Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η λάθος πληροφόρηση του Τσίπρα γεννά τεράστια ερωτηματικά...

Σχόλιο ιστολογίου: 

Ο Τσίπρας κατήγγειλε ότι παρακολουθείται το τηλέφωνό του, αλλά και τα τηλέφωνα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την απάντηση Δένδια για προσφυγή στη Δικαιοσύνη και κατάθεση στοιχείων, η στάση του ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε και χωρίς να επιβεβαιώνουν τα περί καταγγελίας του Αλέξη Τσίπρα στην Κ.Ο. του κόμματος, ότι παραλουθούνται τα τηλέφωνά τους, πιθανώς και τα e-mails τους από την ΕΥΠ, αλλά και χωρίς να αποκλείουν το γεγονός να έχει συμβεί στο παρελθόν, άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκαν ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με το θέμα.

Το θέμα που προκύπτει δεν έχει να κάνει με αυτά που δηλώνει ο Τσίπρας, αλλά με αυτούς που πληροφόρησαν τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ (αποκλείεται να είναι η πρώτη φορά, αφού ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε χωρίς δεύτερη σκέψη τις πληροφορίες που είχε), οι οποίοι φαίνεται πως όχι μόνο δεν είναι αξιόπιστοι, πως όχι μόνο βρίσκονται στην ΕΥΠ και εκμεταλλεύονται τη θέση τους για "παροχή υπηρεσιών" αλλά και εξασφάλισή τους κάτω από την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά φαίνεται πως σε αυτή τους την προσπάθεια παραπληροφορούν (συνειδητά ή ασυνείδητα;) τον Τσίπρα και τον εκθέτουν σε λάθη που "πληρώνονται" με ψήφους, αφού ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται αναξιόπιστος και με "περιβάλλον" απολύτως ύποπτο για τους σκοπούς του...

Διαψεύδουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τα περί παρακολούθησης του προσωπικού τηλεφώνου του Α. Τσίπρα 

Νέες διαστάσεις παίρνει η καταγγελία του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, για παρακολούθηση του προσωπικού τηλεφώνου του Αλέξη Τσίπρα, την οποία επικαλείται κυριακάτικη εφημερίδα, καλώντας μάλιστα τους βουλευτές του να προσέχουν. Σήμερα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδουν το σχετικό δημοσίευμα, λέγοντας ότι δεν ακούστηκε κάτι σχετικό.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Παναγιώτης Κουρουμπλής, τόνισε ότι δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ήμουν στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και ο Αλέξης Τσίπρας δεν μου είπε «μη μιλάς στο τηλέφωνο γιατί κάποιοι σε ακούν» σχολίασε σήμερα η Ρένα Δούρου, μιλώντας στο Mega.

Εξήγησε πως αυτό που ειπώθηκε στη συνεδρίαση είναι ότι σε μια χώρα που παρακολουθούσαν τον πρωθυπουργό, πρέπει να δοθούν εξηγήσεις για το πώς παρακολουθούσε η αντιτρομοκρατική όλο αυτό το διάστημα.

Σε ανακοίνωση του για το θέμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδικογλου δήλωσε πως πέρασε ήδη μια ημέρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντά.
«Ξαναρωτάμε λοιπόν: Διαψεύδουν ή όχι, το δημοσίευμα με τις απαράδεκτες καταγγελίες του κ.Τσίπρα για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις με στόχο τον ίδιο και βουλευτές του;» πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου.
Χτες το bankingnews μετέδιδε: Την παρακολούθησή του προσωπικού τηλεφώνου του από την ΕΥΠ καταγγέλει ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, καλώντας τους βουλευτές του κόμματος να προσέχουν... Άμεση ήταν η απάντηση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, αναφορικά με την καταγγελία που δημοσιεύεται στο κυριακάτικο φύλλο της RealNews. Αναλυτικά, στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Τετάρτη, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας παρακολουθούν το τηλέφωνό του.

