Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παράξενη εμμονή γκρίζων υπαλλήλων

Η λέξη «Κατοχή», ως προσδιορισμός για την κατάσταση που βιώνουν οι Ελληνες, όχι μόνο δεν είναι υπερβολική, αλλά ίσως στο μέλλον να αποδειχτεί και επιεικής! 
Όπως έχει αποδείξει η Ιστορία, οι στρατοί που έχουν κατακτήσει μία χώρα έχουν συγκεκριμένες προτεραιότητες: να απομυζήσουν τους πόρους του τόπου, ούτως ώστε να διασφαλίζουν όλα όσα είναι απαραίτητα για τον επισιτισμό και τον εξοπλισμό των στρατιωτών, οι οποίοι εισέβαλαν στο εχθρικό έδαφος. 
Επιπλέον, μεριμνούν για το δίκτυο των μεταφορών τους και για την αποστολή των όποιων αποθεματικών των σκλαβωμένων «ιθαγενών» στη δική τους πατρίδα. 
Οι εισβολείς μπορεί να συμπεριφέρονται βάναυσα, εγκληματικά και να προβαίνουν σε ασύλληπτες ωμότητες αλλά σπάνια έχουν σαφές, προειλημμένο σχέδιο να εξοντώσουν τον ντόπιο πληθυσμό και να μην αφήσουν τίποτε όρθιο στο κατακτημένο έδαφος. Αυτό δεν το πράττουν διότι θα αποδεικνυόταν καταστροφικό και για τους ίδιους τους κατακτητές.

Στην ελληνική τραγωδία οι «γκαουλάιτερ» των δανειστών λειτουργούν λες και έχουν λάβει την εντολή να μετατρέψουν τάχιστα την Ελλάδα σε κρανίου τόπο και να εξολοθρεύσουν τον λαό μας - κάτι που παραπέμπει στην πικρή ανάμνηση των ναζιστικών θηριωδιών.

Ενώ γνωρίζουν ότι η ολοκληρωτική κατάρρευση των αντοχών και των ανοχών της κοινωνίας μας απέχει ελάχιστα, εκείνοι συνεχίζουν να υπερθεματίζουν σε παράλογα αιτήματα και κλιμάκωση της περιοριστικής πολιτικής. 
Όπως γράψαμε χαρακτηριστικά, «θέλουν αίμα από εφάπαξ, επικουρικές και στρατιωτικούς! Ζητούν απελευθέρωση και στις ομαδικές απολύσεις». Οι μαντατοφόροι των δανειστών μας δεν έχουν αφήσει λίθο επί λίθου στην οικονομία, στην υγεία και την πρόνοια και συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν τόσο τους πολίτες όσο και τη διεθνή κοινότητα, που παρακολουθεί με δέος τη μανιασμένη επίθεση που δέχεται η Ελλάδα.

Είναι εύλογη η απορία αν θέλουν -με εξαιρετικά εσφαλμένο τρόπο- απλά να καταληστεύσουν τον τόπο ή επιδιώκουν τον ολοκληρωτικό αφανισμό μας. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί τόσο πολύ, που οι απελπισμένοι σκέφτονται ότι καλύτερα είναι να αντιμετωπίζουμε ληστές παρά δολοφόνους...


Σχόλιο ιστολογίου: Από όλα τα παραπάνω προκύπτει μία απορία: Και πως αντιδρά το παρόν πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας, απέναντι σε μία ληστοσυμμορία, η οποία εργάζεται εξόφθαλμα προς την κατεύθυνση καταστροφής της Ελλάδας; Και αν δεν αντιδρά, πού οφείλεται αυτό; Οι πολιτικοί είναι θύματα εκβιασμού από τους γκρίζους υπαλλήλους των "εταίρων"; Οι πολιτικοί είναι ανίκανοι να παράξουν κάποιο πραγματικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, διαχειριζόμενοι τα υπάρχοντα αγαθά που σήμερα καταληστεύονται ή... αλλάζουν χέρια; Ή μήπως οι πολιτικοί είναι συνεργάτες των κατοχικών δυνάμεων και έχουν αναλάβει το "εκτελεστικό" έργο του αφανισμού της χώρας; Πάντως, αποκλείεται να είναι "καθαροί", να έχουν δικό τους σχέδιο εξόδου από την κρίση και να αντιστέκονται στον άτυπο πόλεμο ολοκλρωτικής καταστροφής που έχει εξαπολυθεί κατά της Ελλάδας... Οπότε, η λύση δεν πρόκειται να έρθει από το παρόν πολιτικό προσωπικό, αφού -επί της ουσίας- το κύριο πρόβλημα της Ελλάδας είναι η ύπαρξη και η διαιώνισή του, επί του συνόλου του...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Τους άλλους τους ντόπιους που απομυζούσαν τα πλούτη της Ελλάδος πουλώντας ψευτικα όνειρα στους εργαζόμενους μειράζοντας καραμέλες τι θα τους κάνουμε; Οι άτιμοι δεν είναι μονο απ΄έξω φερμένοι είναι και αναμεσά μας. Είναι γηγενείς και απληστοι. Ηταν και θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΙΕΣ...
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ...,
    ....ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΙΕΣ...
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ...
    ....ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]