Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η "ηθική" του ισλαμικού "νόμου" εν έτει 2013

Την δίκασαν με τον ισλαμικό νόμο και κρίθηκε ένοχη για πρόωρες σεξουαλικές σχέσεις

Ακολουθώντας κατά γράμμα τους «παρανοϊκούς» νόμους της Σαρία, τους ακραίου ισλαμικού νόμου, δικαστήριο στις Μαλβίδες έκρινε ένοχο ένα 15χρονο κορίτσι... για πρόωρες σεξουαλικές σχέσεις και του επέβαλε ποινή 100 μαστιγωμάτων.

Το αδιανόητο όμως της όλης υπόθεσης εκτός από την απαράδεκτη τιμωρία είναι το γεγονός το μικρό κορίτσι δικάστηκε επειδή κατήγγειλε τον πατέρα της για τον συστηματικό βιασμό της.

Η ιστορία της 15χρονης από το ισλαμικό αρχιπέλαγος και προορισμό χιλιάδων τουριστών κάθε χρόνο ξετυλίχθηκε όταν οι τοπικές αρχές ξεκίνησαν έρευνες μετά τον εντοπισμό ενός νεκρού βρέφους σε ερημική περιοχή.

Λίγες ημέρες μετά, η 15χρονη κοπέλα πήγε σε αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε πως το παιδί ήταν δικό της, αποτέλεσμα του βιασμού της από τον πατέρα της που την υποχρέωσε μετά από ξυλοδαρμό να αποβάλει και πέταξε το παιδί σε μια απομονωμένη περιοχή.

Παράλληλα όμως με την δίκη του πατέρα της για τον βιασμό ξεκίνησε και το δικό της μαρτύριο καθώς οι αρχές την κατηγόρησαν για σεξουαλικές σχέσεις όντας ανήλικη, ένα «έγκλημα» που τα τοπικά δικαστήρια τιμωρούν με εξαιρετική αυστηρότητα.

Η ποινή της (100 μαστιγώματα) θα εκτιθεί όταν θα συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας της.

Η υπόθεση της προκάλεσε την έντονη αντίδραση οργανώσεων για την προστασία των δικαιωμάτων της γυναίκας και των παιδιών που κινητοποιήθηκαν άμεσα και κατάφεραν τελικά μετά από αγώνα να αλλάξουν το σκεπτικό της υπόθεσης και να αθωώσουν την νεαρή κοπέλα που βίωσε τον εφιάλτη του βιασμού. 

Σχόλιο ιστολογίου: 

Και κάποιοι εδώ στην Ελλάδα κλείνουν τα μάτια κι ανοίγουν τις "πόρτες" για να εισαχθεί η σαρία στην χώρα μας (Θράκη και όχι μόνο). 

Ποιούς σκοπούς εξυπηρετούν άραγε;

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]