Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ετοιμάζουν άλλη κυβέρνηση, με άλλο πρωθυπουργό

Η Ντόρα καλεί Κουβέλη, διώχνει Σαμαρά!
Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην βιτρίνα του πολιτικού προσωπικού...

Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,
Ακούγονται πολλές διαδώσεις για αλλαγή πρωθυπουργού.
Ήρθε και η δήλωση της κ. Ντόρας που καλεί «αρχηγικά» τον κ. Κουβέλη.
Μήπως επίκειται η «εκδίκηση» της κ. Ντόρας;
Και αν ναι, δεν νομίζετε ότι αυτό με την ίδια πολτική θα σημαίνει ότι «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς;»
Ή, δεδομένης της αυθεντικά νεοφιλελεύθερης κ. Ντόρας, αυτό δεν θα σημαίνει «μεταξύ δύο κακών το μη χείρον, βέλτιστο; Που όμως το μη χείρον είναι και αυτό Νεοταξικά κακό;

Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι σε πολλά η κ. Ντόρα δεν διαφέρει και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό από τον κ. Σαμαρά.
Ως λένε στο εξωτερικό δεν είναι φανερά τόσον «υπάκουη» όσον ο κ. Σαμαράς.
Και στο εσωτερικό δεν είναι η κ. Ντόρα τόσον «μάγκας» όσον ο κ. Σαμαράς.

Όσον επίσης παραμένει ο κ. Σαμαράς, πιθανή συνεργασία στο μέλλον της ΝΔ με τον Αλέξη Τσίπρα (επίτηδες δεν γράφεται ΣΥΡΙΖΑ) είναι μάλλον αδύνατη. Γιατί ο κ. Σαμαράς όποτε θα βλέπει τον κ. Τσίπρα δεν θα μπορεί να συγκρατεί τα γέλια του.

Επίσης συνεγασία ΝΔ με τον Αλέξη αποκλείεται με Βενιζέλο παρόντα. Συνεπώς επίκειται και απομακρυνση κ. Βενιζέλου προ της έλευσης κ. Τσίπρα!!!! Ίσως και για άλλους λόγους (υποβρύχια).

Μήπως όμως θα πρέπει να ερευνηθούν, από αυτούς που αγαπούν τον Ελληνισμό και άλλες πατριωτικές επιλογές, όχι νεοταξικά νεοφιλελεύθερες αλλά ίσως του κοινωνικού φιλευθερισμού, για να αποφευχθούν τα τραγικά αδιέξοδα όπου σίγουρα οδηγεί ο κ. Σαμαράς και θα οδηγήσει και η κ. Ντόρα;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Η κυρα - Ντόρα μπορεί να μην είναι τόσο "μάγκας" είναι όμως πολύ πιο "πονηρή" από τον κ. Σαμαρά. Και σίγουρα κουβαλάει μεγάλη πολιτική προίκα. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στα υψηλά κλιμάκια είναι ξάδερφος, κουμπάρος, γαμπρός, αδερφός, γιός, ανηψιός, Μητσοτάκη ή Μπακογιάννη - άσε που έχει και εξ' αγχιστείας άλλους τόσους.
    Αν μας κάτσικωθεί αυτή, δε θα ξεκαθαρίσουμε ούτε σε 10.000 χρόνια από βδέλλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]