Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ήδη ένοχος...

Άρθρο 458Α. «Όποιος µε πρόθεση παραβιάζει κυρώσεις ή περιοριστικά µέτρα που έχουν επιβληθεί σε βάρος κρατών ή οντοτήτων ή οργανισµών ή φυσικών ή νοµικών προσώπων µε αποφάσεις του Συµβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ ή µε κανονισµούς της ΕΕ τιµωρείται µε φυλάκιση τουλάχιστον έξι µηνών, εκτός αν από άλλη διάταξη προβλέπεται βαρύτερη ποινή. Οι διατάξεις του προηγούµενου εδαφίου εφαρµόζονται και όταν οι προβλεπόµενες σε αυτό πράξεις δεν είναι αξιόποινες κατά τους νόµους της χώρας στην οποία τελέστηκαν»!
Από την 24η Οκτωβρίου 2013 ακόμα και αυτό το κείμενο που διαβάζετε είναι αποδεικτικό στοιχείο της καταδίκης του γράφοντος. Φανταστείτε αν ανένταχτοι πολίτες κατέβουν στον δρόμο και ταχθούν φανερά εναντίον μιας απόφασης της ΕΕ ή του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εγκληματιών (ΟΗΕ) τι θα συμβεί! Βάσει του νόμου μία στρατιωτική επιχείρηση της ΕΕ και του ΝΑΤΟ εναντίον π.χ της Παλαιστίνης ή ένα εμπάργκο εναντίον μιας τριτοκοσμικής χώρας που θα έχει αποτέλεσμα χιλιάδες νεκρούς πείνας ή η καταδίκη σε θάνατο ενός παιδιού που “ως οντότητα” είναι θύμα αυτών των κανονισμών, είναι θεάρεστη για το ελληνικό κράτος και όποιος διαμαρτυρηθεί ως πολίτης για αυτή την απάνθρωπη πράξη, θα συλλαμβάνεται και θα φυλακίζεται.

Ο Έλληνας δικαστής καλείται αυτή την στιγμή να δικάσει την ελευθερία της άποψης ενός πολίτη, την αλληλεγγύη του απέναντι στο θύμα, καταδικάζοντάς τον. Αυτόν τον δικαστή εξαναγκάζουν να υλοποιήσει τις εντολές του Κράτους τα καθίκια που ψήφισαν και έβγαλαν δημοκρατικά αυτή την κυβέρνηση. Κυριολεκτικά οι ψήφοι Πασόκων και Νδκρατών έγιναν σφαίρες κατά πάντων. Οι πολιτικοί κρατούμενοι της νέας εποχής που διανύουμε θα είναι οι ελεύθεροι άνθρωποι που έχουν μέσα τους την γραμμή δικαίου και αδίκου. Θα είναι οι Άνθρωποι που θα στηρίζουν Ανθρώπους όταν οι τελευταίοι θα δέχονται θανατηφόρα πλήγματα από το θηρίο που λέγεται ΕΕ και ΟΗΕ. Είναι μελλοντικοί υπόδικοι αυτοί που τα έβαλαν με τον Βαγγέλη Βενιζέλο όταν πρώτος αυτός συμφώνησε ότι η Χεζμπολάχ του Λιβάνου είναι τρομοκρατική οργάνωση επειδή το είπε η ΕΕ και όλοι αυτοί που τον μούτζωσαν όταν αυτός πρώτος κήρυξε από όλους τον πόλεμο στην Συρία.

Ο κάθε Έλληνας από εδώ και στο εξής θα πρέπει να γνωρίζει ποιους κανονισμούς θεσπίζει η Ε.Ε για να μην έρθει αντιμέτωπος με την δικαστική σπάθα. Και ποιος μάς λέει εμάς αν αύριο δεν γίνει κανονισμός της ΕΕ ότι όποιος αντιστέκεται σε ένα ιδιωτικό έργο που χρηματοδοτείται από την ΕΕ θα καταδικάζεται ως “τρομοκράτης”;

 Όλα αυτά μπορεί να τα θεωρούμε αυτή την χρονική στιγμή ως πολυτέλεια αλλά ας ξυπνήσουμε και ας καταλάβουμε ότι αυτή την εποχή στήνεται ένα πανευρωπαϊκό πολιτικό σύστημα που θα κυβερνά για τα επόμενα 200 χρόνια. 
Μπορεί να είσαι από τους φιλήσυχους νοικοκυραίους που αυτή την στιγμή κοιτάς πώς θα σωθεί η οικογένεια σου και το τομάρι σου αλλά να είσαι σίγουρος ότι όταν θα έρθει η σειρά σου (και θα έρθει), όταν “ως οντότητα” αυτού του κράτους θα χρειαστείς το δικό μου χέρι να σε σώσει από την επιβολή του Άρθρου 458Α δεν θα μπορεί. Θα είμαι ήδη στην φυλακή για όλα αυτά που εσύ θεωρείς πολυτέλεια.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]