Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Αν μου το ζητήσετε ευγενικά θα πάω για πρόεδρος!


Άφθονο γέλιο χαρίζει σε όλους τους… θαυμαστές του ο Τούρκος πρωθυπουργός, με πρώτους και καλύτερους εμάς τους ίδιους! Οι νέες του δηλώσεις αφορούν το θέμα της προεδρίας και το ερώτημα εάν θα είναι υποψήφιος ή όχι.

Στο σχετικό ερώτημα, ο Ερντογάν απάντησε, ότι θα είναι υποψήφιος εάν το κόμμα του το ζητήσει. Εκ πρώτης όψεως μοιάζει ακόμα και χιουμοριστική αναφορά, έχοντας κατά νου τον χαρακτήρα του Τούρκου πρωθυπουργού, πουκατά βάθος θα ήθελε να είναι… λαοπρόβλητος σουλτάνος.

Αυτό που υποκρύπτει η αναφορά, είναι όμως ότι για να είναι υποψήφιος θα πρέπει πρώτα να νικήσει τους εσωκομματικούς του αντιπάλους, με πρώτο και καλύτερο τον σημερινό πρόεδρο, Αμπντουλάχ Γκιουλ, που τυγχάνει όπως φαίνεται εκλεκτός του πανίσχυρου ιμάμη Φετχουλάχ Γκιουλέν, που έχει αλώσει τον κρατικό μηχανισμό μέσω των οπαδών του…

Δεν είναι και λίγοι που υποστηρίζουν, ότι το κίνημα Γκιουλέν δεν έχει ακόμα κινηθεί, διότι ευελπιστεί να κάνει την κίνησή του πολιτικά, κατά τη διάρκεια του καθορισμού του υποψηφίου του AKP για την προεδρία…

Πηγή: Defence Point 



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]