Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί ο Σαμαράς συνεχίζει να καλύπτει τον Παπανδρέου;

Μια χούφτα ηρωικοί εισαγγελείς, ξετυλίγουν βήμα – βήμα το σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας. Σε κάθε βήμα, αποκαλύπτεται και άλλη μια πτυχή της ολέθριας δράσης του Γιώργου Παπανδρέου. Ένας ολέθριος μηχανισμός για τον οποίον όσοι τολμούσαμε να μιλήσουμε, βαπτιζόμασταν περιθωριακοί και συνωμοσιολόγοι από τα καθεστωτικά ΜΜ”Ε”.

Απόλυτος συνεργός της συμμορίας Κλίντον – Σόρος, της συμμορίας που αιματοκύλισε τα Βαλκάνια και την Μεσόγειο για να δημιουργήσει κράτη – μαριονέτες, failed states, με εσωτερικό χάος και εκποίηση φυσικού πλούτου.

Ενορχηστρωτής της συμμορίας των κερδοσκόπων που θησαύρισαν από την μεθοδική διάλυση της χώρας. Από τις υποκλοπές, τις πυρκαγιές, τους αγωγούς έως τους τιτανικούς και τα CDS, κάθε βήμα προς τον όλεθρο είχε την γλίτσα της στενής ή ευρύτερης συμμορίας του. Κάθε νεκρός Έλληνας, γεννημένος ή αγέννητος, ήταν κάποια αργύρια στους λογαριασμούς των ρουμπίνηδων, των καλαμποκανθρώπων, των Γριβέων και των κονδυλοφόρων της διαπλοκής.

Μπορεί λοιπόν ο Πεπόνης να καρατομήθηκε. Υπάρχουν όμως δεκάδες, εκατοντάδες “πεπόνηδες” που θα πολεμήσουν μέχρις εσχάτων για να οδηγήσουν τον γενοκτόνο στο εδώλιο των εγκλημάτων του.
Αυτόν και κάθε έναν από τους συνεργούς του. Δεξιούς και αριστερούς. Τραπεζίτες και “ανακρίτριες”. Τους έχει καταγράψει όλους τους η ιστορία.

Όσο εσύ Αντώνη Σαμαρά τον καλύπτεις, περνάς από το στάδιο της “ανεπάρκειας” στην άμεση συνέργεια.

