Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όποιος θέλει έξοδο από το ευρώ, δεν είναι αφελής να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ

Το μήνυμα αυτό το εξέπεμψε στην ουσία ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας σε ομιλία του στο πανεπιστήμιο του Όστιν του Τέξας όπου βρίσκεται.

Συγκεκριμένα, είπε χαρακτηριστικά:
«Σήμερα, η Ευρωζώνη υπάρχει. Έχουμε μια οικονομική ένωση και ένα κοινό νόμισμα. Και οι άμεσες εναλλακτικές είναι χειρότερες. Μια έξοδος δεν θα ωφελήσει κανέναν. Αντίθετα, θα πυροδοτήσει σοβαρά νέα προβλήματα - διαχείριση ενός ασταθούς νέου νομίσματος, φαινόμενα bank run, πληθωρισμός, φυγή κεφαλαίων και ανθρώπων. Για το λόγο αυτό και μόνο, η Ελλάδα δεν θα πρέπει και δεν θα το κάνει, δεν θα εξέλθει εθελοντικά από την Ευρωζώνη».
Το χειρότερο στα πιο πάνω λόγια του κ. Τσίπρα, δεν είναι μόνο το ότι απέδειξε πλήρη υποταγή στα μνημόνια και στην παγκοσμιοποίηση, αποκλείοντας την έξοδο της Ελλάδας από το γερμανοκρατούμενο ευρώ, αλλά επιχειρηματολόγησε και από πάνω καταστροφολογώντας και τρομοκρατώντας τους Έλληνες για την περίπτωση της επιστροφής στο Εθνικό μας Νόμισμα.

Μετά από αυτό, όποιος επιθυμεί ή βλέπει ορθή την έξοδο από το ευρώ, εννοείται ότι δεν είναι αφελής να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μα συγγνώμη, ο κος Αλέξης έχει πη το καθοριστικώτερο και τρισμέγιστης επίπτωσης: "δεν είναι επιλήψιμο ο αριστερός να είναι πλούσιος"...
    Και η υπεραξία Αλέξη μας;
    Αχ ρε Αντώνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αριστεροι οπότε ανοίγουν τον στόμα , λένε πεντακάθαρα πως θα ξεφτιλισουν τους παλαιούς ιθαγενείς και τις αξίες τους και πως θα προσέξουν τα βαρβαρα Καθηκια .
    Αλλα ο κύβος ερρίφθη .
    Οτι και να ψηφίσει ο οχλος , αριστεροι θα μουλωσουν τα ερείπια των άλλων τσοκλαναραδων .
    Ετοίμασαν και τον ρατσιστικό νομό και αν τολμήσει κανένας ας πει οτι οι κάνιβαλοι που κουβαλησαν ειναι υπανθρωποι και ενα έχουν στο μυαλο τους . Πως θα βιασουν και σφαξουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]