Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Oδηγία από την πρεσβεία των ΗΠΑ στους Αμερικανούς που ζουν στην Αλβανία


Να είναι προσεκτικοί και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για την προσωπική τους ασφάλεια ζητά από τους Αμερικανούς πολίτες που ζουν στην Αλβανία η πρεσβεία των ΗΠΑ στα Τίρανα, μέσω μηνύματος που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αφορμή είναι η αύξηση -τον τελευταίο καιρό- των περιπτώσεων χρήσης εκρηκτικών σε παγιδευμένα αυτοκίνητα, που σχετίζονται συνήθως με διαφορές σε θέματα ιδιοκτησίας ακινήτων (το ιδιοκτησιακό καθεστώς παραμένει ένα άλυτο πρόβλημα στην χώρα) ή ξέπλυμα λογαριασμών.

Η πρεσβεία των ΗΠΑ συνιστά στο προσωπικό της να είναι προσεκτικό όσον αφορά τον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στο πάρκινγκ και να ενεργοποιήσει τους συναγερμούς ασφάλειας των αυτοκινήτων.


«Οι Αμερικανοί πολίτες να παρακολουθούν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τις ανακοινώσεις της αλβανικής κυβέρνησης, όσον αφορά αυτές τις περιπτώσεις. Ενθαρρύνουμε τους πολίτες των ΗΠΑ να αναλάβουν καλά προσωπικά μέτρα ασφαλείας. Να είναι πολύ προσεκτικοί και να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για την προσωπική τους ασφάλεια», αναφέρει η ανακοίνωση, που δημοσιεύει, σήμερα, στην ιστοσελίδα της η πρεσβεία των ΗΠΑ.

Πηγή: Αυτόνομη Ενημέρωση Βορείου Ηπείρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]