Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένα χρόνο ζωής συμπληρώνει σήμερα το κοινωνικό ιατρείο – φαρμακείο Βύρωνα

Ένας χρόνος προσφοράς σε αυτούς που υποφέρουν από την "δημοκρατία Σαμαρά" και από τον βιβλιοπώλη υπουργό Υγείας

Μετά από ένα χρόνο αδιάλλειπτης παρουσίας και προσπάθειας βοήθειας και στήριξης ευπαθών πολιτών, θυμάτων των πολιτικών του μνημονίου και των κυβερνήσεων που εκτελούν εντολές της τρόικα, το κοινωνικό ιατρείο - φαρμακείο Βύρωνα διαθέτει σήμερα:
27 εθελοντές-οργανωτές του Κοινωνικού Φαρμακείου
93 γιατρούς όλων των ειδικοτήτων
την υποστήριξη 30 φαρμακείων
3 Κέντρα Εργαστηριακών Εξετάσεων

Το κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα (ΚΙΦΒ) κλείνει σήμερα 30/10/2013, ακριβώς, ένα (1) χρόνο ζωής και δράσης. Στο διάστημα αυτό οργάνωσε μια ομάδα 27 εθελοντών, που δούλεψαν με ενότητα, πίστη και αυταπάρνηση για την προώθηση των σκοπών του, δημιούργησε ένα ισχυρό δίκτυο γιατρών, που αριθμεί σήμερα συνολικά 96 γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, υποστηρίζεται από πλήθος φαρμακείων της ευρύτερης περιοχής Βύρωνα Υμηττού Παγκράτι, Ζωγράφου και Καισαριανής και περιβάλλεται από την έμπρακτη στήριξη, αγάπη και εκτίμηση των πολιτών και τοπικών οργανώσεων και κινήσεων της ευρύτερης περιοχής.

Χαιρετίζουμε αυτή την συμμαχία γιατρών, φαρμακοποιών και πολιτών καθώς και το πολύτιμο έργο της, που τόσο έχει ανάγκη ο άνεργος, το παιδί του, η εργατική οικογένεια. Η συμμαχία αυτή είναι ακατάλυτη και θα συνεχίσει το έργο της μέχρι την δικαίωση των σκοπών της.

Στο διάστημα αυτό το ΚΙΦΒ δέχτηκε συνολικά 3452 επισκέψεις από τις οποίες 442 αφορούσαν την ζήτηση γιατρών ενώ οι υπόλοιποι την ζήτηση φαρμάκων.

Το Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Βύρωνα ευθύς με την ίδρυσή του διακήρυξε ότι αποτελεί δύναμη αγώνα και αντίσταση απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης, της Ε.Ε του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, και ότι είναι τμήμα του Κοινωνικού Μετώπου Αλληλεγγύης στον κοινό αγώνα των εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων και όλων των κατατρεγμένων συμπολιτών μας για τη δουλειά, το ψωμί και το βιβλίο, για ένα ΕΣΥ αντάξιο του μόχθου του ελληνικού λαού, για το δικαίωμα όλων των ανέργων να έχουν δωρεάν φάρμακο, γιατρό και νοσοκομείο, για μια Ελλάδα ελεύθερη χωρίς ξένες εξαρτήσεις, μια Ελλάδα της δημοκρατικής Αλλαγής και της κοινωνικής δικαιοσύνης.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]