Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αίγυπτος: Η κυβέρνηση αποφάσισε τη διάλυση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας


Η αιγυπτιακή κυβέρνηση αποφάσισε τη διάλυση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας ως μη κυβερνητικής οργάνωσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Al-Akhbar.

Η απόφαση αφορά την μη κυβερνητική οργάνωση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας όπως ενεγράφη τον Μάρτιο του 2013 η Αδελφότητα κατόπιν ενστάσεως σύμφωνα με την οποία η οργάνωση δεν διέθετε συγκεκριμένο νομικό καθεστώς.

Η απόφαση υπεγράφη, αλλά θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, δήλωσε στην εφημερίδα ο εκπρόσωπος του υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αχμεντ ελ-Μποράιε, ο οποίος και υπέγραψε την απόφαση.

Η απόφαση βασίσθηκε στις κατηγορίες ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα χρησιμοποιούσε την έδρα της στο Κάιρο για να αποθηκεύει εκρηκτικά και όπλα και ως βάση από όπου τα μέλη της άνοιγαν πυρ κατά τις ταραχές στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή: News247.gr



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]