Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

O Eρντογάν καλεί τους οικολόγους να ζήσουν στα δάση


«Αν θέλετε δάση, να σας στείλουμε στα δάση να ζήσετε εκεί. Να μην ενοχλείτε τον κόσμο στις πόλεις»!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τις δηλώσεις του προκαλεί τους φοιτητές και τους οικολόγους που εκφράζουν την αντίθεση τους για την κατασκευή δρόμου σε δασική έκταση της Άγκυρας όπως και σε δασική έκταση της Κωνσταντινούπολης.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός εκνευρίστηκε με κάποια πανό των φοιτητών που είχαν συνθήματα εναντίον του και κάλεσε τους οικολόγους να φύγουν από τις πόλεις να ζήσουν στα δάση! 

«Είδα ένα πανό που γράφει δεν θέλουμε δρόμους αλλά δάση. Μπορείτε να φαντασθείτε πως αυτό το λένε φοιτητές. Όσοι θέλουν δάση , υπάρχουν πολλά. Αλλά δεν γνωρίζουν πως ο δρόμος είναι πολιτισμός. Αν δεν έχει δρόμος η νερό δεν υπάρχει πολιτισμός. Χάρη στο δρόμο αυτό πηγαίνεις στο πανεπιστήμιο. Αν θέλετε δάση, να σας στείλουμε στα δάση να ζήσετε εκεί. Να μην ενοχλείτε τον κόσμο στις πόλεις».

Ο Ερντογάν εξέφρασε την άποψη πως η κυβέρνηση του θα συνεχίζει την κατασκευή των δρόμων χωρίς να δίνει καμία σημασία στις αντιρρήσεις των οικολόγων και πολλών άλλων φοιτητών.


Πηγή: Οn Αlert


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]