραίτησης από την πρωθυπουργία, τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας βρίσκεται εκτός Ελλάδος, διότι η χώρα «δεν τον χωρά άλλο», αναζητώντας στα ξένα τον… επιούσιον, ο οποίος βγαίνει με την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο διέλυσε την πατρίδα…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Κύριε Μιχάλη Ιγναντίου λόγο της απέλπιδος προσπάθειάς να διαβάλλεται την σκέψη μας κατά το δικό σας δοκούν , σας οφείλω σε όσους από εσάς μας δηλώνεται δημοσιογράφοι αλλά ξεχάσατε να δημοσιογραφείτε ΛΕΥΤΕΡΑ και αντικειμενικά , θέτοντάς μας όμως τον μανδύα του "ανεξάρτητου δημοσιογράφου" κάθε φορά.

    Θα σταθώ σε εκφράσεις που χρησιμοποιήσατε για να αποκαλύψω τον πραγματικό σας χαρακτήρα και αυτό που διακαώς ευελπιστείτε να γίνει :

    " Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος -καθ’ ομολογίαν του είναι μέλος της ΧΑ "
    &
    " Πέραν της κτηνώδους ιδεολογίας τους, τα ηγετικά της στελέχη συμμετείχαν και σε εγκληματικές πράξεις. "

    Διερωτώμαι τι είναι αυτό που συνετέλεσε στο να απαγγείλετε την δικαστική σας ετυμηγορία ότι η Χ.Α. επεδίωξε με σκοπό και δόλο την δολοφονία του Παύλου Φύσσα ;

    Ποία είναι τα πραγματικά σας κίνητρα, σπεύδοντας να προλάβετε δικαστικές αποφάσεις ωσάν κάποιος να σας διόρισε τον επιβλέπων και αποφασίζοντα της ετυμηγορίας ;


    Εάν έχετε αποδείξεις περί αυτού , έχετε κληθεί από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να καταθέσετε ή απλώς αυτοχαρακτηρίζεστε ως ένας δηλωμένος φανφαρόνος με την υποτιθέμενη κορόνα του ανεξάρτητου δημοσιογράφου ;
    Πάντως εάν έχετε σκοπό να δηλώσετε ως απλός φανφαρόνος είναι δικαίωμά σας << στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις >> αλλά όχι να προστρέξεις να δυναμιτίσεις όπως πλέον συνηθίζεται μια κατάσταση η οποία εκ της πραγματικότητας δεν η καλύτερη .

    Μήπως όμως δράττεται της ευκαιρίας να δρομολογήσετε αυτό που σας έχουν σιγοψιθυρίσει στο αυτί για το ποιο θα είναι το Δικαστικό αποτέλεσμα ; ( αυτό ενέχει σκέψη )

    Όχι κ. Μιχάλη Ιγναντίου νοερά πλέον σας έχει αφαιρέσει ο αγνός Έλληνας πολίτης το δικαίωμα να κρύβεστε πίσω από τις κορόνες της κατά άλλα μάχιμης και ανεξάρτητης δημοσιογραφίας, γιατί πλην εμμέσως σαφώς αποκαλύπτεστε στα μάτια του σκεπτόμενου πολίτη .
    Δε περισσότερο γίνετε αντιληπτό ότι διακαώς ευελπιστείτε στην ύπαρξη ενός Εμφυλίου πολέμου, στοχοποιώντας νε μεν την Χ.Α. αλλά αποφεύγοντας επιτηδευμένα να υποδείξετε την κομματική ταυτότητα των δολοφόνων των δύο νέων που εκτελέστηκαν και του τρίτου που χαροπαλεύει .

    Κατά την δικογραφία οφείλεις να δηλώσεις εάν είσαι Χριστιανός ή όχι και όχι να ερωτηθείς εάν είσαι μέλος του Κ.Κ.Ε , Ν.Δ. , ΠΑΣΟΚ . ΣΥΡΙΖΑ , ΔΗΜΑΡ , Χ.Α. και λοιπών κομμάτων αποκομμάτων .
    Μήπως διερωτώμαι και δράττω την ευκαιρία να ρωτήσω εσάς, πρέπει να στοχοποιηθεί και το ΛΕΥΤΕΡΟ δικαίωμά του να είναι Χριστιανός ; ( ίσως να βόλευε κομματικά την παράταξη στην οποία ανήκετε σύμφωνα πάντα με το έργο το οποίο μας προβάλουν διστακτικά νε μεν αλλά .... με περίσσια προκλητικότητα ) .

    Όχι κ. Μιχάλη Ιγναντίου δεν δράττομαι καμία ευκαιρία να υπερασπιστώ κανένα κόμμα , ούτε το δικαίωμα της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, γιατί αυτό το διέβαλε με δηλώσεις του ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στην λανθάνουσα γλώσσα του κατά την Πρεντετερική του φιλαλήθη αποκάλυψη .

    Μα .... τράβηξε μακριά αυτήν η κολόνια της ανεξάρτητης και μάχιμης δημοσιογραφίας ( πάντα φυσικά κάτω από την ποδιά και τις επιταγές του κάθε κόμματος είτε του ψευτοσυνταγματικού τόξου ή όχι )

    Μας κουράσατε , μας αηδιάσατε υποστηρίζοντας κόμματα που μετράνε πάνω από 5500 χιλιάδες ανθρωποθυσίες Ελλήνων στον βωμό του συνταγματικού σας τόξου που εάν ενθυμίστε και εσείς είχατε υποστηρίξει την Εθνοσωτήρια λύση τους .

    Να γνωρίζετε όμως κ. Μιχάλη Ιγναντίου ότι τα ελικόπτερα δεν φτάνουν μήτε για τους πολιτικούς, διερωτώμαι και πάλι μήπως μπορείτε να αντιληφθείτε - σκεφτείτε για τα παπαγαλάκια τους ;

    Είναι καιρός πιστεύω να πλεύσετε με την πραγματικότητα και όχι πια με την κατά το δοκούν σας αλήθεια .

    ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ιγναντιου ο έγκριτος .....
    Ουρτ !! Κοπροσκυλα μας καταστρεψατε αλήτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "..Δύο νέα παιδιά χάθηκαν παρασυρμένα από τον Μιχαλολιάκο και τους υποτακτικούς του,.."
    Τα παρέσυρε με τ΄ αυτοκίνητο? ή τα σπρώξανε μπροστά του "..οι λεγόμενοι «διασώστες» μας.."

    "..Η Ελλάδα (όπως και η Κύπρος) πρέπει να απαγκιστρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από τον ζυγό .." του ΔΝΤ, και να απαλαγή από τους (ιδιοκτήτες της αποικίας, όπως κι Νότια Αφρική)) ιδιώτες μετόχους ιδιωκτήτες της Τράπεζας της Ελλάδας, αλλά όχι όμως και να αγκιστρωθεί στη ενεργειακή "ανταλκίδειο" (http://www.politikanet.gr/2013/02/blog-post_9678.html) συμμαχεία με το Ισραήλ υπό την ομπρέλα των χΗΠΑτζίδων.

    Όταν κάτω απ΄αυτό το πρίσμα του διαίρει και βασίλευαι, μέσα σε μια κοινωνία ανύπαρκτου δικαίου, αντί για πολιτική παιδεία προβάλεται η μνησηκακία, οι πίσω από τους "διασώστες" τρίβουν από χαρά τα χέρια τους προσβλέπωντας σε υπεραξίες αεριοδολαρίων.




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]