Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Sex Jihad" στη Συρία με άδεια μουλάδων

Η φρίκη έχει όνομα και λέγεται τζιχάντ
Οι ισλαμοφασίστες δολοφόνοι βίαζαν ομαδικά νεαρά κορίτσια

“Σουνίτες μουφτήδες παραπλανούσαν κορίτσια και τα έστελναν στην Συρία για να βοηθήσουν τους ισλαμιστές μαχητές. Η βοήθεια όμως που παρείχαν δεν ήταν αυτή που φανταζόντουσαν”.

Μαρτυρία φωτιά σήμερα στην Τυνησία, από υπουργό που αηδιασμένος αποκάλυψε ότι εκατοντάδες κορίτσια που εστάλησαν για το τζιχάντ στην Συρία, προσέφεραν “σεξουαλικές υπηρεσίες” στους ισλαμιστές που πολεμούν κατά της Συριακής κυβέρνησης! Οι κοπέλες γυρνούσαν σε κατάσταση εγκυμοσύνης, ενώ αναγκαζόντουσαν να υποκύπτουν στις σεξουαλικές ορέξεις 20 εως 100 “μαχητών”!

Όλα αυτά με την βούλα των ισλαμοπαραφρόνων, τους οποίους οι εδώ βενιζελοκουβέληδες παρουσίαζαν ως “εξεγερμένους” που έπρεπε να βοηθήσουμε…

Η κτηνωδία όμως δεν σταματά εδώ. Ο υπουργός Lotfi ben Jeddou καταφέρθηκε και σε “οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων” που τον είχαν επιπλήξει όταν απαγόρευσε αυτά τα ταξίδια του αίσχους προς την Συρία είτε επρόκειτο για κοπέλες ή ισλαμιστές μαχαιροβγάλτες. “Εϊχαν το θράσος να βγουν να με κατηγορήσουν για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων” δήλωσε και τα λόγια του έχουν ιδιαίτερη σημασία αφού πρόσκειται στο ισλαμικό κόμμα της Τυνησίας.

Οι αποκαλύψεις του υπουργού έγιναν στο κοινοβούλιο της Τυνησίας και έχουν εξοργίσει όχι μόνο τους δημοκρατικούς πολίτες της αντιπολίτευσης, αλλά και πολλούς μετριοπαθείς. Ο πρώην Μουφτής της Τυνησίας, Sheikh Othman Battikh, αποκάλυψε πως ο ίδιος γνωρίζει προσωπικά 13 περιπτώσεις κοριτσιών που εξαπατήθηκαν και ταξίδεψαν στην Συρία για να πέσουν στα χέρια των βιαστών τους. Όπως είπε μάλιστα, οι μουλάδες που τις έστειλαν, ονομάζουν αυτή την ενέργεια “Σεξουαλική Τζιχάντ” ενώ είναι ξεκάθαρη πορνεία!
Για να “αγιάσουν” μάλιστα την θηριωδία, εκδίδουν και ανάλογα Φετφά όπου επιτρέπουν τους “μαχητές” να τελούν προσωρινούς γάμους με τις άτυχες κοπέλες, οι οποίοι λήγουν μετά τον βιασμό. Έτσι, οι κοπέλες μπορούν να βιάζονται δεκάδες φορές την ημέρα, χωρίς αυτό να αποτελεί “αμαρτία”.

Ο Γενικός διευθυντής των υπηρεσιών ασφαλείας, Mostafa Bin Omar αποκάλυψε ότι στην Δυτική Τυνησία λειτουργούν κέντρα στρατολόγησης της Αλ Κάιντα όπου ανήλικα κορίτσια κλειδωμένα σε κελιά προσφέρονται ως “ανταμοιβή” στους ισλαμιστές, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους ώστε να μην φαίνεται η ηλικία τους.

Όλα αυτά βεβαίως μαζί με τις ασύλληπτες θηριωδίες των ισλαμιστών αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Παραμένει εύλογα το ερώτημα “Γιατί πολιτικοί όπως ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης αρθρώνουν λόγο υπέρ αυτών των καθαρμάτων;
Τι συμβαίνει άραγε;
Ποιούς εξυπηρετούν”;

Πηγή
Πληροφορίες από το Russia Today και το Al Arabyia


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]