Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κήρυγμα χότζα στις γυναίκες για τα οφέλη του... ξυλοδαρμού

Το ισλάμ είναι γνωστό πως δίνει μηδενική αξία στην γυναίκα και για την ακρίβεια την βλέπει ως αντικείμενο αναπαραγωγής και σεξουαλικής χρήσης.
Αυτό ίσως να φαντάζει ακραίο σε κάποιους που θέλουν να βλέπουν διαφορετικά την πραγματικότητα ή νομίζουν πως το ισλάμ είναι θρησκεία (η θρησκεία χρησιμοποιείται ως συνδετικός κρίκος των άλλων ιδιοτήτων: πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό, στρατιωτικό).
Έτσι, ιδιαίτερο ενδιαφέρον βρήκαμε στο κήρυγμα ενός χότζα σε γυναίκες μουσουλμάνες, αφού ο συγκεκριμένος χότζας κάνει "σεμινάριο" για "τα οφέλη του γυναικείου ξυλοδαρμού".
Απολαύστε ή φρίξτε, γιατί αύριο τέτοια σεμινάρια μπορεί να γίνονται και στην γειτονιά σας...

Ο χότζας κάνει κήρυγμα σε γυναίκες του θρησκευτικού "τάγματος" Χαζρετουλάχ για τις ωφέλειες του να σε δέρνουν…
Εν ολίγοις λέει:
1) Η γυναίκα που την δέρνουν είναι σαν να κάνει σπορ, αιματώνεται το πρόσωπο της και φαίνεται πιο όμορφη στον άντρα της
2) Το σώμα της πάντα είναι ζωντανό, γυμνασμένο και έτσι την καθιστά πάντα έτοιμη για τον άντρα της
3) Γυναίκα που την δέρνουν δεν έχει κυτταρίτιδα, και τα μαλλιά της όσο τα τραβάνε τόσο μακραίνουν
4) Η γυναίκα που την δέρνουν παραμένει πιστή στον άντρα της. Η γυναίκα που δεν την δέρνουν στρέφει τα μάτια της και σε άλλους άντρες, ο παράδεισος για τις γυναίκες που τις δέρνουν είναι έτοιμος.
(Ιnternetajans.com, 31/8/2013)

Γυναίκες του δυτικού κόσμου, τρέξτε να οφεληθείτε από την μοναδική ευκαιρία! Κάνει καλό στην υγεία, στην ομορφιά και -κυρίως- δένει τον γάμο, ενώ σας ανοίγει διάπλατα την πόρτα του ισλαμικού παραδείσου.
Με μία υποσημείωση: Το "αγαθό" του ξυλοδαρμού το απολαμβάνουν μόνο μουσουλμάνες. Για τις δυτικές - άπιστες υπάρχει ο βιασμός (συνήθως ομαδικός), σειρά σεξουαλικών ή κανονικών βασανιστηρίων, ενώ στο τέλος το "πρόγραμμα" διαθέτει τελετουργικό εν ζωή αποκεφαλισμό με μικρό μαχαίρι...

Πληροφορίες από "Τουρκικά Νέα"



Η αναδημοσίευση ενυπόγραφων άρθρων και μεταφράσεων του ιστολογίου επιτρέπεται μόνο με έγγραφη ενεργή αναφορά στο ιστολόγιο, ως ένδειξη σεβασμού προς τον γράφοντα, αλλά και ως αναγνώριση, έστω και δια της αντιγραφής, πως γινόμαστε καλύτεροι...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]