Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο διχασμός ευνοεί μόνο τα ξένα συμφέροντα

«Δεν μπορούμε να διανοηθούμε έναν κόσμο που συνεχίζει να είναι τόσο άνισος ή που γίνεται ακόμα πιο άνισος»
Νομπελίστας Sir Sulston

Γίναμε πολλοί, έτσι φαίνεται!
Η σκηνή δεν θα αντέξει και αντί για χειροκρότημα δυστυχώς θα υπάρξει όνειδος. Πρέπει επί τοις πράγμασι να υποδουλωθούν λαοί, να φύγουν από την ζωή όσοι  περισσεύουν για να προχωρήσουμε. 
Αυτός ο κόσμος πρέπει να περνάει δύσκολα και να παραδίδει καθημερινά τα τελευταία του υπάρχοντα σε αυτούς που ξεζουμίζουν «Λαό και Κολωνάκι».

Είναι πασιφανές πλέον ότι κάποιοι πρέπει να ελέγξουν το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα και οι Λαοί να είναι μόνιμο έρμαιο των  συμφερόντων τους.

Όταν με πρόβλεψη του ΟΗΕ ο πληθυσμός επί της ΓΗΣ το 2050 θα αγγίζει τα δέκα δισεκατομμύρια, το ενεργειακό – γεωστρατηγικό έργο φαίνεται ότι παίζεται στην οθόνη εδώ και μερικά χρόνια.

ΠΡΑΞΗ 1η : Ιράκ και περσικός πόλεμος φυσικά για τον μαύρο χρυσό.
Δημιουργία Κουρδικού κράτους και αυτόνομου Βόρειου Ιράκ για την ενεργειακή μοιρασιά, οσονούπω… Anti – στάθμισμα στην γείτονα; Θράκη; Καστελόριζο;
ΠΡΑΞΗ 2η : Χιλιάδες κυβικά πετρελαίου και φυσικού αερίου στην έρημο της Λιβύης. Η συνέχεια γνωστή…
ΠΡΑΞΗ 3η : Συρία – εμφύλιος, κατατρεγμένοι πρόσφυγες και το τέλος στην θάλασσα της Λαμπετούσα… Δεν πειράζει, είμαστε πολλοί !
ΠΡΑΞΗ 4η: Αναταραχή σε όλη την Μεσόγειο και στα Βαλκάνια τρείς δεκαετίες τώρα. Διάλυση της πρώην Γιουγκοσλαβίας, Παλαιστίνη – Ισραήλ σε θέση μάχης εδώ και χρόνια, οικονομικός πόλεμος στην Ιταλία και την Ισπανία. Εξαθλίωση και αναταραχές στην Πορτογαλία και την Ελλάδα των μνημονίων, επεισόδια στην Πλατεία Ταξίμ και πάει λέγοντας…

Επειδή το έργο έχει πολλές πράξεις, αναρωτιέται κανείς αν η τελευταία τρομοκρατική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής είναι και αυτή σκηνή του φιλμ.
Ίσως; Μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι. Ποιος ξέρει;

Όμως, για να τελεσφορήσει το σχέδιο ελέγχου της ενέργειας κατά πρώτον, του χρήματος δευτερευόντως  και των ανθρώπων εν κατακλείδι, χρειάζεται πρώτα να δημιουργηθεί ανέχεια και μετέπειτα αποσταθεροποίηση.

Στην Ελλάδα μέχρι στιγμής «απολαμβάνουμε» την οικονομική μας εξαθλίωση, μήπως τώρα πρέπει να αρχίσουμε να συντονιζόμαστε και σε σκηνές αποσταθεροποίησης;

Ένας εμφύλιος πόλεμος, θα οδηγούσε  γρήγορα στον απόλυτο έλεγχο του χρυσοφόρου υπεδάφους μας.

Όλη αυτή η αποσταθεροποίηση σε ολόκληρη την λεκάνη της Μεσογείου, μόνο τυχαία δεν είναι. Το δράμα των εκατομμυρίων προσφύγων από τις ακτές της Αφρικής, με τις κατατρεγμένες  ψυχές, τα ισοπεδωμένα σπίτια, τις χαμένες πατρίδες φαίνεται ότι συνεχίζεται ακάθεκτο.

Παρακαλούμε τον ύψιστο μετά τον άδικο χαμό των νεαρών ανθρώπων στην Λ. Ηρακλείου να μην είναι αυτή η αρχή για τα περαιτέρω… στον τόπο μας.

Γιατί: Όταν ο Καραμανλής προσπάθησε να συνεννοηθεί με τους Ρώσους για το Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, του στήσανε τα νεότερα Δεκεμβριανά.
Όταν ο Σαμαράς θέλησε να πουλήσει την ΔΕΠΑ στην gazprom οι Βρυξέλλες παρενέβησαν και η δουλειά χάλασε.
Όταν έκλεισε ο ΤΑΠ με τους Αζέρους παραλίγο να πέσει η κυβέρνηση και άρχισε τότε η παραφιλολογία περί εκλογών.
Όταν σύσσωμη η Ελληνική κοινωνία, κυβέρνηση, λαός και αντιπολίτευση λένε ΟΧΙ σε νέα μέτρα, ήρθε τρομοκρατικό χτύπημα.
Η ενέργεια αυτή έγινε μετά την Ελληνική άρνηση για νέα οριζόντια μέτρα.
Μετά την δήλωση του Προέδρου της Κύπρου προς τον Γ.Γ. του ΟΗΕ, που ούτε λίγο ούτε πολύ του είπε να μην παρεμβαίνει στα του οίκου του.

Μετά την συνάντηση με τον Λαβρόφ, που και εκεί φαίνεται ότι κάποιους στενοχωρήσαμε.
Αν θελήσουν να δημιουργήσουν κλίμα αποσταθεροποίησης στην Ελλάδα κάποιοι γνωστοί άγνωστοι, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

Εδώ στην γενέτειρα της Δημοκρατίας, εδώ στην χώρα του Ήλιου, εδώ στην χώρα του επαναστάτη Κολοκοτρώνη δεν περνάνε εύκολα κάποια πράγματα.
Μπορεί να γίναμε φτωχοί. Μπορεί ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σήμερα να τα φέρνουμε δύσκολα βόλτα, αλλά το παλεύουμε  και ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα μείνουμε Ενωμένοι και Ελεύθεροι στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
Σε όποιους αρέσει και σε όποιους δεν αρέσει.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]