Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάκαραν το site της Αστυνομίας


Διαδικτυακή επίθεση δέχθηκε το site της Αστυνομίας, όπως ανακοίνωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ...

..."ο δικτυακός τόπος της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr) δέχθηκε επίθεση τύπου DDoS, από το πρωί σήμερα, με κορύφωση τις μεσημβρινές ώρες, μετά την ανάρτηση Δελτίου Τύπου με φωτογραφίες και βίντεο, σχετικά με την σύλληψη οκτώ ημεδαπών χθες το βράδυ για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα, με αποτέλεσμα να τεθεί προσωρινά και για λίγες ώρες έκτος λειτουργίας"

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, διενεργείται αυτεπάγγελτη προανάκριση για την κακόβουλη ηλεκτρονική επίθεση, στα πλαίσια της οποίας διερευνώνται ψηφιακά τα κακόβουλα ηλεκτρονικά ίχνη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο δικτυακός τόπος, μετά από άμεση παρέμβαση της Διεύθυνσης Πληροφορικής του Κλάδου Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αποκαταστάθηκε.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]