Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Μέρκελ «τελείωσε» τον Σαμαρά

H Δωροθέα κρεβάτωσε τον Αντώνη και τον… ξαπόστειλε!
Μπαίνουμε σε περίοδο πολιτικών ανατροπών και εξελίξεων ή ο Σαμαράς πήρε το μήνυμα της Μέρκελ και θα ζητήσει και πάλι συγχώρεση για τις... "αμαρτίες" του;

Συνέντευξη για γέλια και για δάκρια και με σεξιστικά υπονοούμενα από την πλευρά της Άγκελας Μέρκελ για τον Αντώνη Σαμαρά! Μετά από αυτό, ίσως όλοι θα πρέπει να καταλάβουμε πως η Γερμανοί μας θέλουν στο… κρεβάτι τους και -φυσικά- όχι για να κοιμηθούν απλά μαζί μας…!

Η γερμανίδα καγκελάριος στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον Έλληνα πρωθυπουργό, είπε μερικά καλά λόγια, τον χτύπησε φιλικά στην πλάτη, αλλά επί της ουσίας μηδέν!
Δεν πετύχαμε τίποτα το ουσιαστικό ως χώρα από τη συνάντηση αυτή.
Η Μέρκελ παραπέμπει το ζήτημα του χρέους μετά τον Ιούνιο, επιμένει στα προαπαιτούμενα και καλύπτει πλήρως την τρόικα.
Δυστυχώς αποτύχαμε!
Τα παρηγορητικά λόγια του Σαμαρά -στον εαυτό του- και το χτύπημα της Μέρκελ στην πλάτη σε συνδυασμό με δυο καλές κουβέντες (για το πλεόνασμα κ.λ.π.) δεν μας δίνουν καμιά ελπίδα για να ξεφύγουμε από τα τραγικά αδιέξοδα μας...

Όμως, όλοι ξαφνιάστηκαν όταν στην «ροή» του λόγου της, η Άγκελα Μέρκελ μίλησε με υπονοούμενα για… μισοάδειο κρεβάτι! Και δεν ήταν φραστικό λάθος (αφού συνέβη δύο φορές) και εξαιτίας αυτής της φράσης τα έχασε και η μεταφράστρια! Εκεί που περίμενε να ακούσει ποτήρι, άκουγε κρεβάτι! Δυο φορές η Μέρκελ «κρεβάτωσε» την μεταφράστρια ή εκδήλωνε την επιθυμία της να «κρεβατώσει» την Ελλάδα.
"Προτιμώ να βλέπω το... κρεβάτι , μισογεμάτο!", είπε δύο φορές η Καγκελάριος, κάνοντας την μεταφράστρια και τον Σαμαρά να ιδρώσουν…, ενώ οι υπόλοιποι μείναμε με την αίσθηση πως ο Σαμαράς πετάχτηκε από την Μέρκελ σαν χρησιμοποιημένο... προφυλακτικό!

Στο τέλος της… συνέντευξης – παρωδία, η Μέρκελ κάνοντας μορφασμούς, έκλεισε άρον άρον την συνέντευξη και αφήνοντας άγαλμα τον Αντώνη Σαμαρά πέρασε πίσω από την πλάτη του ενώ ο πρωθυπουργός της Ελλάδας έμεινε άφωνος, κρατώντας το μικρόφωνο.
Η γερμανίδα «ομόλογός» του, του έδειξε, πως, η συνέντευξη είχε τελειώσει!
Κι εκείνος, αναγκαστικά, την ακολούθησε.
Η διάθεση της Μέρκελ να κλείσει όπως-όπως αυτή τη συνέντευξη Τύπου, είχε διαφανεί από νωρίς, με τα κοφτά βλέμματα που του έριχνε, αλλά και με τους μορφασμούς της...
Προφανώς ο Αντώνης Σαμαράς έχει «τελειώσει» για την Μέρκελ…
Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για πολιτικές εξελίξεις στην χώρα;


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τι ετοιμασίες να κάνουμε ;
    Ειναι ολα καλα προσχεδιασμενα .
    Μέχρι τελευταία ρανις τους αίματος μας , ολα τα έχουν σχεδιάσει εκτος απο ενα .
    Τον τρελοελληνα ......
    Τους σαμαραδες και άλλους τέτοιους τους έχουν για ....πρωινό λουκάνικο .
    Χραπ!! Και ...παει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]