Απαιτείται τώρα υπερκομματική κυβέρνηση με ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό την εξόντωση κάθε μέλους των ενόχων του Ελληνικού ολοκαυτώματος.
Απαιτείται τώρα μία Νυρεμβέργη, αυτή που στην Ελλάδα δεν έγινε ποτέ, ώστε να εντοπιστούν και να λογοδοτήσουν ντόπιοι και ξένοι τοπαλοσμάνηδες όπως έπραξαν οι Ισραηλινοί.
Ειδάλλως, να είστε σίγουροι πως οι εμπνευστές της Ελληνικής γενοκτονίας θα λάβουν την λαϊκή δικαιοσύνη κατά τα πρότυπα των Αρμένιων αντιφασιστών αγωνιστών.
Δεν θα ξεφύγει ούτε ένας. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τις επόμενες γενιές.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Για να έχει ελπίδα να καλύψει αυτόν ο επόμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδεολογική και πολιτική ‘’καθαρότητα’’ …
    Ο Αλέξης ….Πάνος!..
    Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ στην πολιτική των ανίσκιωτων και των ανίδρωτων.
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Ζούμε στο αστερισμό της ενορχηστρωμένης επίθεσης ενάντια στο λαό μας και ενάντια στην εθνική μας υπόσταση. Ζούμε στον αστερισμό της ‘’αχαλίνωτης κενοδοξίας’’, των ..αφανών ‘’εταίρων’’ και μηδενικών ποσοστών, της κομματικής παρουσίας των ..αδρανούντων υλικών.
    Δηλαδή, στην εποχή που στην Ελλάδα, το διεθνές κατεστημένο, δημιούργησε εκείνες τις συνθήκες, ώστε να μπορεί εύκολα και τζάμπα, να αλλοτριώνει ανθρώπους, πολιτικούς και να απαλλοτριώνει εγγείους προσόδους.
    Έτσι ο Πάνος Καμμένος, ο κατά τύχη εκπρόσωπος της μικροφασιστικοακραίας δεξιάς, της άγνοιας, της αγραμματοσύνης, της πολιτικής παράνοιας, της προκλητικής και αναιδούς οικονομικής και βουλευτικής ασυλίας ,ο πάντα μέσα σε όλα τα παιχνίδια εξουσίας της δεξιάς επί είκοσι και πλέον χρόνια και πάντα ..ανεύθνος, και ο Αλέξης Τσίπρας της παρακινδυνευμένης ιδεολογίας, του τεκμαρτού ψηφοφόρου, κάθισαν λέει, σε ένα τραπέζι έχοντες αριστεροδεξιά τους τον Στρατούλη (;) και τον Τέρενς(;) και αποφάσισαν από κοινού και με κοινή πορεία προς το άγνωστο ή προς τον ιδεολογικό μηδενισμό, να μας ‘’σώσουν’’ από τον κίνδυνο.
    Και πρώτα θα αποφάσισαν, πώς να ανασηκώνονται πρωί και χάνουν τον ύπνο τους.
    Δηλαδή, ο Αλέξης και ο Πάνος φανερά, και ο Παναγιώταρος , ο Μίχος και ο Λαγός στα κρυφά , το ιδεολογικοπολιτικό …10% όλοι μαζί, αποφάσισαν να σώσουν όλους εμάς που τους φτύνουμε ανηλεώς, για τόσες και τόσες πολιτικές μεταλλάξεις και κομματικές μαλακίες, που λένε και κάνουν τα τελευταία χρόνια.
    Τους φτύνουμε αφού δεν αντιλαμβάνονται, ούτε ποιοι είναι , ούτε τι θέλουν, ούτε τι μπορούν να κάνουν.
    Δηλαδή, οι άνθρωποι που δεν ξέρουν, δεν μπορούν και το σπουδαιότερο δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα, επιθυμούν , υπόσχονται και ορκίζονται να μας σώσουν οι ..ΧΑΜΕΝΟΙ !!!
    Τι θα προσφέρουν, και τι μπορεί να σκεφτούν άνθρωποι που δεν έχουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ???
    Ποιος είναι ο Πάνος, ο θρυλικός ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ των τελευταίων 200 χρόνων της νεότερης πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας?
    Ποιος είναι ο Πάνος, που φοιτούσε στο ιδιωτικό γυμνάσιο και ‘’ταυτόχρονα’’ διάβαζε για τις εξετάσεις στο ανοικτό την ημέρα και κλειστό την νύχτα’’ Πανεπιστήμιο, ειδικών ..προσόντων’’ ???
    Ποιος είναι ο Πάνος, που ‘’ερωτεύθηκε’’ ο Σαρκοζί και τον τίμησε ως το μεγαλύτερο μυαλό , σε κιλά, στην ευρωπαϊκή ..μεγαλόνησο??
