Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στο χέρι μας είναι...

Από σήμερα, Δευτέρα 16/9 ξεκινάει μιά κρίσιμη βδομάδα.
Ένα μεγάλο κύμα απεργιακών και διεκδικητικών αγώνων θα σαρώσει τη χώρα.

Οι αγώνες αυτοί δεν αφορούν ορισμένους κλάδους και τους εργαζόμενους σ΄αυτούς.
Αφορούν ΟΛΗ την Κοινωνία.

Το κλείσιμο σχολείων, η υποβάθμιση της παιδείας, η ιδιωτικοποίηση της, οι απολύσεις, ΔΕΝ αφορούν μόνο τους εκπαιδευτικούς.

Το κλείσιμο νοσοκομείων, τα ράντζα, οι "κινητικότητες", το "εισιτήριο" των 25 ευρώ, η διάλυση των παρεχόμενων υπηρεσιών, η ισοπέδωση των ασφαλιστικών ταμείων, ΔΕΝ αφορούν μόνο τους νοσηλευτές, τους γιατρούς.

Η οριακή λειτουργία των δήμων, οι συνεχείς μειώσεις στη χρηματοδότηση τους, οι απολύσεις φυλάκων, οι "διαθεσιμότητες", η σχεδιαζόμενη παράδοση της οικονομικής αξιοποίησης των σκουπιδιών σε ιδιώτες, ΔΕΝ αφορούν μόνο τους δημοτικούς υπαλλήλους.

Στις ερχόμενες βδομάδες θα κριθούν πολλά.

Θα κριθεί η αποφασιστικότητα και η θέληση ενός μαρτυρικού Λαού, να εγκαταλείψει τον καναπέ, να αρνηθεί τον Φόβο, να βγει μπροστάρης σε δυναμικούς αγώνες και να διεκδικήσει Ζωή και Δημοκρατία.

Θα κριθούν οι πολιτικές εξελίξεις.
Κατά πόσο, δηλαδή, μπορεί ο Λαός να επιβάλλει στη κυβερνητική Συμμορία την άμεση διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών ή θα παραμείνει φλερτάκιας του success στόρυ με τα κολασμένα ψίχουλα, που υπόσχονται Χασάπηδες και Εφιάλτες.

Τα αστεία και τα ψέμματα τέλειωσαν.
Οι ανοχές, οι αναβολές και τα βολέματα.
Θα τους Γκρεμίσουμε ή θα μας αποτελειώσουν.

Στο χέρι μας είναι...
Η Ζωή, το Μέλλον, η Δημοκρατία.
Ενωμένοι και Δυνατοί.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]