Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το υπουργείο Δικαιοσύνης «έθαψε» μήνυση κατά της τρόικα!

Με μία ερώτηση κόλαφο προς το υπουργείο Δικαιοσύνης και τον ίδιο τον υπουργό κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ανοίγει μία νέα διάσταση συνεργασίας μεταξύ της κυβέρνησης Σαμαρά και τρόικα, αφήνοντας σαφέστατες υπόνοιες για σοβαρότατη θεσμική παράλειψη του υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος φαίνεται να μην προώθησε –ως όφειλε- την μηνυτήριο αναφορά του κ. Κουίκ προς τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα, αφήνοντας πλήθος εύλογων ερωτημάτων.

Έτσι, Ενημέρωση για τη τύχη της μήνυσης που κατέθεσε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης εναντίον των επικεφαλής της Τρόικας, ώστε να αποσταλεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, ζητά με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Στις 15 Ιανουαρίου 2013 ο Τέρενς Κουίκ επισκέφθηκε τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντώνη Ρουπακιώτη και του είχε παραδώσει φάκελο με τη μήνυση του στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης εναντίον των επικεφαλής της Τρόικας.

Η παράδοση (η οποία πήρε και αριθμό Πρωτοκόλλου 174/15.01.2013) έγινε στον κ. Ρουπακιώτη, προκειμένου να μεριμνήσει εκείνος, βάσει των προβλεπομένων διαδικασιών, η μήνυση του Τέρενς Κουίκ να προωθηθεί στον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης μέσω της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Η μήνυση είχε συνταχθεί από τον Επιστημονικό Σύμβουλο του Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΛ Δικηγόρο Ευάγγελο Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι και Πολιτευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Β’ Αθήνας.

Αν και έχουν περάσει σχεδόν έντεκα μήνες, ο Τέρενς Κουίκ δεν είχε καμία απολύτως ενημέρωση για την τύχη της μήνυσης που κατέθεσε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Και ρωτά ο κ. Κουίκ τον υπουργό Δικαιοσύνης (της Ελλάδας), ζητώντας ταυτόχρονα να προωθηθεί άμεσα η μήνυσή του προκειμένου να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.:
«Ποια είναι η τύχη της μήνυσης που κατέθεσα στο Υπουργείο σας;
Για ποιο λόγο παρατηρείται αυτή η σιωπή των έντεκα μηνών;
Που έχει κολλήσει ο φάκελος και γιατί;»

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]