    Ποιος είναι ο Πάνος που ‘’έκλεισε’’ την Ελίντα Α.Ε και έσπασε όλα τα ρεκόρ..αναγνωρισιμότητας ως μάνατζερ της αποτυχίας ;
    Ποιος είναι ο Πάνος που δεν κατάλαβε πότε πήγε και πότε γύρισε από… φαντάρος σε μια εποχή που κυβερνούσε το Πασόκ ???
    Αλήθεια, που υπηρέτησε και με τι ειδικότητα???
    Ποιος είναι ο Τσίπρας με το Σύριζά του και τις συνιστώσες του καθολικού 3,5%, και ποιος είναι ο Πάνος της πολιτικής ΜΠΟΥΡΔΑΣ και ανοησίας?
    O Πάνος ο φτωχός ερμηνευτής της λογικής και λάτρης της μπουρδολογίας και του παραλογισμού, αποτελεί τη χειρότερη και πιο απαισιόδοξη πλευρά του μέλλοντος της πατρίδας μας. Ο Πάνος, ο πιο αφελής καπετάνιος σε καράβι της ..στεριάς, έχει χάσει από καιρό την επαφή με την πραγματικότητα και αεροβατεί, ψευδολογώντας, συκοφαντώντας και συλλέγοντας στο δρόμο του ‘’ασθενείς και οδοιπόρους ‘’ συγγενείς του πνεύματός του. Κάθε λίγο ανεβαίνει στη πλώρη του ξέμπαρκου σκαριού και οφθαλμοπορνεί στα πέλαγα της διαταραγμένης πολιτικής ηδονοθηρίας του.
    Είναι δυνατόν αυτά τα ‘’παιδία’’ να μας προκαλούν και να ..υπόσχονται την σωτηρία μας??
    ΥΓ.
    Πάνο..τους κι απάνω τους, επειδή εγώ σαν Πασόκος και μάλιστα μέλος της ‘’εγκληματικής οργάνωσης’’ και μάλιστα πολύ περήφανος για όσα έχω προσφέρει στην πατρίδα μας, σου ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ !!! ότι όπου συναντηθούμε καλό θα είναι να έχεις μαζί σου και πουκάμισο και ..σώβρακο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑΜΑΘΕ ….???
    Αν κρίνουμε από τα επανειλημμένα ορθογραφικά λάθη στα προσωπικά κείμενα του Πάνου, καταλήγουμε στο αδήριτο συμπέρασμα, ότι ο Πάνος είναι υπεράνω γραμμάτων, τόνων, γραμματικής και …παραπληροφορικής.
    Αρκεί που ‘’καταλαβαίνει’’(;) ο ίδιος τι εννοεί και τι θα ήθελε να μας πει.
    Πτυχιούχος, λέει ο Πάν(ω)ς, στην οικονομία, στην κοινωνιολογία, στην υποκρισία, στην ψευδολογία(συκοφαντία –Παπανδρέου), και στην..σπατάλη. Σκέτη καβουρομάνα, λένε οι γνωστοί του.
    Ο Πάνος Καμμένος είναι μια ιδιαίτερα ξεχωριστή περίπτωση πολιτικού. Αποτελεί δε πρωτόγνωρη περίπτωση πολιτικού αρχηγού. Γιος εύπορης οικογένειας με καταγωγή από το Γαλαξίδι, ο οποίος μπήκε στη πολιτική μόλις 23 ετών ως ...
    υποψήφιος βουλευτής της ΔΗ.ΑΝΑ στις εκλογές του Ιουνίου του1989.
    Τότε ήταν διαπρύσιος αντι -Μητσοτακικός κήρυκας αλλά η πρώτη πολιτική κωλοτούμπα ήρθε με ταχύτητα μεγαλύτερη του φωτός.
    Μπήκε στην πολιτική 23 ετών !!!
    Να βγάλουμε ..δύο για φαντάρος? 21 ετών….
    Τώρα, πότε πήγε στο εξωτερικό, πόσα πτυχία του δώσανε και τι έμαθε?? Αυτό μόνο ο ίδιος το ξέρει αφού ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ τόσο καλά τα ..μικρό του μυστικό.
    Διότι αν κρίνουμε από αυτά που λέει, είναι σίγουρο ,πως μόνο Δευτέρα γυμνασίου και μάλιστα σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ, θα έπρεπε να έχει τελειώσει.
    Τι λέει ο άνθρωπος, κανείς δεν του το λέει? Η , μήπως θα πρέπει να ρωτήσουμε τον ΤΕΡΕΝΣ τι λέει?????
    Σε..ΙΕΚ να πήγαινε, περισσότερα από ΠΕΝΤΕ ! χρόνια θα χρειαζόντουσαν.
    Ίσως όμως, ερχόμενος στην Ελλάδα να συνέχισε τις σπουδές του ‘’δι αλληλογραφίας’’??
    Για να μη θεωρηθεί ότι προσπαθούμε να τον μειώσουμε, απλά στοιχεία μαζεύουμε για όλους τους αρχηγούς κομμάτων, να δούμε ποιος είναι ο πιο ..εγγράμματος που θα κερδίσει το βραβείο της ανοιχτής.. διακυβέρνησης??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή σου ‘’αχάριστε λαέ’’.
