Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σπόνσορας διεθνούς τρομοκρατίας το καθεστώς Ερντογάν!

Κάθε όριο φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει η Τουρκία στην «πολιτική» της στην ευρύτερη περιοχή με τη συστηματική υποστήριξη εξτρεμιστικών σουνιτικών – ισλαμιστικών οργανώσεων. Οι Αιγύπτιοι είναι το πρώτο κράτος μετά τη Συρία που είναι εξαιρετικά καχύποπτο απέναντι στην Τουρκία και οι αρχές έχουν θέσει στο μικροσκόπιο και την παραμικρή εμπορική συναλλαγή, καθώς κατηγορούν ευθέως την Άγκυρα για υποστήριξη της τρομοκρατίας…

Φαίνεται ότι στους Τούρκους έμεινε το «χούι» της υποστήριξης ισλαμιστών τρομοκρατών στη Συρία και δεν μπορούν να αντισταθούν στον… πειρασμό να εξοπλίσουν εξτρεμιστικά στοιχεία που συνδέονται με την Αλ Κάιντα, τα οποία διεξάγουν αιματηρό αγώνα κατά των αιγυπτιακών δυνάμεων στη χερσόνησο του Σινά.

Φυσικά, το επίσημο τουρκικό κράτος δεν φαίνεται πουθενά, όμως μόνο οι αφελείς θα πίστευαν ότι τέτοιες πρωτοβουλίες από γνωστές τουρκικές «ανθρωπιστικές» οργανώσεις, όπως για παράδειγμα αυτή που εμπλέκεται στο επεισόδιο του Μαβί Μαρμαρά με τους Ισραηλινούς, που προσπαθούν να εξοπλίσουν τρομοκράτες δρουν από μόνες τους χωρίς να αποτελούν προμετωπίδα της δράσης της τουρκικής ΜΙΤ.

Τουρκικά φορτία που φτάνουν στα λιμάνια της Αλεξάνδρειας και του Πορτ Σάιντ, αλλά και σε άλλα όπως η Νταμιέτα, ελέγχονται εξονυχιστικά και όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Γ’ Στρατιάς των αιγυπτιακών χερσαίων δυνάμεων, στρατηγός Οσάμα Άσκαρ, έχει επιβληθεί αυστηρό σύστημα επιθεωρήσεων για το εμπόριο με την Τουρκία. Από τα λιμάνια αυτά έχουν εντοπιστεί ποσότητες οπλισμού για τους ισλαμιστές τρομοκράτες. Οι ίδιοι αυστηροί έλεγχοι εφαρμόζονται και στα φορτηγά που μεταφέρουν εμπορεύματα από την Τουρκία. 

Όπως αποκαλύφθηκε, εντός του έτους, στην Υεμένη σταμάτησαν πέντε φορτία με όπλα από την Τουρκία, τα οποία ήταν συγκεκαλυμμένα σε φορτία καφέ και μπισκότων! Η κυβέρνηση της Τουρκία παραδέχθηκε πως τα όπλα ήταν τουρκικά και υποσχέθηκε έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας κανείς δεν φιλοδοξεί ότι κάποτε θα γίνουν γνωστά… Με απλά λόγια, τίθεται θέμα τρομοκρατίας με κρατική χορηγία και την Τουρκία του Ερντογάν, που έχει ήδη εντοπιστεί να εξοπλίζει ισλαμιστές τρομοκράτες, να μην απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί πλέον ως σπόνσορας της διεθνούς τρομοκρατίας!

Πηγή Defence-Point

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]