Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σαν παραμύθι...

Σαν παραμύθι θά 'τανε να ξυπνάγαμε αύριο το πρωί και να ακούγαμε στις ειδήσεις ότι στήθηκαν τα Ειδικά Δικαστήρια για όσους κυβέρνησαν τα τέσσερα τελευταία χρόνια, αλλά και για όσους κυβερνώντας πιό πριν, έφτασαν την χώρα στην χρεοκοπία.

Σαν παραμύθι θά 'τανε να βρίσκονταν σήμερα το βράδυ και μερικοί βουλευτές της συμπολίτευσης, με έναν κάποιον "ανδρισμό", να εκτελέσουν τα πραγματικά τους καθήκοντα ως αντιπρόσωποι του λαού, και να "εκτελέσουν" την ελεεινή κυβέρνηση της "νέας Κατοχής".

Σαν παραμύθι θά 'τανε να ξυπνάγαμε και να βλέπαμε τα τηλεοπτικά κανάλια, αυτά τα άντρα της συνωμοσίας, της ψευτιάς, της προδοσίας, κλειστά, έρημα και τις πόρτες τους λουκεταρισμένες με χειροπέδες.

Και προπαντός...
Σαν παραμύθι θά 'τανε αν σήμερα το βράδυ μαζεύονταν ένα, δύο εκατομμύρια πολίτες έξω απ' την Βουλή ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, και εκπαραθύρωση της κυβέρνησης των δωσιλόγων!

Αν μόνον αυτό το τελευταίο δεν έμενε παραμύθι...
Όλα τ' άλλα θά 'τανε ΑΛΗΘΙΝΑ...



Πηγή Ουδέν Σχόλιον

Το μοντάζ είναι από το "Γρέκι"

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]