Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκληρή επίθεση Τσίπρα κατά Σαμαρά

Ευθεία επίθεση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας προς την κυβέρνηση, αλλά και προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο απεκάλεσε "κοινοβουλευτικό λιποτάκτη", ανεβάζοντας έτσι τους τόνους της αντιπαράθεσης μεταξύ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και της κυβέρνησης.

«Πριν από λίγη ώρα κατέθεσα μία ακόμα επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό. Μία από τις πολλές κατατεθειμένες και αναπάντητες ερωτήσεις.
Ενάμιση χρόνο τώρα ο πρωθυπουργός απαξιώνει τη βουλή, απαξιώνει την κοινοβουλευτική διαδικασία. Δεν έρχεται να απαντήσει στις επίκαιρες ερωτήσεις που του καταθέτω και εγώ και άλλοι συνάδελφοι.
Τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και οι υπουργοί του. Μια σειρά από αιτήματα για προ ημερησίας συζήτηση στη βουλή έχουμε καταθέσει και δεν έχουν ανταποκριθεί.
Υποβαθμίζουν την κοινοβουλευτική διαδικασία, συρρικνώνουν τη δημοκρατία, αλλά τούτη την ώρα πρέπει ο πρωθυπουργός να δώσει απαντήσεις.
Ελπίζω ότι έστω και τώρα θα σταματήσει να κρύβεται και να φυγομαχεί.
Ελπίζω ότι έστω και τώρα θα έρθει επιτέλους στη βουλή για να υπερασπιστεί τις επιλογές του.
Έχει χρέος να το κάνει.
Να σταματήσει να είναι κοινοβουλευτικός “λιποτάκτης”
και να πάρει πάνω του την ευθύνη των πολιτικών του επιλογών», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]