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος είπε ο Πάνος.
    Και δεν ντράπηκε ο πολιτικός ξευτίλας. Και το είπε δημόσια ο παπαρολόγος
    Πόση πολιτική αθλιότητα , πόση υποκρισία, πόσο εμπαιγμό, πόση πολιτική απάτη, κρύβουν τα λόγια ‘’ της εθνικής μοιρολογίστρας’’. Κατεβαίνει θορυβωδώς και τα τελευταία σκαλοπάτια της πολιτικής ανυποληψίας του, επαιτώντας ‘’πολιτική ελεημοσύνη’’!Βοηθήστε με τον πολιτικά ανάπηρο ιδεολογίας, να χορτάσω τα παιδάκια μου, θα μπορούσε να μας λέει;‘’Ξέρετε είμαι φτωχός και ταπεινός ‘’ και πολιτικά μισοβυθισμένο καλάμι. Ξεχνώ τι λέω και θυμάμαι μόνο τον υπουργό, που μας κατέστρεψε. Ξέρεις τι είναι να έχεις πέντε..ευρώ και να μην μπορείς ούτε να τα φέρεις ούτε να τα ξοδέψεις; Ακούς εκεί ‘’μαύρο χρήμα’’;
    Ντροπή σου ‘’αχάριστε λαέ’’.
    Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013
    Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.
    «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά. Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
    Όσον αφορά τη δήλωση της κα Γιαταγάνα, περί θανατικής ποινής, ανέφερε πως ήταν μία ακραία έκφραση και υποδήλωνε την ατιμωρησία στο ελληνικό κράτος.
    ΣΧΟΛΙΟ: Κι ύστερα περιμένεις καλοσύνη και ..επανάσταση, από ένα λαό που ΔΕΝ(;) συγκινείται με τίποτε.
    Πέντε παιδιά έχει ο πρώην γαμπρός της ΦΑΓΕ και ιδιοκτήτης κατά 50% της Α.Ε ΚΑΜΜΕΝΟΣ- DAIHATSU και Λοιπές εισαγωγές, και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν πρότεινε να ανοίξουμε ένα ..τραπεζικό λογαριασμό , μία τράπεζα ..κρέατος, ένα ψυγείο για ..ΣΟΥΣΙ και λοιπά ορεκτικά.
    Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
    Τον άνθρωπο που ..συνέλαβε τον Ανδρέα Παπανδρέου να ‘’συνουσιάζεται’’ γυμνός στην οδό Πανεπιστημίου με την ..17 Νοέμβρη, και απάλλαξε την Ελλάδα από την τρομοκρατία, και δεν τον βοήθησες μια και ‘’υποφέρει με ΠΕΝΤΕ παιδιά’’, να τον ενημερώσει ότι υπάρχουν και ΔΩΡΕΑΝ προφυλακτικά;
    Τώρα τι θα κάνουν τα παιδιά άμα μεγαλώσουν;
    Το επάγγελμα του Πάνου; Θα κάνουν κόμμα ;
    Κι αν..ζαλίζονται στη θάλασσα, τι βουλευτές θα γίνουν; Με τι θα ασχολούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον έχετε ξεφύγει όλοι από το άρθρο........
    Τι να πεί κανείς ???
    Για τον βρωμερό εθνοπροδότη ΓΑΠ αναφέρεται.....
    Γιατί μόνο τα σχόλια είναι για τον Πανούλη ???
    Γι όλους ισχύουν τα ίδια.......περίπου.
    Αυτό που χρειάζεται άμεσα η Χώρα είναι να ξεκουμπιστεί η δωσιλογική κυβέρνηση, να γίνουν εκλογές και να υπάρξει πραγματικά ΟΙκουμενική Ελληνική κυβέρνηση, με ενωμένους όλους τους Έλληνες και χωρίς καμμία από τις μούρες που υπάρχουν σήμερα..... και να προσπαθήσει να βάλει σε κάποιο πλάνο την χώρα.....
    Μετά θα ασχοληθούμε με όλους αυτούς τους αισχρούς εθνοπροδότες όπου και να έχουν καταφύγει και την τιμωρία τους....
    Τώρα ενός εστί χρεία....η απελευθέρωση και η σωτηρία της Ιερής μας Ελλάδας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι πολλοί, φίλε. Ένας είναι και έμμισθος, γι' αυτό δεν ασχολείται κανείς μαζί του, μεροκάματο βγάζει.

      Διαγραφή
  6. Τα ονοματα θα εχουν σημασια οταν καθησουν στο σκαμνι .
    Ολη η μεταπολιτευση ειναι εχοχη εσχατης προδοσιας .
    Ολοι , διοτι και αυτοι που δεν οργιασαν ( ελαχιστοι ) , σιωπησαν στην προαποφασισμενη διαλυση του Εθνους .
    Η Ιστορια τους εγραψε ηδη στην σελιδα των προδοτων και τους πλεον σιχαμενους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]