"Σύντροφοι να προσέχετε. Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Και το δικό μου, και τα δικά σας", φέρεται να δήώσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα είτε να διαψεύσει ότι είπε κάτι τέτοιο στη συνεδρίαση της ΚΟ, είτε να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

«Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά. Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί», αναφέρει ο κ. Δένδιας.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στο γεγονός, μέσω twitter:

«Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι παρακολουθούν το τηλέφωνό του. Απαράδεκτο και θλιβερό εάν συμβαίνει. Πρέπει άμεσα να καταθέσει στοιχεία που να το αποδεικνύουν. Είναι απλά θεωρίες συνωμοσίας που προκαλούν μεγαλύτερη ανησυχία κ ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Ελπίζουμε σύντομα να απαντήσει»
τόνισε.

Πηγή: Βanking News



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Όλα τα ανεξήγητα που δεν καταλαβαίνουμε κάτι σημαίνουν. Το θέμα είναι να μπορείς να δεις σε βάθος και τα εξηγήσεις. Συγχαρητήρια, Κωνσταντίνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιός λέει ότι τους παρακολουθεί η ΕΥΠ;;;;
    Εδώ παρακολουθούσαν τον πρωθυπουργό - Καραμανλή - και δεν ήταν η ΕΥΠ και όχι μόνο το κάνανε γαργάρα, αλλά δολοφόνησαν και άνθρωπο στα κουκουλώματα.
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΖΕΙΣ ΔΕΝΔΙΑ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ... ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΗΓΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παράγκα της ΕΥΠ εν δράση...

      Διαγραφή
    2. Βάλε τον κώλο μάγειρα... "Σκατά" θα μαγειρέψει....
      Τους ίδιους είχε κι ο Γιωργάκης ως αντιπολίτευση αλλά και ως κυβέρνηση .. τα ίδια σκατά είναι που διέλυσαν την υπηρεσία... Τα ίδια σκατά συμβουλεύται και ο Βαξεβάνης και χάνει την αξιοπιστία του και το κύρος του ως δημοσιογράφος...
      Τα ίδια σκατά δυστυχώς με τον ίδιο σκατο-αρχηγό υπάρχουν ακόμα.. και όσο τους χαϊδευει τα αυτά ο νυν Διοικητής τόσο θα βγαίνει έκθετος.....

      Διαγραφή
  4. Α ρε Τσιπρανδρέου με τι σκατιωπαπαροπηγές πας και μπλέκεις... Σε λίγο θα σε κλαιν κι οι ρέγγες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κύριοι της κυβέρνησης βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος.... Δεν έχετε αντιληφθεί ακόμα ότι κάποιο "σκατόπαιδα" - δυσαρεστημένα ΠΑΣΟΚια στην ΕΥΠ είναι πίσω από κάθε κακό που έχει συμβεί τα τελευταία 3 χρόνια;;;; Πότε επιτέλους θα ξυπνήσετε να τους στείλετε σπίτια τους;;;; Ανοιξτε επιτελους τα στραβάδια σας και στειλτε στον αγυριστο όλους τους ψυχακιδες, βλαμμενους και σκατανθρώπους που ανέδειξε ο ΓΑΠ γιατί ήθελε να διαλύσει τη χώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενώ ο σαμαρας και ο δενδιας θα βάλουν καλούς και τίμιους πατριώτες και πιστούς στον όρκο τους και τιμημένος και και και .
    Ξυπνάει ρε και μην σχολιάζετε τα ασχολίαστα .
    Όλοι μας ξέρουμε οτι όλοι παρακολουθούν όλους .
    Σαμπως έχουμε κράτος Ελληνικό για πιστέψουμε τους μεν η τους δε ;
    Μαριονέτες όλοι τους και υπηρετούν το ίδιο....δάκτυλο .
    Και το δάκτυλο δεν ειναι απο εδώ .
    Ποιος να καταγγείλει ποιον ;
    Όλοι τους μια χούφτα σκάτα ειναι .
    Και μάθες ο τεν τεν το είπε στη συγκέντρωση αλλά δεν το άκουσε κανένας ! Και δεν τους το ειπε στα κρυφά να έχουν τον νου τους .
    Α ρε δουλεμα και οι άλλοι σχολιάζουν .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]