Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιατί τούτοι κι όχι άλλοι;

Απλούστατα γιατί είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας!
Και δεν εννοούμε μόνον τους εικονιζόμενους...
Αυτοί είναι ειδικές περιπτώσεις!

Ο μεν "πρωθυπουργεύων" προκειμένου να εκδικηθεί την ελληνική κοινωνία, που πριν 15-20 χρόνια τον κατέταξε στα "πολιτικά σκουπίδια" και τον έστειλε σπίτι του να κοιτάζει το ταβάνι για τα επόμενα δέκα χρόνια, προκειμένου να πάρει την ρεβάνς ήταν διατεθειμένος για τα πάντα!

Του τάξανε λοιπόν την εξουσία, και νάτος!
Απεμπόλησε την (πολύ σωστή μέχρι τότε) αντιμνημονιακή του ρητορική, ξεπούλησε παράταξη και κόσμο που τον εμπιστεύθηκε και όρμηξε "να κάνει γιούργια στον νταβά με τα κουλούρια"!...

Οι άλλοι δύο (πανομοιότυποι οι δυό τους, ο ένας απλώς με κάποια επίφαση σοβαροφάνειας) επιλέχτηκαν γιατί ήταν οι καταλληλότεροι να κάνουν την "βρώμικη δουλειά" του γλειψίματος, της υπεράσπισης του καθεστώτος στα κανάλια, ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΘΕ "ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΟΣ", και τέλος της πρόθυμης δουλικής υπακοής σε κάθε απαίτηση της τρόϊκας!

Γιατί ήταν οι καταλληλότεροι;
Μα, γιατί είχαν τόσο λερωμένη την φωλιά τους (ο λαός την λέει χεσμένη), από τις αλλεπάλληλες πολιτικές κωλοτούμπες, από την κατ' εξακολούθηση συμμετοχή τους σε ακροδεξιούς πολιτικούς χώρους, αλλά κυρίως από το ακατάσχετο υβρεολόγιο τους εναντίον του ίδιου αυτού "πρωθυπουργού" (τότε δεν ήταν), που προκειμένου να σβηστούν, να ξεχαστούν όλα αυτά θα μπορούσαν να πουλήσουν και την μάνα τους ακόμα!
Για την αξιοπρέπειά τους δεν μιλάμε, γιατί έτσι κι αλλοιώς δεν υπάρχει!

Κάπως παρόμοιοι, ή με παρόμοια κίνητρα και "θέλω" είναι και όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες της (κρυφο)φασιστικής αυτής κυβέρνησης, αρχίζοντας από τον αντιπρόεδρο και καταλήγοντας στον τελευταίο υφυπουργό.

Ισοπεδωτικό; Καθόλου αν σκεφτούμε ότι κανείς δεν τους υποχρεώνει να παίρνουν μέρος και να στηρίζουν μιά τέτοια κυβέρνηση..

Κυβέρνηση που:
προδίδει τα συμφέροντα του λαού,
διαλύει την κοινωνία,
ξεπουλάει τον πλούτο του κράτους με αντάλλαγμα την εξουσία,
και εν τέλει καταντάει επικίνδυνη για την ίδια την ασφάλεια της χώρας!
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ, ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ..

Σκουπίδια είναι, και εκεί πρέπει να επιστρέψουν..


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]