Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κουράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τις παρελάσεις!

Είτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να κυβερνήσει και το διαρρέει έμμεσα μέσω των στελεχών και βουλευτών του, είτε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαθέτει στελέχη που όταν ο Αλέξης Τσίπρας γίνει πρωθυπουργός, θα τον κλονίσουν τόσο πολύ που θα τον εξαναγκάσουν σε παραίτηση εντός ολίγων εβδομάδων, αφού θα απαιτήσουν την αποκαθήλωση οτιδήποτε είναι συνδεδεμένο με το Ελληνικό έθνος και τα δομικά στοιχεία που το αποτελούν.

Ο κύριος Κουράκης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστός για τις εξτρεμιστικές του θέσεις, κατόρθωσε να επαναλάβει τον τραγικό του εαυτό και να ανοίξει ένα παράθυρο για μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις. Και δεν χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια γι αυτό, αφού με μία μόνο δήλωσή του "έδειξε" διαθέσεις που είτε είναι πολύ καλά κρυμμένες στον ΣΥΡΙΖΑ, είτε αποτελούν προβληματικές πολιτικές που δεν έχουν ακόμη ξεκαθαριστεί στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως και να έχει, οι δηλώσεις αυτές του κ. Κουράκη έθεσαν μία προβληματική για το κατά πόσο είναι ικανό το ΣΥΡΙΖΑ να σεβαστεί όλα εκείνα που σέβεται ο Ελληνικός λαός, που δεν άγεται και φέρεται από εθνομηδενιστικές ιδεοληψίες και ούτε προσκυνά σε λογικές της παγκοσμιοποίησης και της αλλοίωσης (ή εκμηδένισης) εκείνων των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών (και φυσικά της ιστορίας) του κάθε λαού.

Έτσι, σε δηλώσεις του στον Alpha 989 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αρμόδιος για την παιδεία Τάσος Κουράκης υποστήριξε πως όταν έρθει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργηθούν οι παρελάσεις.
Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις της Ελένης Φωτίου στον ΣΚΑΙ η οποία είναι επίσης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε «παλαιολιθικές» τις παρελάσεις με τον τρόπο που γίνονται.
Παράλληλα υποστήριξε πως στις παρελάσεις θα έπρεπε να μετέχουν απλοί πολίτες και όχι άρματα μάχης.

Μήπως θα πρέπει να γίνουν εκτενείς συζητήσεις - συνεντεύξεις με τα συγκεκριμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να πούνε περισσότερα σχετικά με τις πεποιθήσεις και τα... πολιτικά τους οράματα για την Ελλάδα;

Κωνσταντίνος

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]