Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κάλλιο αργά…

Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

Τις σκέψεις και εκτιμήσεις μου για τις διαδικασίες και τα αποτελέσματα της πρότασης μομφής του κ Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ τις φιλοξένησε το blog με τον τίτλο:

Στο τριήμερο που πέρασε ακούστηκαν «κενές μεγαλοστομίες» από «παλαιά-γνωστά» πρόσωπα και γνωστές, χιλιοειπωμένες κορώνες από «καινά» πρόσωπα της αγαστής κυανοπράσινης Συγκυβέρνησης…

Τα 153 ΟΧΙ από σήμερα, 11 Νοεμβρίου του Σωτηρίου «τροϊκανού» έτους 2013, κρατούν την Κυβέρνηση στον θώκο Εξουσίας αλλά θα ακολουθήσουν και άλλες απειλητικές διαδικασίες ξεκινώντας από τον προϋπολογισμό του 2014, τις συνεχείς απαιτήσεις της τρόικα, τις απολύσεις Υπαλλήλων από Δημόσιες Υπηρεσίες, την εισαγωγή νέων φόρων και απαιτήσεων και τον κίνδυνο που διατρέχει η πρώτη κατοικία που αγοράστηκε με δάνειο…

Δε νομίζω ότι στήθηκαν μπροστά στις τηλεοράσεις τους αυτή τη φορά πολλοί Έλληνες και διαπιστώθηκε ότι δεν συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Συντάγματος τα πλήθη που πολλοί περίμεναν.

Υπήρξε, όμως, η ΕΚΠΛΗΞΗ του «ΝΑΙ» της κ Τζάκρη…

Θα σταθώ σήμερα σε αυτό το «ΝΑΙ» της κ Τζάκρη, την οποία γνωρίζω αλλά ως Σαλονικιός δεν την ψηφίζω, και στην κεραυνοβόλο διαγραφή της από τον κ Βενιζέλο…

Διαβάζω το κείμενο της κ Τζάκρη που θήτευσε και ως Υφυπουργός εδώ στη Θεσσαλονίκη επί Κυβερνήσεως Παπανδρέου, και αναρωτιέμαι γιατί να ειπωθούν τώρα και όχι προ πολλού αυτές οι χαρακτηριστικά δυνατές, επίκαιρες, και ευθύβολες φράσεις όπως:
«Πλεόνασμα κοινωνικής αναλγησίας», «ανικανότητα», «έλλειμμα δημοκρατίας και σχεδίου εξόδου» που διατυπώνει καθώς αιτιολογεί την απόφασή της, ως «πράξη ευθύνης απέναντι στη χώρα και στους συμπολίτες μου που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους για να αντιμετωπίσω τα σοβαρά προβλήματα και όχι για να επικυρώνω τα e- mails των δανειστών».
Θα με ρωτήσουν φίλες και φίλοι που διαβάζουν το blog κ. Πιπερόπουλε «τώρα ξύπνησε η Βουλευτής Πέλλας και τα διαπίστωσε ΟΛΑ αυτά;»

Θα απαντήσω χωρίς περιστροφές, εμφαντικά:
«Κάλλιο αργά…»


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. ( Θα απαντήσω χωρίς περιστροφές, εμφαντικά:
    «Κάλλιο αργά…» )
    Θα προσθέσω..χωρίς περιστροφές, εμφαντικά:
    " Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες...."
    Ανδρέας Αέναος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως, πολύ τιμιότερη επιλογή από την "απουσία" άλλων κυρίων που "φορούν παντελόνια(;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν το μεγάλο βήμα για να μπει στα ψηφοδελτια του ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου και να με συμπαθάς, την απάντηση που έδωσα την έδωσα για να υποδείξω την επιφύλαξη που πρέπει να διαθέτουμε.
      Για σχεδόν 40 χρόνια συντελείται έγκλημα εναντίων μας, πολλές φορές με την ανοχή μας είτε την αδιαφορία μας είτε την ένοχη σιωπή μας.
      Όταν λοιπόν εμφανίζεται "ανανήψας" ή και "βλέπον το φώς το αληθινόν" , χωρίς να παριστάνω τον "εκδικητικό" και πρίν του προσφέρω την ανοχή μου, θέλω αποδείξεις.
      Και προκειμένου να γίνω πιό κατανοητός, θα προσθέσω ότι: όποιος μετανόησε και αν λέει αλήθεια, να πάει σπίτι του και να περιμένει την κρίση μας.
      - Εξ άλλου εμείς υποφέρουμε και πάθαμε, εμείς θα τους κρίνουμε.
      Ανδρέας Αέναος.

      Διαγραφή
    3. Σε καταλαβαίνω απόλυτα και πολύ σωστά αμφισβητείς και δε συγχωρείς αμαρτωλό παρελθόν. Θέλησα μόνο να τονίσω τη μικροψυχία και την κουτοπονηριά κάποιων "συγγραφέων" που φρόντισαν να "λείπουν", μια και βιοπορίζονταν πάντα από την πολιτική αλητεία και ζητούν υπαλληλική σχέση από όποιο κόμμα δέχεται τα σιχαμερά σάλια τους, αριστερόθεν προερχόμενα...

      Διαγραφή
  3. Έχουμε δρόμο κακο ακόμη μπροστα μας .
    Τα προβατοποιημενα μυαλα , ξέχασαν ολα τα ναι της πράσινης σκουλήκας και αμέσως να της δώσουν συγχαρητήρια .
    Η σκουλήκα όμως εγκαταλείψέ την μια εγκληματική οργάνωση και μάλλον θα παει στον άλλον σκουληκα τον λοβερδο που αντί να σαπιζει σε σκοτεινό κελί , τουλάχιστον , ετοίμασε καινούργιο μαντρι .
    Ελπίζω οι μελλοθανατοι , το συντομότερο να καταλάβουν οτι μας έβαλαν στην σειρά για το σφαγείο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα επιμείνω έως φορτικότητας, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πράσινα-μπλέ-κόκκινα είτε πουά σκουλήκια ( με αυτόν τον τρόπο "ταΐζουν" τις "ενοχές" μας και πριμοδοτούν την διαίρεσή μας.
      ΥΠΑΡΧΟΥΝ Αλλογενείς-Αλλοεθνείς-Επίορκοι-Δωσίλογοι Μισέλληνες, από την "μία".......
      ΚΑΙ...Από την "Άλλη" ;.... ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ; Εμείς;;;;;;;
      Ανδρέας Αέναος.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]