Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα "κοράκια" συζητάνε την αγορά κόκκινων δανείων ύψους 25 δισ.!!!

Η πληροφορία είναι βάσιμη, τη μεταφέρω ενυπόγραφα, και αναμένω είτε επίσημη διάψευση είτε παρέμβαση της Τράπεζας της Ελλάδος:

Τούτη την ώρα που μιλάμε, “κόκκινα” δάνεια Ελλήνων οφειλετών ύψους περίπου 25 δις, παζαρεύουν τοκογλυφικοί οίκοι του εξωτερικού να τα εξαγοράσουν με 2,5 δις. Δηλαδή, εισπράττοντας το 10% της απαίτησης οι τράπεζες μας, παραδίδουν το σύνολο της οφειλής στο άπληστο όρνιο.
Η τακτική δεν είναι καθόλου άγνωστη, έχει επαναληφθεί ειδικά στις Η.Π.Α. Με μία τεράστια διαφορά: Δόθηκε η ευκαιρία στον αμερικανό οφειλέτη να προτιμηθεί έναντι κάθε τρίτου, και να αποπληρώσει πρώτος το 10% της όλης οφειλής του λαμβάνοντας εξοφλητική απόδειξη.
Αν σκεφτεί κανείς πως όλα αυτά τα δάνεια είναι εγγυημένα από το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή από όλους εμάς, είναι πρώτιστη υποχρέωση να χτιστεί ασπίδα προστασίας στους Έλληνες δανειολήπτες. Όποιος ανθέλληνας αρμόδιος ενεργήσει αντίθετα, συγκαλύψει, ξεπουλήσει, τέρμα τ' αστεία, θα είναι υπόλογος στον ποινικό δικαστή.

Κώστας Γ. Γιοβανόπουλος
Βουλευτής Ημαθίας - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Αναπ. Γραμματέας Κοινοβ. Ομάδας


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]