Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Κόλπο» Γκρούεφσκι η κατασκοπεία για να πάει σε πρόωρες εκλογές

Το σκοπιανό εβδομαδιαίο περιοδικό ‘Focus’ γράφει σήμερα ότι η επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Spiuni» είναι ένα κατασκεύασμα της εξουσίας για να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.

Σύμφωνα με το αντιπολιτευτικό έντυπο,- όπως σημειώνει το πρακτορείο INA- η σημερινή κυβέρνηση του VMRO-DPMNE με αυτήν την υπόθεση, κατά την οποία συνελήφθησαν πάνω από είκοσι άτομα, θα χρησιμοποιήσει την ευκαιρία για να προπαγανδίσει για πρόωρες εκλογές.

Όπως έγινε γνωστό, οι εκλογές θα μπορούσαν να διεξαχθούν το αργότερο μέχρι το Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.

Οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι πιστεύουν ότι έχει μειωθεί τελευταία η προτίμηση των ψηφοφόρων για το κυβερνών κόμμα και τώρα δίδεται μια καλή ευκαιρία.

Ιδιαίτερα, η πτώση του κόμματος του Γκρούεφσκι καταγράφηκε όταν ο ίδιος έθεσε δικούς του όρους στην έκθεση ως προς τα γεγονότα της 24ης Δεκεμβρίου του περασμένου έτους και είχε τονίσει ότι θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές δεν εγκρίνονταν η έκθεση για να απεμπλακεί ο πολιτικός διάλογος στη χώρα.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]