Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο διοικητής της ΕΥΠ στη Βουλή… θα «αξιοποιηθεί» άραγε;

Ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), Θεόδωρος Δραβίλας, καλείται να ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για τις παρακολουθήσεις της υπηρεσίας.
 
Αυτό αποφάσισε ο προεδρεύων της Επιτροπής, Τάσος Νεράντζης, ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα που ξεσήκωσε τον σάλο, υποστηρίζοντας ότι κορυφαία στελέχη του παρακολουθούνται, για να πάρει πίσω αργότερα τον ισχυρισμό, συντηρώντας όμως το θέμα για να καλυφθεί η υπαναχώρηση.

Είναι σαφώς πάντως μια ευκαιρία να απαντηθούν και τα ερωτήματα που έθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, στην ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Νίκο Δένδια, αναφορικά με τη διαρροή των συνομιλιών των στελεχών της Χρυσής Αυγής. 

Η παρουσία του Θ. Δραβίλα στη Βουλή είναι μια καλή ευκαιρία για το πολιτικό σύστημα να λύσει τις απορίες του και να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα επιτρέψουν στην ΕΥΠ να επικεντρώσει στο έργο της, το οποίο πολλοί είναι αυτοί που δεν καταλαβαίνουν τη σημασία του για την εθνική ασφάλεια, γενικώς…

Κι όλα αυτά, παρά τα άπειρα προβλήματα που έχει, όπως για παράδειγμα κάποια «στελέχη» της που θα έπρεπε να εκπαραθυρωθούν, όπως οι φαιδροί και επικίνδυνοι που έχουν μετατρέψει συγκεκριμένα μπλογκ στο διαδίκτυο ως μέσα ξεκαθαρίσματος προσωπικών λογαριασμών με τους αντιπάλους τους, άρα και σε πηγή συλλογής πληροφοριών για διάφορους, εντός και εκτός της χώραςή/και άλλους που ξεχνώντας την αποστολή τους παριστάνουν τους «εργατοπατέρες» με δράση που ουδεμία σχέση έχει με την αποστολή της υπηρεσίας. Υπάρχουν και αυτοί, που όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν έχουν καταγραφεί να προβαίνουν σε κατάχρηση εξουσίας

Φυσικά μόνο γέλιο προκαλούν προτάσεις να τεθεί η υπηρεσία υπό τον έλεγχο της Βουλής, όπου ΔΕΝ υπάρχει κάτι που να μη διαρρέει. Αν θέλουμε να βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας και να αυτοκτονήσουμε συλλογικά, είμαστε ελεύθεροι να το πράξουμε…

Πηγή Defence-Point
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]