Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στο φως αποκαλυπτική επιστολή Ομπάμα στον Σαλί Μπερίσα


Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, έχει δημοσιεύει μια επιστολή- εγκώμιο, προς το πρόσωπό του, από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Η επιστολή αναφέρει:


«Ήταν τιμή και χαρά που συνεργαστήκαμε μαζί σας κατά τη διάρκεια της θητείας σας, ως πρωθυπουργού της Αλβανίας.
Η Αλβανία είναι σύμμαχος και φίλος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μια ισχυρή εταιρική σχέση σε πολλούς τομείς.

Ως πρωθυπουργός μας έχετε βοηθήσει να εμβαθύνουμε και να ενισχύσουμε τους δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών μας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας στις προσπάθειες μας στο Αφγανιστάν και τη Συρία και για την εργασία σας στη διατήρηση της σταθερότητας στα Βαλκάνια.

Θα ήθελα επίσης να επαναβεβαιώσω την ευγνωμοσύνη μου για τη συνεργασία της κυβέρνησής σας όσον αφορά τη διευκόλυνση της μεταφοράς των κρατουμένων του Γκουαντάναμο και των Hurriya (από το Ιράκ).

Πρόκειται για σημαντικά ζητήματα και εκτιμούμε την ισχυρή υποστήριξη της Αλβανίας», αναφέρει στην επιστολή του ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πηγή: Μικρές Εκδόσεις – Εχέδωρος



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]