Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επτά νεκροί από επίθεση ενόπλων σε κτίριο του αμερικανικού Ναυτικού

  • Επτά οι νεκροί μέχρι στιγμής
  • Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν
  • Τρεις οι δράστες
  • Το συμβάν σημειώθηκε στη συνοικία Νέιβι Γιάρντ 
Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον δέκα τραυματίστηκαν, έπειτα από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε κτίριο του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού στην Ουάσιγκτον . 

Αρχικά οι αστυνομικές αρχές έκαναν λόγο για έναν ένοπλο, ωστόσο σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες οι δράστες είναι τρεις. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η washingtonpost οι αστυνομικοί σκότωσαν έναν από τους τρεις ενόπλους, ενώ άλλα διεθνή μέσα μεταδίδουν ότι και ο δεύτερος δράστης είναι νεκρός.

Όπως έγινε γνωστό, τρεις ένοπλοι άνοιξαν πυρ μέσα στο κτίριο του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού τραυματίζοντας συνολιά δέκα εργαζομενους και αστυνομικούς. Ωστόσο ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί.

Σύμφωνα με όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες ένας από τους ενόπλους πυροβολούσε από τον τέταρτο όροφο σημαδεύοντας τους ανθρώπους που βρίσκονταν στην καφετέρια του κτιρίου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού, το επεισόδιο σημειώθηκε στις 08:20 (15:20 ώρα Ελλάδας), όταν ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί σε ένα από τα κτίρια της περιοχής όπου εργάζονται περίπου 3.000 άνθρωποι.

Εκπρόσωπος του Ναυτικού, μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο Fox News είπε ότι υπάρχουν αρκετοί τραυματίες αλλά και νεκροί.

Η αστυνομία είχε εντοπίσει έναν από τους δράστες στο κτίριο 197, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της Διοίκησης Ναυτικών Συστημάτων του Πολεμικού Ναυτικού (NAVSEA), που είναι αρμόδια για τον σχεδιασμό και την κατασκευή σκαφών και υποβρυχίων.

Σημειώνεται ότι οι αρχές έκλεισαν -για προληπτικούς λόγους- τα σχολεία της περιοχής . Εξάλλου κανένα αεροπλάνο δεν απογειώνεται σήμερα από το αεροδρόμιο «Ρόναλντ Ρίγκαν» της Ουάσινγκτον εξαιτίας του περιστατικού.

Αντίθετα, τα αεροπλάνα με κατεύθυνση το αεροδρόμιο, που βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα μακριά από τη συνοικία Νέιβι Γιαρντ, μπορούν να προσγειωθούν κανονικά, σύμφωνα με τον Κρις Παολίνο εκπρόσωπο του αεροδρομίου. 










Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]