Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αν μας νικήσουν θα σωθούν, αν χάσουν όμως…

Γιανναράς: 
“Όπως εκβιάζεται ο «χρήστης» να γίνει «βαποράκι», έτσι εκβιάζεται και ο εξουσιολάγνος να γίνει μαριονέτα”.
Τα είπε όλα... Υπάρχει μήπως καμία απορία;

Πρέπει να ομολογήσουμε πως τα όσα συμβαίνουν έχουν ξεπεράσει ακόμη και τον τεράστιο περιγραφικό πλούτο της ελληνικής γλώσσας, αφού είναι αδύνατον να βρεθεί μία λέξη που να χαρακτηρίζει στο έπακρο όλους αυτούς που καταστρέφουν την χώρα και αλλάζουν την σκυτάλη εξουσίας φροντίζοντας προηγουμένως να έχουν εξασφαλίσει την ποινική τους ασυλία, ενώ δεν ενδιαφέρονται διόλου για την πολιτική τους και προσωπική τους υστεροφημία...!

Μπορεί η χώρα μας να σωθεί από την καταστροφή;
Η απάντηση είναι "σαφέστατα ναι, αλλά χωρίς το σύνολο του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος".
Όποιος δεν το καταλαβαίνει, γίνεται συνεργός στην δική του δολοφονία...!

Η κυβέρνηση, τα γιουσουφάκια, οι προσκυνημένοι, οι ελληνόφωνοι, οι μισέλληνες, οι ελληνοκτόνοι και όλος ο υπόλοιπος συρφετός των χρήσιμων εργαλείων της, συνεχίζοντας την καταστροφή της χώρας, ελπίζουν σε ένα και μόνο πράγμα: Στο ότι την ιστορία την γράφει ο νικητής.

Ελπίζουν οι σύγχρονοι εφιάλτες, οι κρυπτο-φασίστες και κρυπτο-ναζιστές πως θα διασωθούν εάν συνεχίσουν απρόσκοπτα την καταστροφή της χώρας και τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων πολιτών.

Και η αλήθεια είναι πως έχουν απόλυτο δίκιο. Γιατί πάντα την ιστορία την έγραφαν οι νικητές, αλλά οι ίδιοι αποδείχθηκαν ηττημένοι, επειδή ήταν αναγκασμένοι να (παρα)βιάζουν τα ίδια τους τα κείμενα, όταν μέσα από αυτά ο ερευνητής έβρισκε τις ανακολουθίες, σημείωνε την αδιαλλαξία και την καταστροφική μανία των νικητών, αναδεικνύοντας τελικά την κρυμμένη ιστορία, τα φρικτά εγκλήματα των μικρών και ανίκανων νικητών, ξεγύμνωνε το προσωπείο και σκιαγραφούσε την ιδιοτέλεια και την μισανθρωπία των νικητών.

Όμως, επειδή η ιστορία γράφεται σήμερα κι εμείς συμμετέχουμε σε αυτήν, μένει να αναρωτηθούμε:
Θα γίνουμε κομπάρσοι ή πρωταγωνιστές, διαλύοντας αυτόν τον συρφετό των πρόθυμων να μας εξοντώσουν μισανθρώπων;
Θα δεχτούμε τον κανόνα που μας οδηγεί στην εξαθλίωση ή θα τον επιβεβαιώσουμε μέσα από την εξαίρεσή του, σηκώνοντας ανάστημα στους αιμοσταγείς ανάλγητους "διασώστες" μας;

Την απάντηση μπορούμε να την δώσουμε εμείς και μόνο εμείς.
Και μπορούμε να την δώσουμε μόνο αν σταθούμε ενωμένοι απέναντι στους ισχυρούς που θέλουν να γράψουν την ιστορία όπως βολεύει στους ίδιους, αλλά με το δικό μας αίμα...

Λοιπόν; Τι θα κάνουμε;
Εγώ αποφάσισα να σηκωθώ και να περπατήσω για να τους συναντήσω, να τους πολεμήσω και να τους νικήσω, στέλνοντάς τους εκεί που πραγματικά τους αξίζει...
Εσύ τι σκοπεύεις να κάνεις;

Κωνσταντίνος

Η αναδημοσίευση ενυπόγραφων άρθρων και μεταφράσεων του ιστολογίου επιτρέπεται μόνο με έγγραφη ενεργή αναφορά στο ιστολόγιο, ως ένδειξη σεβασμού προς τον γράφοντα, αλλά και ως αναγνώριση, έστω και δια της αντιγραφής, πως γινόμαστε καλύτεροι...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Καλή ανάλυση με ενθουσιασμό και πατριωτικό λόγο, συνήθως γράφεις πολύ καλά άρθρα, αλλα κάπου πάντα σκοντάφτεις και δεν σε επισκέπτομαι συχνά.
    Τώρα το σκοντάφτεις είναι σχετικό, έτσι τα βλέπεις εσύ, αλλιώς εγώ.
    Δεν κατάλαβα που κολλάει το «οι κρυπτο-φασίστες και κρυπτο-ναζιστές”, το σύστημα βάζει ετικέτες σε οποιον διαφωνεί με “Ναζιστής” “Ελληνάρας” αν είσαι σούπερ πατριώτης, αλλα εσύ? Που κολλάς?
    H Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που απειλεί να βάλει τους κλεφτες μέσα, τους λαθραίους έξω και τα απόβλητα του άναρχοκομμουνισμού και την αναρχία τους σε τάξη!
    Για αυτό τον λόγο έχουν εξαπολύσει αυτή την παγκοσμίως πρωτόγνωρη διαστροφή κατά της ελευθερίας πολιτικών πεποιθήσεων και είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζεις καλύτερα από μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]